Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Nieuwe John Deere 3038E compacttrekker

dinsdag 31 oktober 2017

John Deere brengt een nieuwe compacttrekker op de markt: model 3038E. Deze is onder meer geschikt voor aannemers en dienstverleners in het groen die op zoek zijn naar veelzijdig inzetbare machines.

De 3038E is uitgerust met een krachtige Fase IV/Final Tier 4-motor van 27,4 kW (37,3 hp). Een hydrostatische transmissie met Twin Touch-voetpedalen zorgt voor een eenvoudige en comfortabele bediening. De pedalen zijn intuïtief en eenvoudig in gebruik.

De onafhankelijke aftakas kan tijdens het rijden ingeschakeld worden, waardoor stoppen of het gebruik van de koppeling niet nodig is. De aftakas is eenvoudig in gebruik en heeft een duurzame, natte koppeling die de aftakas-inschakeling bestuurt.

Een nieuwe 300E-voorlader is specifiek ontworpen als aanvulling op de 3038E. Hij heeft een gebogen hefboom en duurzame onderdelen. Samen met de kleine draaicirkel zorgen dit voor een wendbare combinatie voor werkzaamheden met de voorlader. Vierwielaandrijving is standaard beschikbaar.

De compacttrekker heeft uitschuifbare schakels. Deze optie is beschikbaar op het model (af-fabriek) of als achteraf-opbouw. Het maakt het koppelen en ontkoppelen van werktuigen aan de achterzijde eenvoudig en verhoogt de algemene prestaties. De optie is compatibel met een breed assortiment aan werktuigen, waaronder maaiers, schuiven en veegborstels.


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES