Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
De Ridder Civiel- en Cultuurtechniek
Postbus 27
3769 ZG Soesterberg
Nederland

Tel: 0346 351 880 / 06 553 737 59
Fax: 0346 352 096

www.jderidderbv.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
FC Utrecht vervangt slechte grasmat Galgenwaard
FC Utrecht krijgt morgen een nieuw veld. De club gaat de oude bovenlaag van de grasmat vervangen door nieuwe graszoden.
Lees meer
De Ridder tekent derde bedrijventerrein bij
Met een ferme handdruk start De Ridder het groenonderhoud in Bedrijvenpark De Wieken-Vinkenhoef in Amersfoort. Vanaf 1 januari 2018 heeft De Ridder alweer het derde bedrijventerrein in beheer.
Lees meer
Sight landscaping krijgt wijkonderhoud Vathorst gegund
Het beheer- en onderhoudscontract voor Vathorst en Hooglanderveen is eind vorig jaar door de gemeente Amersfoort opnieuw Europees aanbesteed. Het contract voor de komende drie jaar is gegund aan Sight Landscaping.
Lees meer
Kennisdelingdag Gras succesvol verlopen
J. de Ridder ging afgelopen week op visite bij Barenbrug voor een kennisdelingsdag, met als onderwerp gras. Beide bedrijven kijken met tevredenheid terug op een vruchtbare dag.
Lees meer
Certificatenregen bij de Ridder
Afgelopen maand heeft J. de Ridder twee certificaten mogen ontvangen. Certificaat trede drie voor PSO en trede vijf op de CO2-prestatieladder.
Lees meer
Aanleg O2-veld op sportpark De Marken in volle gang
Op sportpark De Marken in Almere is het mengen van een O2-natuurgrasveld in volle gang. Het veld gaat gebruikt worden voor american football.
Lees meer
Turflynx en De Ridder introduceren elektrische, autonome fairwaymaaier
De Turflynx F315 is een volledig elektrisch aangedreven en autonoom bestuurde driedelige kooimaaier.
Lees meer
NGF organiseert agronomieseminar 'structurele speelkwaliteit'
Tijdens deze interactieve themaochtend passeren verschillende onderwerpen omtrent agronomie de revue.
Lees meer
Biologische bestrijding engerlingen op golfbaan Anderstein
De Ridder BV en Vos Capelle werken op golfbaan Anderstein samen om op een biologische manier engerlingen te bestrijden.
Lees meer
Renovatie voetbalveld Friendship Sports Centre
J. de Ridder BV heeft bij Friendship Sports Centre het voetbalveld gerenoveerd. Daarbij werd onder meer de toplaag verschraald en een nieuwe beregeningsinstallatie aangelegd.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5
SportsTurf.eu news
Sportsturf.eu is the first online portal for the pan-European turf industry. An digital newsletter is send on a weekly base to all people interested in developments in the industry. Circulation 3500.
Iedereen kent elkaar en dat is de charme van GJS
De tweede amateursportclub die aan bod komt in deze rubriek is GJS (Gorkumse Jonge Spartanen) uit Gorinchem. Het is een voetbalvereniging die in de eerste klasse speelt, maar niet betaalt.
'De trainer zei dat de winst mede onze verdienste was; dan heb je écht eer van je werk!'
Wie wordt de opvolger van Fieldmanager of the Year Gerard Verweijen? In Maartensdijk staat een FC Utrecht-fan in hart en nieren op, Jan Gijzen. Niet alleen is hij fan van FC Utrecht, ook is hij trots op het werk dat hij doet. Elk nieuwtje over de positie van Stadion Galgenwaard in de veldencompetitie zet hij trots op de Facebook-pagina Grasmeesters FC Utrecht.
Elektrisch én autonoom maaien op de Rijswijkse
De Ridder Golf-, Sport- en Groenvoorzieningen heeft onlangs de eerste Turflynx F315 van Nederland in gebruik genomen. De F315 is een volledig elektrisch aangedreven én autonoom bestuurde driedelige kooimaaier. De Ridder zet de robotmaaier in op de fairways van de Rijswijkse Golfclub.
Groen, groener, groenst
Ook in deze uitgave van Stad + Groen weer een forse opsomming van groene projecten. De oogst aan innoverende groenprojecten.
Perfect Pitches
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en u wij zenden u alle info.
Na anderhalf jaar is het tijd om door te pakken met de Green Deal!
Op de Dag van de Sportaccommodaties in Houten hebben de Green Deal-partijen het Innovatienetwerk Green Deal Sportvelden gepresenteerd. Zij willen daarin samen optrekken om innovatie te stimuleren en goede praktijkvoorbeelden te ontwikkelen en te delen. Het doel van de Green Deal-organisatie is om dit jaar deze best practices te publiceren.
Bale & Messi: 'Eat your heart out'
Wie de beste is, mag zich meten aan andere toppers. Daarom brachten Fieldmanager en Greenkeeper of the Year 2017 begin april een bezoek aan de beste stadionvelden en trainingscentra van de wereld. Mede dankzij Fieldmanager of the Year- én Greenkeeper of the Year-sponsor Jean Heybroek en Greenkeeper of the Year-sponsor ICL
1 | 2 | 3 | 4