Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Tuinvereniging Groei & Bloei organiseert 'Meesterlijk moestuinieren'

donderdag 12 april 2018

De Nationale Tuinweek 2018 heeft als thema 'Moestuinieren'. Tuinvereniging Groei & Bloei organiseert van 9 tot en met 17 juni 'groene' activiteiten in meer dan 20 regio's in het land.

Deze groene activiteiten vinden volgens de organisatie plaats van Schagen tot Roermond en van Wageningen tot Walcheren. De meeste activiteiten zijn gratis, voor sommige wordt een kleine vergoeding gevraagd. De tuinweek wordt afgesloten met het Open Tuinenweekend op 16 en 17 juni waarin meer dan 1.000 particuliere tuinen opengesteld worden voor publiek.

Groentecabaret en moestuinpoëzie
In heel Nederland worden plantjesmarkten, workshops, excursies en lezingen georganiseerd rondom het thema 'Moestuinieren'. Belangstellenden kunnen voor een compleet overzicht van activiteiten terecht op www.groei.nl/tuinweek. Daar zijn tevens data en locaties te vinden, bijvoorbeeld van de 'groentesoiree' die op de vooravond van de Nationale Tuinweek wordt gehouden in het Westland. Daarbij is plaats voor demonstraties, groentecabaret, muziek en moestuinpoëzie.

door Guus van Rijswijck


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES