Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
SmitsRinsma
Postbus 4051
7200 BB Zutphen
Nederland

Tel: 0575 585 220
E-mail: info@smitsrinsma.nl

www.smitsrinsma.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
De Enk renoveert buitenruimte van kantorenpark in Hilversum
Zowel de beplanting als de verharding van de buitenruimte maken plaats voor de nieuwe hoogwaardige terreininrichting.
Lees meer
Stadsplein Capelle aan den IJssel wordt heringericht
Het stadsplein in Capelle aan den IJssel wordt in 2019 heringericht. Buro Sant & Co heeft een ontwerp opgesteld waarbij het stadsplein weer een levendige ‘huiskamer’ wordt van de stad.
Lees meer
Werk in uitvoering: daktuin in Amsterdam
Eind 2017 is gestart met de uitvoering van de daktuin aan de Danzigerkade aan het IJ te Amsterdam, een gebied dat een make over krijgt en waar diverse bedrijven zich zullen huisvesten.
Lees meer
'Het Plein' symbool voor kwaliteit tijdens Dag van de Openbare Ruimte
Het Plein is een ontmoetingsplek met onder andere gebakken en natuurstenen verharding, zitelementen, groen en een fontein.
Lees meer
Parkbos de Haar
In opdracht van Natuurmonumenten heeft T&G in 1,5 jaar tijd 75 hectare weiland omgevormd tot een nieuw natuur en recreatiebos aan de westkant van Kasteel de Haar, vlakbij de stad Utrecht.
Lees meer
Hoofddorp krijgt ecologisch geluidsscherm
Eind 2017 wordt er gestart met de aanleg van een duurzaam en ecologisch geluidsscherm in Hoofddorp.
Lees meer
Verticaal groen in de gemeente Ede
In 2016 is Smitsrinsma gevraagd om de gemeente Ede te adviseren in de toepassingsmogelijkheden van verticaal groen binnen de gemeente.
Lees meer
Directiewisseling adviseurs groenvoorziening SmitsRinsma
Adviesbureau voor groenvoorziening en terreininrichting SmitsRinsma krijgt een nieuwe directie. Vanaf 1 januari 2017 geven Reinier Smits en Joke Rinsma het stokje door aan Danny Lubbers, Ritso Sikma en Ivo Stevens.
Lees meer
Aanleg Parkbos de Haar
In opdracht van Natuurmonumenten heeft T&G in 1,5 jaar tijd 75 hectare weiland omgevormd tot een nieuw natuur en recreatiebos aan de westkant van Kasteel de Haar, vlakbij de stad Utrecht.
Lees meer
Ivo Stevens (Smitsrinsma): 'Met 3D huppelen groenarchitecten niet meer achter bouwarchitecten aan'
In de bouw communiceren partijen steeds vaker met het communicatiemodel BIM: building information modelling. Dit is een gezamenlijk afgesproken, digitale manier voor het vastleggen van en communiceren over bouwgegevens.
Het Plein als symbool voor kwaliteit
Op woensdag 27 en donderdag 28 september vindt weer een nieuwe editie van de Dag van de Openbare Ruimte plaats. De locatie van deze beurs is, net als vorig jaar, de Jaarbeurs in Utrecht. Eén van de blikvangers op de Utrechtse beursvloer is dit jaar Het Plein.
De Keutelbeek stroomt weer door Sittard
Tientallen miljoenen werden geïnvesteerd in de nieuwbouw van het Ligne-project in Sittard en meer dan vijf miljoen in de openbare ruimte.
Kennisoverdracht als uitgangspunt voor kwaliteit
Zandtec en Infranology timmeren inmiddels al een aantal jaar aan de weg met het halfverhardingsconcept Padvast, ontwikkeld door Netterden Zand en Grind BV. Met de doorontwikkelde halfverharding Padvast streven beide partijen ernaar om de kwaliteit van halfverhardingen in de praktijk zo hoog mogelijk te houden.
City meets nature
In opdracht van de gemeente Haarlemmermeer ontwerpt en bouwt Krinkels in samenwerking met Smitsrinsma een geluidsscherm aan de Nieuwe Bennebroekerweg ten zuiden van Hoofddorp.
Bomen over boomprojecten
De mooiste projecten van de afgelopen periode in the spotlights.
'De markt heeft te weinig ballen in de broek om nee te zeggen'
Wie kent hem niet: Reinier Smits van Smitsrinsma. Gekleed in een knickerbocker is hij een opvallende verschijning op congressen en symposia. Evengoed heeft hij in 43 jaar een van de meest gerenommeerde ingenieursbureaus van de groene sector opgebouwd.
Groen, groener, groenst
De oogst aan innoverende groenprojecten