Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Ontvang een gratis boek bij een abonnement op De Hovenier!

dinsdag 6 maart 2018

Vakblad De Hovenier heeft tijdelijk een actie voor nieuwe abonnees: bij een abonnement ontvang je gratis een boek naar keuze.

Als nieuwe betaald abonnee heb je recht op één van de twee boeken die wij de afgelopen jaren hebben uitgegeven: het Iepenboek of Het Grote Populierenboek.

Het Iepenboek is geschreven door Leo Goudzwaard. Het boek bevat een complete opsomming van alle relevante soorten met hun toepassingen. Het boek heeft tevens een overzicht van iepenkronen, die speciaal voor deze uitgave werden getekend door Paula Goudzwaard.

Het Grote Populierenboek verscheen in november 2017. Het acht hoofdstukken tellende populierenboek bevat informatie over alle soorten populieren die voor de bosbouw en het openbaar groen belangrijk zijn. Alle aspecten van de populier komen aan bod, variërend van de dendrologie en ecologie tot de kunst en cultuur van de populier.

Alle reden dus om een abonnement af te sluiten en gratis een mooi boek te ontvangen. Waar wacht je nog op? Vraag een abonnement aan voor vakblad De Hovenier via deze link.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM