Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Makita introduceert nieuwe accugrasmaaier

woensdag 28 februari 2018

Makita DLM431PT2
Makita heeft een nieuwe accugrasmaaier geïntroduceerd. Het draadloze model maakt gebruik van twee 18 volt-accu's die samen 36 volt vermogen leveren.

Maaier DLM431PT2 geeft volgens Makita een mooi gelijkmatig maaibeeld. De gelagerde wielen rijden soepel en staan in lijn met het chassis voor probleemloos maaien langs de borders. Het kunststof maaidek is onderhoudsarm en maakt de grasmaaier licht van gewicht.

Maaihoogte en opvangbak
De maaihoogte zijn in te stellen op negen hoogtes tussen 20 en 75 millimeter. Naharken hoeft niet; de maaier heeft een opvangzak van 50 liter. De duwboom is verstelbaar in twee posities en is na gebruik in te klappen, zodat de grasmaaier compact opgeborgen kan worden. Makita adviseert inzet van dit model op gazons tot 500 vierkante meter.

Universele accu's
Het gebruik van twee 18V-accu zorgt volgens de fabrikant voor een langere levensduur van accu en machine. De universele accu's hebben ook als voordeel dat je de accu's kunt gebruiken op alle 18V- of 2x18V LXT-machines van Makita, denk aan de heggenschaar, bladblazer, kettingzaag en boormachine. Zo heb je maar één accuset nodig.

De grasmaaier wordt geleverd met twee accu's en een duosnellader. Meer lezen hierover? Vakblad Stad+Groen besteedde vorig jaar aandacht aan het uitwisselbare accusysteem van Makita. Het artikel vind je hier.

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES