Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Wim van Breda B.V.
Oudenhof 14
4191 NW Geldermalsen
Nederland

Tel: 0345-585058
E-mail: verkoop@wimvanbreda.nl

OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Wim van Breda levert eerste nieuwe type Reform Metrac H9 X
Een primeur voor de Nederlandse markt: vorige week heeft Wim van Breda het allereerste nieuwe type taludtrekker Reform Metrac H9 X afgeleverd.
Lees meer
Wim van Breda dealer van AS-Motor
Wim van Breda BV is een samenwerking aangegaan met Rajo uit België om het AS-Motor assortiment gezamenlijk zo uitgebreid mogelijk te vertegenwoordigen.
Lees meer
Wim van Breda introduceert nieuwe bermmaaier tijdens 60-jarig jubileum
Wim van Breda heeft onlangs de vernieuwde Reform Metrac H9 X geïntroduceerd. Tijdens het 60-jarig bestaan had het bedrijf de primeur om de bermmaaier aan het publiek te tonen.
Lees meer
Boomrooierij Weijtmans schaft twee nieuwe stobbenfrezen aan
Boomrooierij Weijtmans heeft onlangs twee stobbenfrezen aangeschaft bij mechanisatiebedrijf Wim van Breda uit Geldermalsen.
Lees meer
Open huis bij Wim van Breda
Op vrijdag 8 december en zaterdag 9 december houdt Wim van Breda open huis ter ere van zijn 60-jarig bestaan.
Lees meer
Adviseer Wim van Breda over een nieuwe naam
Wim van Breda roept iedereen op een naam te verzinnen voor de nieuwe snelverkeerbermmaaier die het bedrijf later dit jaar zal onthullen. De bermmaaier is gebouwd op het chassis van een vrachtwagen.
Lees meer
Wim van Breda pakt uit met het MT 750-speciaalvoertuig
De smalle MT 750-bermmaaier zal één van de blikvangers zijn tijdens de open dagen bij Wim van Breda.
Lees meer
Reform Metrac H9X klaar voor Nederland
De vernieuwde Metrac H7X- en H9X-bermmaaiers staan klaar om Nederland te veroveren. Wim van Breda heeft het eerste exemplaar binnen.
Lees meer
Deze bedrijven zijn aanwezig op de Boom Inspyratie Dag
Zeventien bedrijven zullen op donderdag 26 oktober aanwezig zijn met een stand en/of machines.
Lees meer
Wim van Breda aanwezig op de Boom Inspyratie Dag 2017
Deze keer laat Wim van Breda voornamelijk zien wat de merken als Herder-Fermex en Kersten te bieden hebben.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4
Stomen, borstelen, branden en meer...
Combineer temperatuurstijging met zonnestralen en een snufje regen en je hebt het ultieme recept voor een onkruidexplosie. Gelukkig zijn er volop methoden om die plantjes chemievrij te lijf te gaan – natuurlijk ook onder andere weersomstandigheden.
Heeft de zelfrijdende bermmaaier de toekomst?
Bestuurders die met een trekker de weg op gaan, moeten ongehinderd zicht hebben op de weg, zo staat in de wet. Dat geldt ook voor bermmaaiers met een maaiarm in het zichtveld. Per 1 januari van dit jaar zijn overtredingen op die regel opgenomen in de boetecatalogus van de politie.
Toolcarrier met meerdere gezichten
Bij toolcarriers die ingezet kunnen worden voor het uitvoeren van meerdere werkzaamheden bestaat altijd de kans dat de machinist een kleine vergissing maakt. Zo’n vergissing kan grote gevolgen hebben voor de techniek.
Klepelmaaier: vers van de tekentafel
Soms is het noodzakelijk om, ondanks bewezen successen, producten en ontwerpen toch radicaal te wijzigen of volledig opnieuw te ontwerpen. Dat is een stap die ondernemers doorgaans op veel kritiek komt te staan, zeker wanneer het voorgaande model een doorslaand succes is.
Onkruidbestrijder Van Hennik: ‘De straten zijn groener: we moeten tijdwinst boeken op dezelfde werkafstand’
Hoaf Infrared Technology toont op de GTH-beurs onder andere de onkruidbrander Weed Air 150, die begin juni is geïntroduceerd. Normaal gesproken is de Weed Air 100 cm breed, maar de Weed Air 150 is een halve meter breder gemaakt op verzoek van Peter van Hennik van loonbedrijf Van Hennik in Zuidland.
Alle marktleiders weer van de partij
Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september staat het Walibi-terrein in Biddinghuizen helemaal in het teken van de grootste groene vakbeurs van Nederland: Groentechniek Holland.
Bezoeken we in de toekomst nog steeds beurzen?
Begin september staat de derde editie van Groentechniek Holland op de kalender. De beurs is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde voor de groene sector, maar zal dat in de toekomst ook zo blijven?
Merk het verschil!
Als je slogan ‘Merk het verschil’ is, zul je stevig in je schoenen moeten staan om te kunnen verantwoorden dat je in staat bent verschillen te definiëren. Bij Wim van Breda vinden ze dat geen probleem. Zij bestaan dit jaar 60 jaar en houden op 8 en 9 december open huis.
1 | 2 | 3