Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Teekbescherming door Heigo/Vitagro

maandag 18 april 2016

In april staat de teek volop in de schijnwerpers. Heigo/ Vitagro levert diverse producten ter bescherming tegen teken en tekenbeten.

Voor diegenen die beroepsmatig in het groen werken of regelmatig als recreant van de natuur genieten is het tijd om stil te staan bij teken en de mogelijke gevolgen van tekenbeten, zoals de ziekte van Lyme en tekenencefalitis (FSME), een virale ontsteking van de hersenen die door teken wordt overgebracht.

Heigo/Vitagro verkoopt teekwerende kleding van Rovince Zeck-Protec. De kleding wordt gedurende de productie uitgevoerd met de gepatenteerde anti-teken toepassing Zeck-Protec. Als een teek op deze behandelde kleding komt, raakt hij bedwelmd en overlijdt vervolgens. Voor de gezondheid van de mens bestaan er geen gevaren.

De protectie blijft actief gedurende meer dan 80 wasbeurten, hierdoor is de Zeck-Protec toepassing geschikt voor professioneel gebruik. Voor de beste bescherming tegen tekenbeten, is het aan te raden om een combinatie te dragen van de Rovince Zeck-Protec sokken, broek, shirt met lange mouwen en pet. Teekwerendekleding.nl is een onderdeel van Heigo/Vitagro.

door Santi Raats

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM