Archief Agenda Adverteren Contact Disclaimer
Dak en gevel techniek Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Groundsman
Stad+Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Wolterinck B.V.
Bultemansweg 2a
7156 NP Beltrum
Nederland

Tel: 0544 481 444
E-mail: info@wolterinck.nl

BTW: NL819472335B01

www.wolterinck.nl
OMSCHRIJVING
Wij zetten in op duurzaam ondernemen en het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Binnen onze dienstverlening staat een grote mate van flexibiliteit en stiptheid centraal. Wolterinck B.V. streeft naar duurzame relaties. Kwaliteit in onze dienstverlening wordt hierbij optimaal gewaarborgd, middels onze certificeringen, welke deel uitmaken van onze dagelijkse bedrijfsvoering. In alles wat we doen, denken we na over de veiligheid, het welzijn van onze opdrachtgevers en werknemers en hun omgeving. Groenbeheer
Onkruidbeheersing
Boomverzorging
Eikenprocessierupsbeheersing
Reiniging
Gevel & Dakgroen
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Veel nieuw ijzer op Demopark Eisenach
De naam Eisenach vraagt natuurlijk om slechte grapjes over oud ijzer. Onterecht, voor wie er is geweest. Een bezoek van één dag is eigenlijk te kort voor de overweldigende hoeveelheid machines voor groen en grijs.
Lees meer
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen.
Lees meer
Concurrerende machinebouwers realiseren nieuwe machine Wolterinck
Wolterinck ontving onlangs een nieuwe op maat gemaakte kiepwagen met hakselaar. Bijzonder is dat het bedrijf hiervoor twee concurrerende machinebouwers bijeen bracht.
Lees meer
Huurwave aanwezig met Huurwave Sensor 2.0
Huurwave is op de GTH Demo-Doe-Dag aanwezig met de laatste serie Sensor 2.0. De beste onkruidmachines op basis van sensorgestuurde heetwatertechniek zijn te huren bij Huurwave.
Lees meer
Nieuwe certificeringen Wolterinck
Wolterinck B.V. laat weten sinds begin dit jaar over verschillende nieuwe certificeringen te beschikken: ISO 14001, MVO prestatieladder niveau 3 en CO2 prestatieladder niveau 3.
Lees meer
Project Boomonderhoud Noordoostpolder van start
Wolterinck Boomverzorging is de afgelopen week gestart met het project Boomonderhoud Noordoostpolder. Het gaat bij deze gunning om het onderhoud van groen langs buitenwegen van de gemeente Noordoostpolder.
Lees meer
Studenten Saxion Hogeschool onderzoeken effecten groene plantenwand
Studenten van de opleiding Business, Building & Technology van Saxion Hogeschool Enschede voeren gedurende drie jaar metingen uit naar de effecten van een verticale plantenwand die onlangs werd geïnstalleerd.
Lees meer
Wolterinck introduceert nieuwe methode voor groeiplaatsverbetering
Terra-Fit is een nieuwe werkmethode voor groeiplaatsverbetering bij stadsbomen, waarbij substraat wordt ingebracht met een compressor en injector van Vogt.
Lees meer
10 november: gratis demodag bij Almat Laren
Op donderdag 10 november organiseert Almat Laren een gratis demodag op locatie bij Wolterinck BV.
Lees meer
Velkop als alternatief traditionele manier van snoeien
Wolterinck is op de Boom Innovatie Dag aanwezig met de GMT035 velkop van Gierkink Machine Techniek.
Lees meer
1 | 2 | 3
Veel nieuw ijzer op Demopark Eisenach
De naam Eisenach vraagt natuurlijk om slechte grapjes over oud ijzer. Onterecht, voor wie er is geweest. Een bezoek van één dag is eigenlijk te kort.
Veel noviteiten op Demopark
Een bezoek van één dag aan Demopark Eisenach is eigenlijk te kort voor de overweldigende hoeveelheid machines voor groen en grijs. Iedereen die je spreekt, is enthousiast over de bijzondere combi van machines die hier te zien is, naast een groot aantal interessante nieuwigheden.
Onkruidmachine overzicht
Mijn oma had vroeger en stofzuiger die alles kon: kloppen, vegen en zuigen. Voor modern onkruidbeheer is één machine al lang niet meer voldoende. Daar is een geïntegreerd beheer en dus een uitgebalanceerde afstemming van verschillende technieken en machines een must. Wat is er allemaal te koop in Nederland op gebied van onkruidbeheer?
Invasieven aanpakken, maar ook rapporteren en inspecteren in het hetzelfde systeem
Het verschijnsel invasieve exoten is niet nieuw. Verre van dat. Maar tot voor kort konden overheden ziende blind en horende doof blijven ten aanzien van de bestrijding van deze onkruiden. Regelgeving uit Brussel zorgt dat dit niet langer meer mogelijk is. Heetwater-onkruidmachinefabrikant Heatweed heeft nu een nieuwe methode ontwikkeld.
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen. In totaal vormen drie van deze dagen de aanloop naar Groen Techniek Holland in september.
De klant als matchmaker
'In deze markt doe je er als ondernemer goed aan om met concurrenten samen te werken', zegt Harm-Jan Hissink van machinebedrijf Hissink en Zonen in het Gelderse Oeken. Hij maakt deel uit van een driemanschap dat elkaar heeft gevonden in de productie van een op maat gemaakte kiepwagen met hakselaar voor groenbedrijf Wolterinck in Beltrum.
Waarom kopen als huren zo veel voordelen heeft
HUURWAVE verhuurt WAVE-machines met water als vitaal element ter bestrijding van onkruid. Huurders als gemeenten en groenaannemers behalen hiermee goede resultaten, en dat met lage kosten en nul komma nul risico.
Duurzaamheid begint in de bodem
Een ontmoeting op een beurs, vier jaar geleden in Nürnberg tijdens Galabau, leidde voor Wolterinck BV uiteindelijk tot het exclusieve partnerschap van Terra-fit in Nederland.
1 | 2 | 3
FOTOREPORTAGE