Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Wie zijn dé Young Professionals van de groenbranche?

woensdag 5 augustus 2015

Voor bedrijven en de sector als geheel is het goed dat er zo nu en dan een aanwas is van jonge professionals; ambitieuze mensen met een frisse blik op de sector. De redactie is daarom op zoek naar dé Young GreenProfessionals van de groenbranche.

De Young Professional onderscheidt zich door zijn tomeloze ambitie, zijn lef of zijn 'out of the green box'-mentaliteit. Hij is de spreekwoordelijke jonge hond, niet alleen vanwege zijn oneindige energie, maar ook vanwege de doelen die hij stelt, door het feit dat hij niet bang is voor een sprong in het diepe of de dingen net anders weet te belichten.

Tijd om eens wat extra aandacht te schenken aan deze jonge fanatiekeling. Ben of ken jij iemand die voldoet aan bovenstaand profiel? Is diegene ook nog eens maximaal 35 jaar? En verdient hij of zij het om de titel Young Professional in ontvangst te nemen? Stuur een mailtje naar kelly@nwst.nl. Noem hierin de persoon die je wilt nomineren (inclusief het bedrijf waar hij/zij werkzaam is) en motiveer de suggestie in maximaal vier zinnen.

Uit de inzendingen worden genomineerden geselecteerd die kans maken op de titel van Young Green Professional. Meer informatie hierover volgt.

Update: De inzendingen worden op dit moment geïnventariseerd. Wordt vervolgd...


door Kelly Kuenen

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM