Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
GKB Groep
Middelweg 1
2992 SP Barendrecht
Nederland

Tel: +31(0)180 642929
E-mail: info@gkbgroep.nl

BTW: NL 8132.85.938.B.01
KvK: 24362750

www.gkbgroep.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
Wij kunnen een totaaloplossing bieden als GKB Realisatie, GKB Visie, GKB Machines en GKB Grondbank. Meer weten? Machines kunstgras

Machines natuurgras

Boomverzorging
CONTACTPERSONEN
Arjan Kraaijeveld
Directeur GKB Groep
arjan@gkbgroep.nl
Rolf Balvert
Acquisiteur GKB Realisatie
www.gkbrealisatie.nl
rolf@gkbgroep.nl
Dirk Baron
Projectleider GKB Visie
www.gkbvisie.nl
dirk@gkbgroep.nl
Theo Vermeulen
Projectleider
www.gkbvisie.nl
theo@gkbgroep.nl
Peter Kraaijeveld
Projectleider GKB Staalwerk
www.gkbstaalwerk.nl
pk@gkbgroep.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
GKB start GKB Bedrijfsschool
Vanaf september 2018 start GKB Realisatie de GKB Bedrijfsschool. Dit is een tweejarige Mbo-opleiding waarbij wordt gekeken welk vakgebied bij jongeren past waar het gaat om de inrichting van de openbare ruimte.
Lees meer
GKB keeps Harrow School’ grounds clean
Harrow School have selected GKB equipment to keep the 300 acre estate of Harrow School.
Lees meer
ESTO Congres achter de rug
Afgelopen dinsdag en woensdag heeft het ESTO Congres plaatsgevonden in Praag. ESTO staat voor European Synthetic Turf Organisation.
Lees meer
VB Projects installeert veldverwarming bij Ajax en Feyenoord
VB Projects verzorgt de veldverwarming voor de nieuwe trainingsaccommodatie van Feyenoord. Ook op Sportpark De Toekomst van Ajax heeft het bedrijf veldverwarming geïnstalleerd.
Lees meer
GKB toplaagfrees voor het Duitse Gerry Weber Stadion
GKB Machines leverde aan het Gerry Weber Stadion het smalste type Combinator af, de CB120. Deze machine zal gebruikt worden om de toplaag van het gras af te frezen.
Lees meer
GKB Machines toont de Vstrong
Het aantal deelnemende bedrijven aan de GTH Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations neemt nog steeds toe. Met nog een week te gaan heeft ook GKB Machines deelname toegezegd.
Lees meer
Nieuwe sportcomplex 'Nieuw Varkenoord' in Rotterdam kleurt groen
Het sportcomplex Varkenoord naast stadion de Kuip in Rotterdam wordt geheel heringericht. Op ‘Nieuw Varkenoord’ verrijzen nieuwe velden met kunstgras, natuurgras en nieuwe sportaccommodaties.
Lees meer
"De demo's zijn ook ideaal om ervaring uit te wisselen"
De eerste twee bijeenkomsten van de Greenlivetour zijn achter de rug. GKB Machines spreekt van een goede start. 16 en 17 mei vinden nog twee bijeenkomsten plaats.
Lees meer
Grasmat Arena in zes uur verwijderd
Afgelopen zondag is direct na afloop van de wedstrijd AFC Ajax -Go Ahead Eagles de grasmat in de Arena verwijderd. Dit had alles te maken met de start van het concertseizoen komend weekend met als eerste optreden Armin van Buuren.
Lees meer
Tweede helft GREENlivetour 2017 van start
16 en 17 mei vindt op nog twee locaties de laatste edities van de GREENlivetour plaats. Het thema van dit jaar: ‘Natuur- en hybridegras; eenvoud in onderhoud'.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
'Precisiebeheer op de baan in al zijn facetten'
De Enk Groen & Golf is zeer content met de Combinator, de Sandfiller en de bezandingsmachines van GKB die staan te pronken bij Golf Club Prise d'Eau in Tilburg.
'De ideale combinatie van theorie en parktijk'
Na twee succesvolle edities organiseert GKB Machines in juni met een aantal partners de derde editie van de Greenlive Tour. Tussen dinsdag 5 en donderdag 14 juni doet de Greenlive Tour vier verschillende golfbanen aan, met precisiebeheer op de golfbaan als thema.
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
De gemeente Hof van Twente, een samenvoeging van meerdere gemeenten, heeft een sportveldje met waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek.
‘Hij doet wat hij belooft: hij veegt, klopt en zuigt!’
Gebruiker Mark Bijkerk, eigenaar van Bouma Sport & Groen is kort en bondig over zijn kunstgrasreiniger: ‘Na een slechte ervaring met een reinigingsmachine van een ander merk zijn we nu zeer tevreden met de Quick-Clean. Deze machine doet wat ze zeggen dat hij doet.’
Zundert krijgt zijn eigen mobiele boom Boulevard
Maandagmiddag 14.00 uur in Zundert. Ik heb een afspraak met Thijs Kruiver, de vertrekkende boombeheerder van die gemeente. Maar ik ben te laat. Het beroemde Zundertse corso heeft de hoofdstraat van Zundert aangedaan en ik moet tien minuten rond het centrum crossen voordat ik een parkeerplekje kan vinden.
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
In een sportveldje is een waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek. Zo kan de jeugd blijven bewegen én wordt overtollig regenwater vertraagd naar de bodem en het oppervlaktewater geleid.
Go Ahead Eagles vernieuwt grasmat in sneltreinvaart voor UEFA Women's EURO 2017
Het veld in Deventer verkeerde na de competitie in slechte conditie. Voordat de eerste teams arriveerden voor UEFA Women’s EURO 2017, moest er dus nog veel aan gebeuren.
1 | 2 | 3 | 4 | 5