Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

De Tuinen van Appeltern zoekt de mooiste tuinverhalen

vrijdag 11 mei 2018

Iedereen maakt wel eens iets geks, aardigs, vrolijks of ontroerends mee. Vaak gebeurt dat ook in de eigen achtertuin - of die van een ander. De Tuinen van Appeltern is op zoek naar deze verhalen om ze te kunnen delen met anderen.

'We willen met die verhalen laten zien dat de tuin meer met mensen doet dan dat het alleen maar de plek is om te genieten van het groen en de zon', vertelt de organisatie in een persbericht. 'Een mooie tuin maakt meer los dan je denkt, mensen veranderen en worden er gelukkig door. Voor ons staat ook vast dat "mooie mensen" en "mooie tuinen" onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Inzenden verhalen
Verhalen kunnen tot en met 4 juni worden toegestuurd via www.appeltern.nl/tuinverhalen. De mooiste verhalen zijn vanaf 16 juni te lezen in het park en mogelijk later op de website van Appeltern, eventueel met een link naar de website van de inzender. Het is ook mogelijk verhalen anoniem te delen. De inzenders van de tien mooiste tuinverhalen ontvangen een jaarkaart voor twee personen. De winnaars worden bekendgemaakt op 6 juni door directeur Ben van Ooijen.

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM