Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Normeco test zelfontwikkeld voegmiddel

woensdag 16 mei 2018

Jack Weijers poseert op een erf met onkruid. Momenteel voert hij er zijn laatste testen uit. Dit najaar brengt hij met zijn bedrijf Normeco een voegmiddel op de markt dat door hemzelf ontwikkeld werd.

Het bedrijf uit Noord-Brabant brengt al enige tijd voegoplossingen op de markt. Weijers liep daarnaast lange tijd rond met wens om zelf met een uniek voegmiddel op de markt te komen. Weijers: 'Met TNO in Delft ging ik onderzoeken of we een voeg konden ontwikkelden op basis van polymeren, die we overal kunnen inzetten en die ook kan worden gebruikt op vochtige bestrating. We zijn al heel ver en hebben al een aantal proeven gedaan. Het middel is goed, maar we willen toch nog een aantal testen doen op grotere oppervlakten.'

Als die testen goed uitvallen, wordt het voegmiddel in productie genomen en zal het hoogstwaarschijnlijk dit najaar op de markt komen. Weijers: 'Dan zal het leverbaar zijn in drie kleuren: basalt, steengrijs en zandkleur.' Met dit voegmiddel is er in de toekomst waarschijnlijk geen voegwijzer meer nodig, omdat dit een voegmiddel is voor alle oplossingen, aldus het bedrijf.

Volgende maand verschijnt De Hovenier 3. Daarin vertelt Weijers meer over de ontwikkeling van dit product.

door Sylvia de Witt / Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM