Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
GreenFields
G. van der Muelenweg 2
7443 RE Nijverdal
Nederland

Tel: 0548 633 333
E-mail: marketing@greenfields.eu

www.greenfields.eu
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Gemeente Hellendoorn wil investeren in drie non-infill-velden
Het college stelt de gemeenteraad voor om nog dit jaar 1,5 miljoen euro te investeren in drie non-infill-velden (Greenfields MX NF), één waterveld voor hockey en ledverlichting voor al deze velden.
Lees meer
FC Dordrecht ruilt kunstgras in voor hybrideveld
FC Dordrecht heeft gistermiddag besloten om op een hybrideveld van Greenfields te gaan spelen. Na vijf jaar op kunstgras keert de club dus terug naar natuurgras.
Lees meer
Greenfields agrees new 3-year deal with the EVO-STIK League
GreenFields, one of the world’s biggest artificial grass companies, has agreed to a new 3-year deal with the EVO-STIK League in England.
Lees meer
Kunstgras uitgerold in Scherpenzeel
De gemeente Scherpenzeel is met SV Valleivogels gestart met de uitrol van een nieuwe kunstgrasmat. De voorbereiding van de uitrol van het veld bedroeg slechts een maand.
Lees meer
GreenFields Announces Partnership with Funding Experts Sedulo
GreenFields have announced their new partnership with British financial funding experts, Sedulo.
Lees meer
Movers and shakers: Andy Lovell
Andy Lovell, the UK Sales Director of TigerTurf UK Ltd, has joined GreenFields UK. Both companies are part of the TenCate Grass Group.
Lees meer
First non-infill field for the Netherlands
CSC Sport has started working on what is to become the first non-infill football turf field of the Netherlands.
Lees meer
CSC Greenfields bouwt non-infill-veld onder KNVB-certificaat
CSC-Greenfields is dinsdag 3 april gestart met de aanleg van het eerste volledige non-infill-voetbalveld van Nederland bij SV Hoofddorp.
Lees meer
Extra seminar CSC-Greenfields bij Pec Zwolle
Met dit seminar brengt het bedrijf bezoekers op de hoogte brengen van de trends en ontwikkelingen rondom de aanleg en het onderhoud van voetbalvelden.
Lees meer
Greenfields launches new non-infill artificial turf
Greenfields has launched a non-infill artificial turf system. The new Greenfields MX Non-Fill Turf meets the FIFA Quality Pro standards and is aimed to become a high-performance alternative to infill football turf.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Breda bereidt zich voor op Heren Champions Trophy
Eerder dit jaar werd bekend dat de Internationale Hockey Federation (FIH) had besloten om de organisatie van de laatste editie van de Champions Trophy voor mannen aan Breda toe te kennen. Wat is er nodig voor zo’n evenement en wat brengt het de sport en de stad?
Gaan we eindelijk van 3G naar 4G?
Er staat druk op ingestrooide kunstgrasvelden. De goedkoopste en bewezen varianten, die met SBR-granulaat, zitten maatschappelijk gezien in zwaar weer.
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
De gemeente Hof van Twente, een samenvoeging van meerdere gemeenten, heeft een sportveldje met waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek.
Dit nieuwe veld past perfect bij de ambitieuze toekomstplannen van de Cru Family
De Amsterdam Crusaders op sportpark Sloten is de grootste en ook snelst groeiende American football-vereniging van Nederland. Onlangs kreeg de club een exclusief American football-veld, dat perfect aansluit bij zijn Europese ambities.
KNHB en FIH komen dichter bij elkaar
De internationale hockeybond (FIH) heeft onlangs nieuwe kwaliteitsstandaarden geïntroduceerd waar kunstgras voor hockey aan dient te voldoen. Wat betekent die voor de kunstgras hockeyvelden in Nederland?
Iedereen kent elkaar en dat is de charme van GJS
De tweede amateursportclub die aan bod komt in deze rubriek is GJS (Gorkumse Jonge Spartanen) uit Gorinchem. Het is een voetbalvereniging die in de eerste klasse speelt, maar niet betaalt.
Perfect Pitches
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en u wij zenden u alle info.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6