Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

'Accumachines worden steeds belangrijker'

vrijdag 9 juni 2017

Stihl FSA 130
Accumachines worden voor het groenonderhoud steeds belangrijker, vinden ze bij Stihl. Het bedrijf pakt dan ook flink uit tijdens de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission.

Stihl investeert al bijna tien jaar in de ontwikkeling van accumachines. Hierdoor biedt Stihl een breed assortiment aan professionele accumachines die flexibel en comfortabel te gebruiken zijn. De producten bieden namelijk de mogelijkheid om de accu op het lichaam te dragen via een accugordel, draagsysteem of ruggedragen accu.

Volledig accuassortiment
Stihl zal op 15 juni aanwezig zijn op de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission met een accutrailer die het volledige accuassortiment bevat, inclusief de nieuwe accubosmaaier FSA 130 en de nieuwe accuheggenschaar HSA 94. De machines kunnen ter plaatste getest worden. Naast handgedragen accumachines, zal Stihl aanwezig zijn met de Viking iMow. Vanaf 1 juli wordt het iMow Team concept in Nederland geïntroduceerd. Hierbij werken verschillende robotmaaiers samen op één terrein, waarbij ze gezamenlijk gestuurd worden via één applicatie.

Kunt u ook niet wachten om alle machines te testen en aan het werk te zien? Kom dan op donderdag 15 juni langs tijdens de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission. Het evenement vindt plaats van 13:00 tot 16:00 uur Rijndonksestraat 2a, 5275 HJ Den Dungen. Deelname is gratis; aanmelden kan hier. Bekijk ook de Facebook-pagina en de website van het evenement.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM