Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
KSP - Kunstgras
Vijzelweg 16
8243 PM Lelystad
Nederland

Tel: 0320 214 145 / 06 514 135 71
Fax: 0320 746 010
E-mail: info@ksp-kunstgras.nl

www.ksp-kunstgras.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
KSP is gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en renoveren van sport- en speelplekken in Nederland en België. Om de kwaliteit en flexibiliteit te kunnen garanderen voert KSP het werk uit met eigen mensen en machines.

Efficiëntie en kostenbesparing
KSP biedt een totaalpakket aan werkzaamheden. Om deze werkzaamheden uit te voeren beschikt KSP over de juist opgeleide mensen en modern materiaal. Door de totale aanleg in eigen beheer uit te voeren kan er efficiënt gewerkt worden wat resulteert in een soepel verloop van het project. Er is sprake van een optimalisatie van de uitvoering doordat er vanuit 2 vestigingen word gewerkt(Lelystad/Eindhoven) hierdoor worden reistijden en CO2 uitstoot beperkt. Dit leidt tot scherpe prijzen en een beter milieu.

Projectmanagement
Voor grotere projecten beschikt KSP over een projectorganisatie bestaande uit minimaal 1 ervaren projectleider en 1 ervaren uitvoerder die op locatie is bij de uitvoering van het project. Zo heeft u als klant 1 aanspreekpunt, is er constante controle en kan er snel geanticipeerd worden op eventuele vraagstukken.

De voordelen
Uw zorgen worden uit handen genomen Efficiënt Flexibel Scherpe prijzen 1 aanspreekpunt VCA* ISO9001:2008 en ISO14001
CONTACTPERSONEN
Joost Sweep
06 514 135 71
j.sweep@ksp-kunstgras.nl
Mart Sweep
06-43277105
mart@ksp-kunstgras.nl
Kilian Peschel
06-30381388
kilian@ksp-kunstgras.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Hoorn krijgt nieuwe multifunctionele trapveldjes
De gemeente Hoorn heeft besloten tot de aanleg van twee multifunctionele kunstgrasveldjes in de openbare ruimte, waarbij een veldje wordt gerenoveerd. Het duurzame karakter van het kunstgras gaf daarbij de doorslag.
Lees meer
Renovatie sportvoorzieningen in diverse penitentiaire inrichtingen
Kybys heeft voor het Rijksvastgoedbedrijf de voorbereiding verzorgd voor de renovatie van een 7-tal sportvoorzieningen in diverse penitentiaire inrichtingen
Lees meer
KSP Kunstgras introduceert volautomatische 2 meter brede mattenklopper
KSP Kunstgras heeft een nieuwe 2 meter brede mattenklopper geïntroduceerd, die de kunstgrasmat volautomatisch oprolt en daarmee de bestuurder werk uit handen neemt.
Lees meer
25 april: open dag KSP Kunstgras
KSP Kunstgras organiseert zaterdag 25 april een open dag. Tijdens deze dag krijgen bezoekers de kans om kennis te maken met alle ins- en outs van het bedrijf.
Lees meer
Signgrass lverancier van Johan Cruyff Foundation
Signgrass uit Bergeijk is vanaf heden official supplier van de Cruyff Court logo’s wereldwijd.
Lees meer
Wint KSP Kunstgras met de Kunstgrasafhaalmachine de Green Innovation Award 2014 in de categorie Sport?
KSP Kunstgras zet met twee methodes in op het vervangtijdperk van kunstgras: een aangepaste mattenklopmachine en een investering in uitgekiende shovels.
Lees meer
Aanleg Playground Cascade park te Almere Poort
KSP Kunstgras is druk bezig met de aanleg van het Playground Cascade park in Almere Poort.
Lees meer
KSP start renovatie van 50 Cruyff Courts
Dit voorjaar heeft de Johan Cruyff Foundation van de Nationale Postcode Loterij een extra bijdrage ontvangen voor het behoud en de verbetering van de Cruyff Courts.
Lees meer
Slimme en mooie afwerking boomspiegels
De redactie zag op het bedrijfsterrein van KSP Kunstgras in Lelystad een aantal boomspiegels die afgewerkt waren met epoxy en geshredderd rubber in verschillende kleuren.
Lees meer
Playground Cascade park in Almere Poort
Playground Poort is een sport- en speelvoorziening in het Cascadepark in Almere poort, dat volgens EMVI is aanbesteed. Deze door groen omgeven sport- en speelvoorziening bestaat uit een Kunstgras voetbalveld, Atletiekbaan, Basketbalveld, tennisbaan, multifunctioneel speelveld en een grote speelplek voor jong en oud, valide en minder valide mensen.
Lees meer
1 | 2
Recycling ter plekke kan oplossing bieden voor kunstgrasberg
Tencate Grass heeft een nieuw concept ontwikkeld om oude kunstgrasvelden te verwerken tot bruikbare producten die op dezelfde locatie kunnen worden toegepast. Ecocept moet een permanente oplossing bieden voor het groeiende kunstgrasprobleem.
'Een uitdaging, maar wel een hele mooie'
Zes jaar geleden klopten bewoners van Zuid-Scharwoude aan bij de gemeente Langedijk. Hun verzoek: een nieuw kunstgrasveld in de buurt aan de Bosgroet. De gemeente had echter niet voldoende budget beschikbaar en gaf nul op het rekest. De bewoners lieten het er niet bij zitten en brachten zelf het benodigde geld bijeen.
Perfect Pitches part VIII
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport.
Veel goede bedoelingen, maar markt duurzame recycling lijkt voorlopig te zijn mislukt
De kunstgrasmarkt is steeds meer een vervangingsmarkt aan het worden. Helaas heeft dat niet geleid tot een markt voor het duurzaam recyclen van oude matten.
Sporten in een dynamisch landschap
In het Cascadepark in Almere Poort werd afgelopen november de Playground geopend. Deze biedt ruimte voor voetbal, basketbal, tennis en atletiek en heeft een multifunctioneel speelveld om andere sporten op te beoefenen.
Perfect Pitches Part IV
Een nieuwe service in vakblad Fieldmanager: een projectenpagina. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport.
Groen, groener groenst
Ook in deze uitgave van Stad + Groen weer een forse opsomming van groene projecten. Uw project in de komende uitgave van Stad + Groen? Stuur een mail naar ilse@nwst.nl en u krijgt alle informatie doorgestuurd.
Te veel focus op veilige valondergrond op kinderspeelplaats
Er wordt onnodig geld uitgegeven aan valdempende ondergronden op speelplaatsen.' Dat zegt Johan Oost van OBB Speelruimtespecialisten. in een onderzoeksrapport.
1 | 2