Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

GTH Demo-Doe-Dag: Onkruid & Reiniging

maandag 8 mei 2017

Op dinsdag 9 mei start een unieke samenwerking: in aanloop naar Groen Techniek Holland 2017 organiseert uitgeverij NWST, bekend van dit vakblad, samen met de beursorganisatie de Groen Techniek Holland Demo-Doe-Dagen 2017. Met als eerste in een reeks van drie: de GTH Demo-Doe-Dag: Onkruid & Reiniging.

Met diverse demo's laten spelers uit de branche deze dag zien wat er anno 2017 allemaal mogelijk is op onkruidbestrijdingsgebied. Uiteraard passeren diverse thermische- borstel- en heetwatertechnieken de revue. Niet alleen is het mogelijk om de machines en andere nieuwigheden van dichtbij te bekijken, ook mogen bezoekers deze zelf uitproberen!

Deze Demo-Doe-Dag vindt plaats op 9 mei van 11:00 tot circa 15:00 op de parkeerplaats van Fanny Blankers Koen Sportpark, met dank aan de Tomingroep, verantwoordelijk voor het onderhoud in Almere. Deelname is gratis. De organisatie zorgt voor een lunch. Aanmelden is daarom gewenst en kan hier.

De samenwerking met Groen Techniek Holland houdt in dat we in aanloop naar de beurs in september met de vakbladen van NWST een aantal van deze korte demonstratiedagen organiseren, zoals een smart fieldmanagement-dag en een zero emission-dag. Houd voor meer informatie over deze bijeenkomsten de websites van de vakbladen in de gaten.

Inschrijven kan via deze link.


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES