Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Oranjewoud heet voortaan Antea Group

dinsdag 7 januari 2014

Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud werd ruim zestig jaar geleden opgericht. Vanuit het Friese dorpje Oranjewoud groeide het bureau uit tot één van de grootste ingenieursbureaus van Nederland. In 2005 volgde de overname door Twentse ondernemer Gerard Sanderink. Nadien deed Oranjewoud grote overnames in onder meer de Verenigde Staten, Frankrijk en Colombia. Als Antea Group levert het bureau wereldwijd advies- en ingenieursdiensten.

In Nederland bleef het advies- en ingenieursbureau opereren onder de naam Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud. Hier komt per 1 januari 2014 verandering in. "Internationalisering biedt nieuwe kansen. Daarom willen we onder één naam de internationale markt betreden en hiermee de kracht van de groep benadrukken. Met ruim 3500 medewerkers behoren we straks tot de mondiale top van ingenieursbureaus", verklaren Rob van Dongen en Menno Smits die samen het directieteam van Oranjewoud vormen.

Vanaf oktober 2013 is Oranjewoud gestart met een mediacampagne rondom de naamswijziging. Centrale thema is: 'Vertrouwde waarden. Nieuwe mogelijkheden'. Van Dongen en Smits: "We willen benadrukken dat wij als Antea Group in Nederland dezelfde hoogwaardige producten en diensten blijven leveren die klanten van ons gewend zijn. Maar dan wel met de mogelijkheden die een mondiaal bureau te bieden heeft."


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES