Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

NWST is op zoek naar een Junior accountmanager mediaNWST is op zoek naar een commerciële, creatieve starter die gemotiveerd is om zijn carrière te kickstarten!

Kom jij net van het hbo/wo of werk je al, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging waarbij je de vrijheid krijgt om jouw eigen werkwijze te creëren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

NWST is een groene uitgeverij gefocust op het uitgeven van bladen als: Stad + Groen, Greenkeeper, Boomzorg, Fieldmanager en Boom In Business.
Naast het uitgeven verzorgen en organiseren wij events, congressen en symposia.
NWST is een vooruitstrevende uitgeverij met een jong en gedreven team. Je komt te werken met gepassioneerde collega's met liefde voor het on- en offline uitgeefvak. Belangstelling voor de groene openbare ruimte is geen must, maar helpt wel.

Wij zijn op zoek naar een accountmanager die waarde kan creëren voor zijn klanten, diepgaande relaties opbouwt, enthousiast is, creatief is in zijn werkwijze en onze partners overtuigt van de meerwaarde van NWST.

Jij bent: energiek, commercieel, proactief, doortastend, creatief, ondernemend en vooral communicatief sterk.

Wij bieden: verantwoordelijkheid, de ruimte om zelf te ondernemen, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een geweldig team en een competitief salaris.

Ben je toe aan de kickstart van jouw carrière, of aan de volgende stap waarbij je meer verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt? Wil je werken in een team waar goede sfeer en teamwork belangrijk zijn?
Stuur dan een sollicitatiebrief + cv naar NWST t.a.v. Hein van Iersel: hein@nwst.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Hein van Iersel: 06 533 63 062 of met Alberto Palsgraaf: 06 204 36 728.VACATURES