Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Is jouw rotonde de Mooiste Rotonde van Nederland?

donderdag 21 juni 2018

Rijd een rondje door Nederland en wat valt op? De enorme variƫteit aan prachtig vormgegeven en mooi onderhouden rotondes. Minimaal driekwart van de rotondes wordt gesponsord en onderhouden door lokale hoveniers. Naast een verkeersmaatregel is de rotonde dus een super etalage voor groene bedrijven.

Vakbladen De Hovenier en Stad + Groen gaan samen op zoek naar De Mooiste Rotonde van Nederland. Dus sponsor jij een rotonde met je bedrijf? Of lever je bijvoorbeeld bloemen of planten voor een rotonde? Doe mee! Een vakjury zal de mooiste rotonde selecteren.

Win een reportage
De gelukkige winnaar van de Mooiste Rotonde van Nederland ontvangt natuurlijk de prestigieuze titel, maar krijgt daarnaast een uitgebreide reportage in vakblad De Hovenier, een bedrijfsvideo over de winnende rotonde en een plastiek plus een rondje van de zaak!

Wat moet je doen?
Meedoen kan door foto's van jouw rotonde te sturen naar redactie@nwst.nl. Vermeld in je mail om welke rotonde het gaat en waarom deze zo speciaal is: welke materialen en planten zijn gebruikt? Alle aangemelde rotondes zullen worden besproken op onze website en in het vakblad. De winnaar wordt bekend gemaakt op de dag van de openbare ruimte in september.

Joep Ebben van Intratuin Malden doet alvast mee aan de wedstrijd, en daagt jou uit om je ook aan te melden:door Linde Kruese


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES