Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Feyenoord Rotterdam / Stadion Feijenoord zoekt medewerker veldonderhoud (m/v)


Locatie: Rotterdam

Feyenoord Rotterdam N.V. is één van de meest vooraanstaande en populaire betaald voetbalorganisaties van Nederland. De club kent een rijke historie en heeft een grote schare supporters. Feyenoord Rotterdam maakt gebruik van de faciliteiten van Stadion Feijenoord.

Stadion Feijenoord N.V. exploiteert in volledig eigen beheer het Stadion als typisch Rotterdamse locatie voor grootschalige evenementen (veld en tribunes) maar ook voor kleine en grote zakelijke evenementen (congres- en evenementencentrum).

Feyenoord Rotterdam N.V. en Stadion Feijenoord N.V. zijn twee aparte rechtspersonen, echter werken zij vanuit één afdeling Veldonderhoud.

Voor de afdeling Veldonderhoud zoeken wij per direct een ervaren

ASSISTENT TEAMLEIDER VELDONDERHOUD
40 uur per week


De functie:
Al jaren staat het veld van De Kuip bekend als het beste veld van Nederland.

Als Medewerker Veldonderhoud ben jij, samen met je team, verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud- en controlewerkzaamheden aan onze velden met als doel topsportwaardige hoofd- en (trainings)velden.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het dagelijkse onderhoud, zoals maaien en rollen van de hoofd- en trainingsvelden. Je inspecteert en herstelt de velden en zorgt ervoor dat deze wedstrijd- en/of trainingsklaar zijn. Tevens ben je verantwoordelijk voor het gebruik van de machines en voer je inspectie- en herstelwerkzaamheden uit aan de machines en gereedschappen.

Wij vragen:
Je hebt een relevante opleiding op tenminste MBO niveau (bijvoorbeeld assistent Hoofd Greenkeeper Basis) en aantoonbare werkervaring van minimaal 3 jaar in een soortgelijke functie.

Uiteraard voldoe je aan de door ons vastgestelde kerncompetenties: klant-, kwaliteit- en resultaatgericht.

Je hebt passie voor dit vak, je bent contactvaardig, je werkt graag in teamverband en je hebt een groot plichtsbesef. Herken je jezelf in hierin? Solliciteer dan naar deze functie!

Wij bieden:
• primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
• een contract voor bepaalde tijd, dat bij goed functioneren wordt verlengd;
• een boeiende functie bij het beste grasteam van Nederland.

Sollicitaties:
Ben jij deze enthousiaste persoon met passie voor gras? Reageer dan voor 10 oktober 2017 op deze vacature via het sollicitatieformulier.

Een pre employment screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is begrijpelijk maar wordt niet op prijs gesteld.VACATURES
GREENFORUM