Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Elektrisch werken in het groen tijdens vakbeurs Ecomobiel

maandag 9 oktober 2017

Rimmert FM-170
Op 10 t/m 12 oktober vindt de 9e editie plaats van een vakbeurs waar elektrisch werken een grote rol in speelt: Ecomobiel. Deze beurs biedt praktische oplossingen om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken.

Denk aan manieren om energie- en brandstofkosten te verlagen, de ideale mobiliteitsmix samen te stellen, slimme organisatie van een wagenpark of een betere doorstroming van verkeer door weggebruikers tijdig te informeren.

Park, stad en land
Hoewel Ecomobiel zich niet specifiek op de groensector richt, kan een bezoek aan de beurs wel interessant zijn voor professionals in deze sector. Interessant is dat elektrisch werken in het groen dit jaar als inhoudelijk programma wordt gepresenteerd. Daarnaast kunnen bezoekers er terecht voor de thema's personenvoertuigen, transport en distributie, laden en infrastructuur en smart mobility.

Elektrische zoutstrooier Goupil-Hilltip
Een van de partijen uit de groene sector die deelnemen aan de beurs, is Frisian Motors, die op Groentechniek Holland nog de derde prijs won met zijn volledig elektrische zero turn-maaier Rimmert FM-170. Uiteraard zal dit model ook op de beurs te bewonderen zijn.

Naast de Rimmert is ook de elektrische zoutstrooier ontwikkeld door Goupil en Hilltip te bewonderen (door Goupil-importeur Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit en Hilltip-importeur Memo Wintermachines). Uit de groene sector zijn verder partijen als Jean Heybroek (o.a. Toro) en Van Hall Larenstein aanwezig.

Praktisch
Vakbeurs Ecomobiel vindt plaats op 10, 11 en 12 oktober 2017 in de Brabanthallen in Den Bosch. Op dezelfde dagen en locatie vindt ook Vakbeurs Energie plaats. De beurzen zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.ecomobiel.nl en www.vakbeursenergie.nl.

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM