Archief Agenda Adverteren Contact Disclaimer
Dak en gevel techniek Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Wim van Breda B.V.
Oudenhof 14
4191 NW Geldermalsen
Nederland

Tel: 0345-585058
E-mail: verkoop@wimvanbreda.nl

OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Wim van Breda aanwezig op de Boom Inspyratie Dag 2017
Na succesvolle eerdere edities van de Boom Innovatie Dagen, zal Wim van Breda BV wederom deelnemen aan dit evenement. Deze keer laat het bedrijf voornamelijk zien wat de merken als Herder-Fermex en Kersten te bieden hebben.
Lees meer
Herder introduceert boomknipscharen
Boomknipscharen KS650 en KS860 zijn in staat struiken, takken en boomstammen te knippen en zijn in te zetten voor het zwaardere werk.
Lees meer
Introductie Votex Hillmaster 220
Afgelopen week is de nieuwe Votex Hillmaster 220 geïntroduceerd in het Experience Center van Dutch Power Company.
Lees meer
Wim van Breda BV toont de basis van een gloednieuw maaivoertuig
Vandaag de dag is de Vredo Kantonnier nog steeds een daverend succes voor het onderhouden van wegen en wegbermen in Nederland. Met het jarenlange succes van de Vredo Kantonnier als basis, is Wim van Breda BV begonnen met de ontwikkeling van een opvolgende machine.
Lees meer
Wim van Breda BV met een uniek aantal machines naar de GTH
Wim van Breda BV zal met een grote stand en demo-terrein aanwezig zijn om alle noviteiten in het berm-, weg- en slootonderhoud te presenteren. Wim van Breda BV neemt ook een aantal unieke en nieuwe machines mee naar de beurs die nog niet eerder vertoond zijn.
Lees meer
Wim van Breda levert drietal Massey Ferguson-tractoren
Wim van Breda BV heeft vorige week drie tractoren geleverd aan Van der Weerd Grafhorst BV. De levering omvat drie nieuwe Massey Ferguson-tractoren die uitgerust zijn met Herder-maaiarmen.
Lees meer
Groentechniek Holland groter dan voorgaande edities
Met nog ruim drie maanden te gaan is 80% van de Groentechniek Holland volgeboekt. Daarom breidt de beurs uit van 9 naar 12 hectare, vertelt beursmanager Willem Bierema.
Lees meer
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen.
Lees meer
Mechanisatiebedrijf Wim van Breda aanwezig met Ausa en Kersten
Wim van Breda BV zal op de GTH Demo-Doe-Dag aanwezig zijn met een Ausa B 200 H Euro 6, een Kersten K1500 met diverse kleine werktuigen, en een Kersten Weedo.
Lees meer
Eerste Ausa in Nederland gaat naar Van Raaij Groenverzorging
Wim van Breda BV heeft vorige week de eerste Ausa in Nederland afgeleverd. De machine, een Ausa B 200 H Euro 6, is verkocht aan Van Raaij Groenverzorging.
Lees meer
1 | 2 | 3
Toolcarrier met meerdere gezichten
Bij toolcarriers die ingezet kunnen worden voor het uitvoeren van meerdere werkzaamheden bestaat altijd de kans dat de machinist een kleine vergissing maakt. Zo’n vergissing kan grote gevolgen hebben voor de techniek.
Klepelmaaier: vers van de tekentafel
Soms is het noodzakelijk om, ondanks bewezen successen, producten en ontwerpen toch radicaal te wijzigen of volledig opnieuw te ontwerpen. Dat is een stap die ondernemers doorgaans op veel kritiek komt te staan, zeker wanneer het voorgaande model een doorslaand succes is.
Onkruidbestrijder Van Hennik: ‘De straten zijn groener: we moeten tijdwinst boeken op dezelfde werkafstand’
Hoaf Infrared Technology toont op de GTH-beurs onder andere de onkruidbrander Weed Air 150, die begin juni is geïntroduceerd. Normaal gesproken is de Weed Air 100 cm breed, maar de Weed Air 150 is een halve meter breder gemaakt op verzoek van Peter van Hennik van loonbedrijf Van Hennik in Zuidland.
Alle marktleiders weer van de partij
Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september staat het Walibi-terrein in Biddinghuizen helemaal in het teken van de grootste groene vakbeurs van Nederland: Groentechniek Holland.
Bezoeken we in de toekomst nog steeds beurzen?
Begin september staat de derde editie van Groentechniek Holland op de kalender. De beurs is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde voor de groene sector, maar zal dat in de toekomst ook zo blijven?
'We investeren liever in buitenmensen dan in kantoorpersoneel'
Een fulltime bezetting van drie man, administratieve ondersteuning en een stagiair: dat is zo’n beetje alle mankracht van Van Raaij Groenverzorging op kantoor. Dit staat in contrast met het grote aantal mensen dat buiten aan het werk is.
Onkruidmachine overzicht
Mijn oma had vroeger en stofzuiger die alles kon: kloppen, vegen en zuigen. Voor modern onkruidbeheer is één machine al lang niet meer voldoende. Daar is een geïntegreerd beheer en dus een uitgebalanceerde afstemming van verschillende technieken en machines een must. Wat is er allemaal te koop in Nederland op gebied van onkruidbeheer?
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen. In totaal vormen drie van deze dagen de aanloop naar Groen Techniek Holland in september.
1 | 2