Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Tarkett Sports BV
Postbus 215
5349 AE Oss
Nederland

Tel: 0412-66 00 00
Fax: +32 (0)52 262 411

BTW: NL852478409B01

www.tarkett.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
New website for Tarkett Sports hybrid solutions
The hybrid solutions department of Tarkett Sports has revealed a new website.
Lees meer
ESSMA Pitch management workshop
The European Stadium & Safety Management Association (ESSMA) will host a Pitch Management Workshop at the Amsterdam Arena in Amsterdam.
Lees meer
Promax infill 2017: 6 gecertificeerde velden én doorontwikkeling
De Nederlandse velden kennen zes gecertificeerde velden met een Promax PE-infill. Fieldturf Tarkett is inmiddels druk bezig om een nieuwe generatie promax infill te ontwikkelen.
Lees meer
Herinrichting sportpark Zegersloot afgerond
In Alphen aan de Rijn is afgelopen week het nieuwe sportpark Zegersloot opgeleverd. De kunstgrasvelden zijn voorzien van een nieuw type kunstgrasmat met een 7-draads monofilament met elk een dikte van 360 micrometer.
Lees meer
Tarkett Sports absorbs Fieldturf Benelux
As of 1 January 2018, Fieldturf Benelux will completely be absorbed by Tarkett Sports, part of the Tarkett Group.
Lees meer
Themadag 'smart fieldmanagement' druk bezocht
De vijftiende editie van de Nationale Grasdag stond woensdag 24 januari volledig in het teken van innovaties in fieldmanagement. De dag trok zo'n 300 aanwezigen.
Lees meer
Integratie van Fieldturf Benelux BV in Tarkett Sports per 1 januari
Per 1 januari 2018 zal Fieldturf Benelux BV uit Gouda in zijn geheel integreren binnen Tarkett Sports, onderdeel van de Tarkett Group.
Lees meer
Camp Nou voorzien van nieuw hybrideveld
FC Barcelona heeft er opnieuw voor gekozen om Grassmaster te installeren in zijn stadion Camp Nou.
Lees meer
Liverpool kiest opnieuw voor hybride Grassmaster-veld
De Grassmaster-mat is honderd procent natuurgras, en wordt versterkt met twintig miljoen polypropeenvezels.
Lees meer
Drie nieuwe GrassMaster hybridevelden voor AFC Ajax
In opdracht van AFC Ajax is kunstgrasproducent FieldTurf vorige week gestart met de aanleg van het eerste van drie nieuw te realiseren GrassMaster hybridevelden op trainingscomplex De Toekomst.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4
Je kunt hier altijd een balletje slaan!
Tennisclub Capelle is een vereniging voor en door leden. Met zijn allen houden ze de club draaiend; vrijwilligers spelen dus een essentiële rol. Maar: ‘Voor het schoonmaken van toiletten krijg je geen vrijwilligers, dus dat hebben we vanaf het begin uitbesteed’, zegt voorzitter Ruud Gruson.
Waar gaat het met het kunstgras voor voetbal naar toe?
Het lijkt erop dat kunstgras in het betaald voetbal nu echt op zijn retour is. In de nieuwjaarstoespraak van vrijwel elke voorzitter en directeur van een betaaldvoetbalorganisatie kwam het onderwerp aan de orde.
'De trainer zei dat de winst mede onze verdienste was; dan heb je écht eer van je werk!'
Wie wordt de opvolger van Fieldmanager of the Year Gerard Verweijen? In Maartensdijk staat een FC Utrecht-fan in hart en nieren op, Jan Gijzen. Niet alleen is hij fan van FC Utrecht, ook is hij trots op het werk dat hij doet. Elk nieuwtje over de positie van Stadion Galgenwaard in de veldencompetitie zet hij trots op de Facebook-pagina Grasmeesters FC Utrecht.
Eerste Nederlandse demo met nieuwe beluchter op velden van FC Utrecht
Begin maart vond op de velden van FC Utrecht de eerste pilot plaats met de beluchter Airter van de Zwitserse fabrikant Novoter, die Redexim op de Nederlandse markt introduceert. Vrijdag 7 april was het publiek welkom om het apparaat in actie te zien op de velden van Zouldenbach.
Het begint bij de basis
De kunstgrasvelden van KHC Dragons worden door bijna elke club in de Belgische hockeycompetitie, de nationale selectie en de FIH continu geroemd vanwege hun kwaliteit. Fieldmanager sprak met Hans Borstlap, de voorzitter en drijvende kracht achter de kwaliteit van de accommodatie bij het Belgische KHC Dragons.
Nieuw hybride Playmasterveld in één businessunit met Grassmaster
Tarkett Sports heeft een nieuw type hybridegrassysteem op de markt: Playmaster. Net als bij een aantal andere bestaande hybridegrassystemen is het veld opgebouwd uit een draagdoek met kunststofvezels, die wordt opgevuld met speciaal zand en daarna ingezaaid. Arjan Knottnerus van Fieldturf Benelux vertelt alle ins en outs.
Normering hybridevelden, de sleutel tot succes?
Onder meer in opdracht van diverse BVO’s heb ik de laatste jaren veel onderzoek gedaan naar hybridevelden. Doel van het onderzoek was om inzicht te krijgen in de effecten van het gebruik van de velden in de praktijk.
Revival van hybride- en natuurgrasvelden in het betaald voetbal in aantocht?
Eind 2015 bespraken leden van het technisch platform van de KNVB ‘het ideale veld’. De conclusie was: we hebben de boot gemist, maar we kunnen er nog op springen.
1 | 2 | 3 | 4