Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Flinke uitbreiding Optigroen

maandag 15 februari 2016

Optigroen Dak- en Gevelbegroeiing breidt het partnerverband met twee vooraanstaande en sterke dakhoveniers uit. Farwick Groenspecialisten uit Enschede en Van Helvoirt Groenprojecten uit Berkel-Enschot treden toe tot het exclusieve franchiseconcept voor dakbegroeiing en gebruiksdaken.

Beide bedrijven zijn geen onbekende op het gebied van dakbegroeiing en gebruiksdaken. Farwick realiseert al vijftien jaar daktuinen en vegetatiedaken in met name Oost-Nederland. Directeur Han Farwick heeft eerder ervaring opgedaan met de innovatieve Optigroen systemen en producten in de tijd dat hij werkzaam was bij een andere Optigroen partner, Binder Daktuinen.

Van Helvoirt, opgericht in 1965, is een specialist in het adviseren over en het realiseren van projecten in de groene buitenruimte en maakt al sinds jaar en dag prachtige extensieve en intensieve dakbegroeiingen. Van Helvoirt ziet naast de producerende en leverende bijdrage van Optigroen ook de samenwerking, innovaties en marktbewerking zoals advies bij architecten en ontwikkelaars, als groot voordeel.

Naast de vier bestaande partners Binder Daktuinen, Frisia Bergum, Jonkers Daktuinen en Koninklijke Ginkel Groep was Optigroen op zoek naar uitbreiding van het partnerverband in met name Oost-Nederland en Noord-Brabant. De voorwaarden voor toetreding tot ons prachtige partnerverband waren o.a. dat de bedrijven sterk regionaal vertegenwoordigd zijn, kwalitatief hoogstaand werk verrichten, ruime ervaring met dakbegroeiing en gebruiksdaken hebben en goed kunnen samenwerken binnen ons partnerverband aldus Henk Vlijm, directeur Optigroen Benelux.

Voor Van Helvoirt en Farwick is toetreding tot het partnerverband ook een toegang tot de innovaties van Optigroen, interne opleidingen, kennisoverdracht en kennisdeling, uitgebreide service, onderzoeken, verzekerde garanties en marktbewerking.

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM