Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Trots op: tuin met hergebruikte materialen
Onlangs vroegen we onze lezers: hovenier, waar ben jij trots op? Jan Vlemmix stuurde foto’s van een “recycletuin” die door hem ontworpen werd.
25-05-2018 Lees meer...
Werk in beeld: planten van grote bomen bij Klein Vondelpark
In hartje Amsterdam worden onder de naam Klein Vondelpark- pal naast het bekende Vondelpark - twintig nieuwe woningen gebouwd met veel aandacht voor buitengroen.
18-05-2018 Lees meer...
Trots op: patiotuin door hovenier uit Hendrik-Ido-Ambacht
Chris de Graaff van The Count Gardening uit Hendrik-Ido-Ambacht bijt het spits af in de rubriek 'Trots op'. Hij stuurde ons een paar foto's van een van zijn projecten.
16-05-2018 Lees meer...
Ginkel Groep start deze maand aanleg Park Spoorloos in Delft
In mei start hoveniersbedrijf Koninklijke Ginkel Groep met de aanleg van Park Spoorloos. Het gaat daarbij om een daktuin met een dakconstructie van Optigroen, die komt te liggen achter het monumentale stationsgebouw van Delft.
02-05-2018 Lees meer...
Leerlingen ontwerpen en realiseren circulaire tuin
In Nijmegen is onlangs de eerste circulair ingerichte sociale huurwoning van Nederland geopend. Hoveniersleerlingen van Helicon MBO Nijmegen gaven de betegelde tuin een nieuw gezicht.
03-04-2018 Lees meer...
Tuinen watervilla's Friese meren in afrondende fase
De aanleg van de tuinen voor de Watervilla's Friese Meren zit in de afrondende fase. Deze week is er in het waterpark gewerkt aan het aanplanten van de beplanting.
27-03-2018 Lees meer...
Nieuwe Prairie Garden borders bij de Tuinen
Onlangs zijn twee nieuwe Prairie Garden borders aangelegd bij het nieuwe entree gebouw van de Tuinen van Appeltern. Lageschaar Vaste Planten uit Aalten tekende voor de aanleg ervan.
13-03-2018 Lees meer...
Snoek Hoveniers ontwikkelt circulaire bedrijfstuin Aegon
Snoek hoveniers heeft voor Aegon Leeuwarden een nieuwe sprekende bedrijfstuin ontworpen. Biodiversiteit en circulariteit waren keywoorden.
01-03-2018 Lees meer...
Tuinen Rijksmonument Sint Anthony Gasthuis krijgen fraaie metamorfose
Snoek Hoveniers werkt aan de uitvoering van de tuinen van het Sint Anthony gasthuis in Groningen. De moderne en eigentijdse vertaling sluit feilloos aan op de historische beleving van de bebouwing.
31-01-2018 Lees meer...
Groendak voor Van der Valk Heerlen
De laatste hand wordt gelegd aan het groene dak op het Van der Valk-hotel in Heerlen. In hoog tempo zijn duizend Mobiroof-sedumcassettes op de gloednieuwe entree en het 465 m2 grote dakterras van het Van der Valk-hotel geplaatst.
07-12-2017 Lees meer...
Volwassen groen in Klein Vondelpark
Medewerkers van Loohorst Landscaping plaatsen kant-en-klare hagen in de Zocherstraat in Amsterdam. Pal naast het Vondelpark worden nieuwe woningen gebouwd met veel aandacht voor buitengroen.
20-11-2017 Lees meer...
Biodiversiteitstuin op bedrijventerrein Helmond
Du Pré groenprojecten maakt bekend een tweede biodiversiteitstuin aan te mogen leggen in Helmond. Medewerkers van meerdere bedrijven zullen gebruik maken van de tuin.
10-11-2017 Lees meer...
1 | 2
VACATURES
Archief
Adverteren
Abonneren
AGENDA
'Meesterlijk Moestuinieren'
Datum: zaterdag 9 juni 2018
Locatie: Meer dan 20 regio's in Nederland
Lees meer...
De Groene Sector Vakbeurs
Datum: dinsdag 15 januari 2019
Tijd: 15, 16 en 17 januari 2019
Lees meer...
GREENFORUM