Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Inzending Mooiste Rotonde: Mocking Hoveniers
Mocking Hoveniers is hofleverancier als het gaat om inzendingen voor de mooiste rotonde van Nederland. Het hoveniersbedrijf heeft vijf rotondes ingezonden.
23-07-2018 Lees meer...
Inzending Mooiste Rotonde: Hoveniersbedrijf Esselink
Hoveniersbedrijf Esselink doet mee met een rotonde in Dinxperlo, gemeente Aalten. De rotonde is door Esselink ontworpen in 2000 en vervolgens aangelegd.
20-07-2018 Lees meer...
Inzending Mooiste Rotonde: Hoveniersbedrijf Johan Oonk
Vier jaar geleden werd Hoveniersbedrijf Johan Oonk door de middenstandsvereniging van het stadje Bredevoort gevraagd met een plan te komen voor de inrichting van deze rotonde.
18-07-2018 Lees meer...
Inzending Mooiste Rotonde: Kleijweg Hoveniers
Dit voorjaar heeft Kleijweg Hoveniers een rotonde aangelegd in Midden-Delfland. Door noodzakelijke aanpassingen aan het wegennetwerk kon een nieuwe rotonde in het plan opgenomen worden.
16-07-2018 Lees meer...
Inzending Mooiste Rotonde: Leef je tuin & Hofplan Tuinontwerpen
Deze rotonde ligt op de grens van de Brabantse Wal, een prachtig stuk natuur dat al eeuwenlang gebruikt en afgegraven is voor onder meer stedenbouw, verdediging, zandwinning en woningbouw.
15-07-2018 Lees meer...
Inzending Mooiste Rotonde: Loohorst Landscaping
Loohorst Landscaping sponsort sinds 2014 een rotonde in Ermelo. Het ontwerp van de rotonde is gebaseerd op de inspirerende omgeving van de rotonde.
14-07-2018 Lees meer...
Inzending Mooiste Rotonde: Hoveniersbedrijf De Overhaag
In 2014 maakte hoveniersbedrijf De Overhaag voor drie rotondes in Wijchen een ontwerp met het thema ‘De kleine harde werkers’.
13-07-2018 Lees meer...
Inzending Mooiste Rotonde: Snijers Tuinen
Sinds een aantal maanden is Snijers Tuinen betrokken bij de hoofdrotonde van Zeewolde. Achter de aanleg van deze rotonde zit een verhaal.
12-07-2018 Lees meer...
Trots op: tuin met hergebruikte materialen
Onlangs vroegen we onze lezers: hovenier, waar ben jij trots op? Jan Vlemmix stuurde foto’s van een “recycletuin” die door hem ontworpen werd.
25-05-2018 Lees meer...
Werk in beeld: planten van grote bomen bij Klein Vondelpark
In hartje Amsterdam worden onder de naam Klein Vondelpark- pal naast het bekende Vondelpark - twintig nieuwe woningen gebouwd met veel aandacht voor buitengroen.
18-05-2018 Lees meer...
Trots op: patiotuin door hovenier uit Hendrik-Ido-Ambacht
Chris de Graaff van The Count Gardening uit Hendrik-Ido-Ambacht bijt het spits af in de rubriek 'Trots op'. Hij stuurde ons een paar foto's van een van zijn projecten.
16-05-2018 Lees meer...
Ginkel Groep start deze maand aanleg Park Spoorloos in Delft
In mei start hoveniersbedrijf Koninklijke Ginkel Groep met de aanleg van Park Spoorloos. Het gaat daarbij om een daktuin met een dakconstructie van Optigroen, die komt te liggen achter het monumentale stationsgebouw van Delft.
02-05-2018 Lees meer...
1 | 2 | 3
VACATURES
Archief
Adverteren
Abonneren
AGENDA
De Groene Sector Vakbeurs
Datum: dinsdag 15 januari 2019
Tijd: 15, 16 en 17 januari 2019
Lees meer...
GREENFORUM