Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
FieldTurf Benelux BV
Marconistraat 25
2809 PH Gouda
Nederland

Tel: 088 248 86 30 / 06 234 285 68
E-mail: arjan@fieldturfbenelux.com

http://fieldturfbenelux.com/
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Wolves put their trust in ICL granulars
Wolverhampton Wanderers FC Head Groundsman, Wayne Lumbard, has reason to celebrate.
Lees meer
Grassmaster field for Luminus Arena
Belgian football club KRC Genk is the first club in the Belgian Jupiler Pro League to have a Grassmaster field installed.
Lees meer
The road to a FIFA World Cup pitch
While all the attention is currently drawn to the quality of the various football pitches used for the 2018 FIFA World Cup tournament in Russia, the story behind how these pitches became reality is less known.
Lees meer
Kunstgrasveld SC Cambuur voor 6e jaar op rij Fifa** goedgekeurd
Het kunstgrasveld van het in de Jupiler League uitkomende SC Cambuur is vandaag voor de 6e jaar op rij Fifa**Quality Pro goedgekeurd.
Lees meer
Gemeente Haren kiest ‘SBR met coating’ bij onderhoud kunstgras
De gemeente Haren heeft het kunstgras gebruiksklaar gemaakt voor het nieuwe seizoen. De gemeente heeft gekozen voor Progran infill, dat bestaat uit SBR met een coating. Dit houdt verband met temperatuur en opwarming van het veld, aldus Tarkett.
Lees meer
Page one boys Arjan en Adrie blikken terug
De kunstgrasmarkt consolideert: grote bedrijven worden groter en veroveren een steeds groter deel van de koek. Je zou kunnen zeggen dat die ontwikkeling in Nederland startte met de overname van AAsportsystems in 2011.
Lees meer
Eerste Tarkett mini-symposia kunstgras volgende week van start
Tijdens vier symposia worden vragen beantwoord die veldeigenaren of clubs tegenkomen bij de aanleg of renovatie van een kunstgras-, hybride- of natuurgrasveld. 22 en 23 maart vinden de eerste bijeenkomsten plaats.
Lees meer
Mini-symposia ‘Heeft kunstgras de toekomst?’
De ontwikkelingen in zowel kunstgras, hybride gras en natuurgras volgen elkaar snel op. Tijdens vier minisymposia helpen Fieldturf Tarkett en partners Bouma, Topgrass, Rolugro en GKB mensen op weg rond dit thema.
Lees meer
Tarkett Sports absorbs Fieldturf Benelux
As of 1 January 2018, Fieldturf Benelux will completely be absorbed by Tarkett Sports, part of the Tarkett Group.
Lees meer
Expansion list of FIH Preferred Suppliers
The International Hockey Federation (FIH) has announced the expansion of their Preferred Supplier category to 10 companies as it continues to grow the FIH Quality Programme for Hockey Turf.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
'Elk jaar worden we beter! We staan al derde in de strijd om de VVCS-schaal'
Stadion-fieldmanager Paul Baas van De Enk Groen & Golf van de Amsterdam Arena, binnenkort Cruyff Arena, heeft op 17 en 18 april zijn verhaal gehouden voor ESSMA, de Europese vereniging van stadionmanagers. Hij is proactief bezig om 'zijn' veld optimaal te laten presteren en op de kaart te zetten. Is de VVCS-schaal de volgende stap?
Door nieuwe hockeynorm kunt u met verschillende bouwers om de tafel
Een nieuwe NOC*NSF-constructienorm voor kunstgrassportvelden en een nieuw kwaliteitshandboek van de FIH bieden de industrie voor kunstgrashockeyvelden een nieuwe impuls om verder te innoveren. U wilt iets nieuws voor uw nieuwe kunstgrashockeyveld? Dan kunt u met verschillende veldenbouwers 'om de tafel'!
Page one boys Arjan en Adrie blikken terug
De kunstgrasmarkt consolideert. Dat betekent dat de grote bedrijven groter worden en een steeds groter deel van de koek veroveren. Je zou kunnen zeggen dat die ontwikkeling in Nederland gestart is met de overname van het bedrijf AAsportsystems van Knottnerus en Markusse in 2011.
Voorliefde voor kunstgras bij voetbalbestuurders lijkt te verwaaien
Met de komst van een aantal nieuwe bestuurders bij de KNVB waait er een nieuwe wind met betrekking tot kunstgras en de rol die het speelt in het betaald voetbal. Maar of die wind fris te noemen is, hangt af van de belangen die je vooropzet.
De kurk is van de fles
Na de ophef veroorzakende Zembla-uitzendingen over SBR-rubber kon de kurk van de fles voor de kurk-infill-leveranciers: kurk wordt vaker ingezet als alternatief voor rubber-infill.
Kees van Oostenrijk: 'Wethouders moeten hun hoofd niet laten hangen'
De overheid is momenteel erg actief met het beschermen en waarschuwen van burgers tegen zogenaamd nepnieuws. Of het prettig is dat de overheid bepaalt wat ‘acceptabel’ of ‘onacceptabel’ nieuws is, laten we maar even in het midden.
Je kunt hier altijd een balletje slaan!
Tennisclub Capelle is een vereniging voor en door leden. Met zijn allen houden ze de club draaiend; vrijwilligers spelen dus een essentiële rol. Maar: ‘Voor het schoonmaken van toiletten krijg je geen vrijwilligers, dus dat hebben we vanaf het begin uitbesteed’, zegt voorzitter Ruud Gruson.
Waar gaat het met het kunstgras voor voetbal naar toe?
Het lijkt erop dat kunstgras in het betaald voetbal nu echt op zijn retour is. In de nieuwjaarstoespraak van vrijwel elke voorzitter en directeur van een betaaldvoetbalorganisatie kwam het onderwerp aan de orde.
1 | 2 | 3 | 4 | 5