Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Feestelijke opening schoolplein en educatietuin CBS De Hoeksteen

woensdag 4 april 2018

Op 10 april vindt de opening plaats van het nieuwe schoolplein van CBS De Hoeksteen in Heerenveen. Het plein krijgt een educatietuin en nieuwe pannaveldjes.

Een jaar geleden startten alle voorbereidingen voor de realisatie van het nieuwe schoolplein. De realisatie van het plein is een mooie samenwerking gebleken tussen leerlingen, ouders, leerkrachten en bedrijven, die allemaal een bijdrage leverden. Volgens Snoek Hoveniers is de inbreng van betrokkenen op allerlei manieren herkenbaar in het eindresultaat. 'De wens voor natuurlijk spelen, sporten en educatie is duidelijk in het ontwerp meegenomen. Zo is er een educatietuin met buitenlokaal aangelegd, waar kinderen onder andere leren waar eten vandaan komt en hoe het groeit. Daarnaast is er ruimte gecreëerd om te voetballen.'

Vergroenen schoolplein
De aanleg van het nieuwe deel van het plein is mede mogelijk gemaakt door Coöperatiefonds Rabobank Heerenveen - Zuidoost Friesland en Snoek Hoveniers. Met deze werkzaamheden is de eerste fase van het nieuwe schoolplein voltooid. In fase 2 wordt er gewerkt aan het vergroenen van het schoolplein.

Hulp ouders
Snoek Hoveniers gaat hiermee aan de slag. In de uitvoering kreeg het hoveniersbedrijf hulp van ouders, waardoor de speelruimte zo kort mogelijk buiten gebruik was. De officiële opening wordt dinsdag samen met de kinderen en betrokkenen gevierd.


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES