Archief Agenda Adverteren Contact Disclaimer
Dak en gevel techniek Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Empas onkruidkoken
Kruisboog 43
3905 TE Veenendaal
Nederland

Tel: 0318 525 888
Fax: 0318 527 488
E-mail: info@empas.nl

KvK: 30075207

www.onkruidkoken.nl
EMPAS ONKRUIDKOKEN HEETWATER UNITS
Empas is sinds 1999 specialist op het gebied van onkruidbeheer met heet water. Het bedrijf gelooft in eenvoud en vakmanschap in alles wat zij doen. Dankzij deze insteek en de jarenlange ervaring kunnen klanten vertrouwen op een met praktijk ervaring onderbouwd, klant specifiek advies.

Alle heetwater units van Empas zijn in eigenbeheer ontwikkeld en gebouwd in eigen werkplaats. Op deze manier garandeert Empas kwaliteit aan haar klanten. De units bestaan uit gangbare onderdelen uit de heetwatertechniek, zo zijn service, onderhoud én de bediening zeer eenvoudig.


---------------------------------------------------------------------------------------------


MCE: Deze kleine heetwater unit voor onkruidbestrijding is extra compact en duurzaam. Speciaal ontwikkeld voor hoveniers.

MCB: Speciaal ontworpen voor onkruidbeheer op moeilijk bereikbare plekken. Deze unit voor thermisch onkruidbeheer met heet water is ook in een elektrische uitvoering verkrijgbaar, de MCB-E.

MCP: Speciaal voor grote oppervlaktes. De combinatie van werkbak en handset maken de heetwater unit de perfecte partner voor onkruidbeheer en reiniging. Ook verkrijgbaar voor de tractor, de MCP-T.

---------------------------------------------------------------------------------------------


KLIK HIER VOOR ALLE FILMS OP YOUTUBE VAN EMPAS
CONTACTPERSONEN
Gerard Baars
R&D en Sales
06-51523470
gerard@empas.nl
Evert Langebeeke
Sales
evert@empas.nl
Arjen Westeneng
Service / Sales coördinator
arjenw@empas.nl
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Empas toont de nieuwe MCB-Twin.
Van 12 tot en met 14 september staat Empas met o.a. de nieuwe MCB-Twin op de grootste Nederlandse vakbeurs voor professionals in de openbare ruimte, namelijk Groen Techniek Holland in Biddinghuizen.
Lees meer
De laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrische onkruidbestrijding
De GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission staat volledig in het teken van geluidsarm (en zuinig) materieel. Onkruidbestrijding is één van de thema’s die deze dag aan bod komt.
Lees meer
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen.
Lees meer
Empas toont Multihog met MCP-opbouw
Empas is op de Demo-Doe-Dag present met een Multihog-werktuigdrager met MCP-opbouw. Deze MCP-unit is speciaal ontwikkeld voor onkruidbeheer door groenaannemers.
Lees meer
Pekel sproeien op kurk ingevulde kunstgrasveld op KNVB complex
Gerard van de firma Agterberg draait braaf rondjes met zijn compact tractor op het nieuwe kunstgrasveld van de KNVB Campus. De pekel moet zorgen dat het veld weer zo snel mogelijk weer bespeelbaar is.
Lees meer
Empas introduceert nieuwe opbouwbare pekelunit
Empas introduceert een nieuwe opbouw-pekelunit voor gladheidbestrijding. Daarmee zijn werktuigdragers naast onkruidbeheer ook in te zetten voor winterwerk.
Lees meer
Nieuw project van start in Innovatieprogramma Boomkwekerij
Binnen het Innovatieprogramma Boomkwekerij zijn vorig jaar negen projecten van start gegaan. Dit jaar is daar het project ‘Duurzame onkruidbestrijding met heet water techniek’ van Boomwereld bijgekomen.
Lees meer
Empas introduceert nieuwe heetwaterunits voor onkruidbeheer
Empas introduceert 8, 9 en 10 september tijdens de Groen Techniek Holland in Biddinghuizen (stand 4.17) twee vernieuwende heetwaterunits voor onkruidbeheer.
Lees meer
Nieuw model Empas MCB-E heetwaterunit
Voor een optimale balans tussen de opbouwunit voor onkruidbeheer en de e-truck is de tank van de Empas MCB-E verlaagd.
Lees meer
Empas onkruidkoken: Eenvoud en Vakmanschap
Empas is sinds 1999 specialist op het gebied van onkruidbeheer met heet water. Het bedrijf gelooft in eenvoud en vakmanschap in alles wat zij doen.
Lees meer
1 | 2
Snel naar het kookpunt
De toepassing van chemische middelen om verharding onkruidvrij te houden is vanaf 2018 definitief verboden in Nederland. Inmiddels worden er al verschillende alternatieven aangeboden. Bij RMN zetten ze stevig in op de zogenaamde heetwatermethode.
Onkruidmachine overzicht
Mijn oma had vroeger en stofzuiger die alles kon: kloppen, vegen en zuigen. Voor modern onkruidbeheer is één machine al lang niet meer voldoende. Daar is een geïntegreerd beheer en dus een uitgebalanceerde afstemming van verschillende technieken en machines een must. Wat is er allemaal te koop in Nederland op gebied van onkruidbeheer?
Vegen is het nieuwe onkruid bestrijden
En het nieuwe codewoord is vegen, vegen en nog eens vegen. In Duitsland doen ze het al met veel succes en die trend komt nu overwaaien naar Nederland. Stad+Groen sprak een aantal zelfverklaarde veegfans.
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen. In totaal vormen drie van deze dagen de aanloop naar Groen Techniek Holland in september.
Vele handen maken licht werk
Producent van spuitapparatuur Empas brengt een nieuw model heetwaterunit op de markt: de MCB-TWIN. Met deze variant op de bekende MCB kan met twee personen gewerkt worden.
Multihog zet de aanval op monomachines in
Makkelijk om te bouwen. Meer laadcapaciteit. Een veersysteem dat langere werkdagen en hogere snelheden toelaat. Een knop die de rijeigenschappen omtovert tot die van een maaimachine. Een traploos inregelbare werkstand die aftakas, rijsnelheid en motortoerental onafhankelijk van elkaar laat functioneren.
Hilversum ligt er fantastisch mooi bij!
De Tomingroep BV in Hilversum schafte twee jaar geleden voor het chemievrije beheer twee Multihog-werktuigdragers van het type MXC aan met daarop gebouwde Empas-heetwaterunits. Door een goede match tussen drager, unit, uitvoerder en dealer is Hilversum er behoorlijk snel in geslaagd om het traject van chemie naar chemievrij onder controle te krijgen.
Overzicht onkruidmachines
Onkruidmachines zijn er in diverse soorten en maten. Daarnaast zijn er ook meerdere technieken en methodes. Vakblad Stad+Groen heeft de belangrijkste onkruidmachines bij elkaar verzameld in een overzicht geplaats.
1 | 2
FOTOREPORTAGE