Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Tarkett Sports BV
Postbus 215
5349 AE Oss
Nederland

Tel: 0412-66 00 00
Fax: +32 (0)52 262 411

BTW: NL852478409B01

www.tarkett.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Integratie van Fieldturf Benelux BV in Tarkett Sports per 1 januari
Per 1 januari 2018 zal Fieldturf Benelux BV uit Gouda in zijn geheel integreren binnen Tarkett Sports, onderdeel van de Tarkett Group.
Lees meer
Camp Nou voorzien van nieuw hybrideveld
FC Barcelona heeft er opnieuw voor gekozen om Grassmaster te installeren in zijn stadion Camp Nou.
Lees meer
Liverpool kiest opnieuw voor hybride Grassmaster-veld
De Grassmaster-mat is honderd procent natuurgras, en wordt versterkt met twintig miljoen polypropeenvezels.
Lees meer
Drie nieuwe GrassMaster hybridevelden voor AFC Ajax
In opdracht van AFC Ajax is kunstgrasproducent FieldTurf vorige week gestart met de aanleg van het eerste van drie nieuw te realiseren GrassMaster hybridevelden op trainingscomplex De Toekomst.
Lees meer
Redexim introduceert nieuwe Airter
De Airter is een nieuwe machine die via stalen pennen onder hoge druk (5-10 bar) lucht tot op circa 25 cm diepte zijdelings en schuin door de grond blaast.
Lees meer
Desso Grassmaster op De Toekomst
Desso is momenteel kunstgrasvezels aan het inprikken op een trainingsveld op De Toekomst. Bras Fijnaart heeft het veld voorbereid in opdracht van Fieldturf Benelux.
Lees meer
Jaarlijks onderhoud FC Groningen
FC Groningen heeft een aantal Desso Grassmaster velden. Deze velden zijn ondertussen één jaar oud en hebben een aantal weken terug het eerste grote onderhoud gehad.
Lees meer
Greenlive demotour volgende week van start
Volgende week woensdag 18 mei start de Greenlive demotour.
Lees meer
Nieuw kunstgras voetbalveld voor National FC Uruguay
Nieuw kunstgras voetbalveld in het trainingscentrum van het Nationale voetbalteam van Uruguay, gevestigd in Les Cespedes.
Lees meer
Opening gerenoveerd Sportpark Corpus den Hoorn
De renovatie van Sportpark Corpus den Hoorn is afgerond. Sinds maart 2014 is er hard gewerkt aan de herstructurering van het sportcomplex aan de Laan Corpus den Hoorn in Groningen.
Lees meer
1 | 2 | 3
'De trainer zei dat de winst mede onze verdienste was; dan heb je écht eer van je werk!'
Wie wordt de opvolger van Fieldmanager of the Year Gerard Verweijen? In Maartensdijk staat een FC Utrecht-fan in hart en nieren op, Jan Gijzen. Niet alleen is hij fan van FC Utrecht, ook is hij trots op het werk dat hij doet. Elk nieuwtje over de positie van Stadion Galgenwaard in de veldencompetitie zet hij trots op de Facebook-pagina Grasmeesters FC Utrecht.
Eerste Nederlandse demo met nieuwe beluchter op velden van FC Utrecht
Begin maart vond op de velden van FC Utrecht de eerste pilot plaats met de beluchter Airter van de Zwitserse fabrikant Novoter, die Redexim op de Nederlandse markt introduceert. Vrijdag 7 april was het publiek welkom om het apparaat in actie te zien op de velden van Zouldenbach.
Het begint bij de basis
De kunstgrasvelden van KHC Dragons worden door bijna elke club in de Belgische hockeycompetitie, de nationale selectie en de FIH continu geroemd vanwege hun kwaliteit. Fieldmanager sprak met Hans Borstlap, de voorzitter en drijvende kracht achter de kwaliteit van de accommodatie bij het Belgische KHC Dragons.
Nieuw hybride Playmasterveld in één businessunit met Grassmaster
Tarkett Sports heeft een nieuw type hybridegrassysteem op de markt: Playmaster. Net als bij een aantal andere bestaande hybridegrassystemen is het veld opgebouwd uit een draagdoek met kunststofvezels, die wordt opgevuld met speciaal zand en daarna ingezaaid. Arjan Knottnerus van Fieldturf Benelux vertelt alle ins en outs.
Normering hybridevelden, de sleutel tot succes?
Onder meer in opdracht van diverse BVO’s heb ik de laatste jaren veel onderzoek gedaan naar hybridevelden. Doel van het onderzoek was om inzicht te krijgen in de effecten van het gebruik van de velden in de praktijk.
Revival van hybride- en natuurgrasvelden in het betaald voetbal in aantocht?
Eind 2015 bespraken leden van het technisch platform van de KNVB ‘het ideale veld’. De conclusie was: we hebben de boot gemist, maar we kunnen er nog op springen.
Grasmat van Premier League-niveau
FC Groningen speelt de thuiswedstrijden in het Noordlease Stadion dit seizoen op een geheel vernieuwd veld. Een belangrijke ontwikkeling, want een prachtige grasmat is essentieel voor het spelen van goed voetbal.
Afwateringsprobleem op Grass-Master in korte tijd opgelost
Hevige regenval leidde voor FC Zoetermeer de laatste tijd tot een onbespeelbaar GrassMasterveld. Om een einde te maken aan deze ongewenste situatie, renoveerde AH Vrij het veld afgelopen zomer met de Vibra-Sandmaster. Een primeur met succes.
1 | 2 | 3 | 4