Archief Agenda Adverteren Contact Disclaimer
Dak en gevel techniek Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Groundsman
Stad + Groen
Eerste certificaat daktuinsubstraat conform Besluit bodemkwaliteit
Heicom meldt dat het als eerste bedrijf in Nederland daktuinsubstraat kan leveren dat gecertificeerd is conform het Besluit bodemkwaliteit BRL 9341.
03-09-2014 Lees meer...
BIA Groene Wand bij Loohorst Landscaping (deel 4 zomer 2014)
Of het nu een echte verrassing is of niet: Door het groeizame weer is de wand enorm snel gaan groeien. Het verschil ten opzichte van maart 2014 is enorm.
06-06-2014 Lees meer...
Innovatieve impuls voor controle schacht
ZinCo heeft de ‘oude vertrouwde’ controleschacht opnieuw uitgevonden. De complete controleschacht-lijn KS heeft een innovatieve impuls gekregen waardoor de schachten gemakkelijker toegankelijk zijn en eenvoudiger te transporteren.
06-06-2014 Lees meer...
BIA Groene Wand bij Loohorst Landscaping (deel 3)
Of het nu een echte verrassing is of niet: nu het weer voorjaar is, hebben de planten en de groene BIA wand hun eerste winter uitstekend doorstaan. De Groene Wand Blok of GWB is een ontwerp van DMV architecten en het bedrijf F2 Facade, die allebei gevestigd zijn in Kerkrade.
24-03-2014 Lees meer...
Het Amtrium, de groene long of ‘de verticale moestuin’
Copijn Tuin- en Landschapsarchitecten is door Res & Smit gevraagd om te adviseren over de groene invulling van het Amtrium. Bijzonder aan het Amtrium, ontworpen door Benthem Crouwel Architecten, is de verticale kas voor ‘urban farming’.
20-03-2014 Lees meer...
Heicom bezig met daktuin in Castricum
Momenteel is de firma Heicom uit Oldenbroek bezig met de aanleg van een daktuin in Castricum.
11-03-2014 Lees meer...
Daktuin op het nieuwe gemeentehuis van Lochem
De daktuin van het nieuwe gemeentehuis van Lochem is in gebruik genomen. De daktuin maakt onderdeel uit van het gebouw, waarin de gemeente Lochem sinds korte tijd is gehuisvest.
07-03-2014 Lees meer...
Wat zijn de gevolgen van de warme winter
De redactie van dit vakblad wil graag een artikel schrijven over het uitzonderlijk zachte winter (of moeten we zeggen voorjaar). wat betekent dat voor uw werk, hoe gaat u daar mee om en welke voorzorgsmaatregelen neemt u?
22-02-2014 Lees meer...
Gewelfd houten grasdak Jenaplan Kindcentrum De Driehoek
In Dordrecht is Jenaplan Kindcentrum De Driehoek in Dordrecht officieel geopend. De natuur heeft een belangrijke functie in het kindcentrum. Het uitgesproken ontwerp is herkenbaar aan zijn gewelfde vegetatiedak en gebogen gevel.
16-01-2014 Lees meer...
Dakpark aan de Vierhavensstraat in Rotterdam wordt zaterdag geopend
Zaterdag 21 december is de opening van het dakpark aan de Vierhavensstraat in de gemeente Rotterdam. De gemeente nodigt inwoners uit om bij deze opening aanwezig te zijn.
19-12-2013 Lees meer...
Vegetatiedak op Schaapskooi Bergen aan Zee
Op de Schaapskooi Bergen in Bergen aan Zee wordt een vegetatiedak aangelegd. Mostert De Winter legt een groendak van Xeroflor aan.
18-12-2013 Lees meer...
Al 12.500 vierkante meter groendaken in Nieuwegein
De gemeente Nieuwegein stimuleert de aanleg van groendaken met een subsidie voor huiseigenaren en bedrijven. Daarnaast geven we voorlichting en leggen groendaken aan op gemeentepanden. Inmiddels ligt in Nieuwegein circa 12.500 m2 aan groendaken.
16-12-2013 Lees meer...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
VACATURES