Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen

Kant-en-klare techniekputten voor gemakkelijkere aanleg vijver

dinsdag 17 oktober 2017

Om vijvertechniek toegankelijker te maken voor mensen met relatief weinig vakkennis, levert Auga tegenwoordig kant-en-klare-techniekputten, optimaal op het project afgestemd op basis van low energy-techniek.

Op De Groene Sector Vakbeurs werden deze techniekputten al aan het publiek gepresenteerd. Geen gedoe meer met het metselen van putten en het puzzelen met het aansluiten van pompen, filters en UV-c apparaten, stelt Auga. Een techniekput graaf je in, je koppelt vervolgens voeding en leidingen aan en daarmee is de klus geklaard.

De techniek in de put is door het bedrijf volledig bedrijfsklaar opgebouwd en helemaal op elkaar afgestemd, met drie jaar garantie op de goede werking van het systeem. Mocht er een calamiteit optreden die te wijten is aan een constructie- of fabricagefout, dan zorgt Auga voor het herstel ervan.

De techniekputten zijn beschikbaar voor zwemvijvers, siervijvers, koivijvers, spiegelvijvers en fonteinvijvers. Voor zwemvijvers worden de putten uiteraard aangepast aan de wettelijke voorschriften die hiervoor gelden. Op de site van Auga zijn alle gegevens te vinden.


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES