Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

NWST Lezersonderzoek: Doe mee en win prachtige prijzen!

dinsdag 1 augustus 2017

Wij zijn benieuwd hoe u onze titels waardeert. Om meer inzicht te krijgen in uw wensen en behoeften, nodigen we u daarom graag uit om deel te nemen aan ons lezersonderzoek.

De redactie van NWST probeert u als lezer zo goed mogelijk te informeren over de ontwikkelingen in de groene sector. Dat doen we via onze (gedrukte) vakbladen Greenkeeper, Fieldmanager, Boomzorg, Boom in Business, Stad + Groen en Stad + Blauw, maar ook via onze gelijknamige websites, social media, evenementen en verkiezingen.

In de afgelopen jaren hebben we een trouwe groep lezers opgebouwd, die we graag optimaal willen bedienen. Daarvoor hebben we echter inzicht nodig in uw wensen en behoeften. Vindt u bijvoorbeeld voldoende praktijkgerichte artikelen in ons vakblad? Bezoekt u regelmatig onze websites? Of heeft u suggesties voor onze communicatie via social media? Wij horen uw mening graag!

Om de onafhankelijkheid van dit onderzoek te waarborgen, voeren we dit uit in samenwerking met Unipartners, een academisch adviesbureau gelieerd aan Radboud Universiteit Nijmegen. De resultaten helpen ons om u in de toekomst beter van allerlei kennis en informatie met betrekking tot de groene sector te voorzien. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag en is volledig anoniem.

Als dank voor uw deelname verloten wij een Husqvarna accu heggenschaar ter waarde van € 429,-, 20 jaarabonnementen op een van onze vakbladen en 10 snoeischaren. Wilt u kans maken een van deze prachtige prijzen, laat dan op het einde van de vragenlijst uw e-mailadres achter.

Wilt u meedoen? Ga dan naar www.nwst.nl/lezersonderzoek.
REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM