Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Quercus boomexperts BV
Burg. J.G. Legroweg 116
9761 TD Eelde
Nederland

Tel: 085-401 98 62
E-mail: info@quercusboomexperts.nl

www.quercusboomexperts.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
“Wij zijn de oplossing voor elke denkbare bomenvraag.”

Dit is de ambitieuze visie waarmee de organisatie van Quercus boomexperts zichzelf de komende jaren verder gaat ontwikkelen en manifesteren in de bomenmarkt. Naast de gangbare boomverzorgingswerkzaamheden werkt Quercus boomexperts aan uitdagende, bijzondere en complexe boomprojecten door heel Nederland. Wij zijn een innoverend bomenbedrijf waarin de passie voor het vak, ontwikkeling van onze mensen en de goede en betrokken omgang met onze opdrachtgevers hand in hand gaan.

Al 30 jaar lang verzorgen wij met ons team van European Treeworkers en Tree Technicians de bomen in Nederland. Graag gaan onze ervaren projectleiders met u in gesprek, u zult verrast zijn over onze dienstverlenende en oplossingsgerichte manier van werken.

Of het nu gaat over bomen langs rijks- of provinciale wegen, park- of stadsbomen of de boom in uw achtertuin, wij zijn de oplossing voor elke denkbare bomenvraag!
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Quercus boomexperts opent nieuwe vestiging in Bodegraven
Per 1 juli aanstaande verhuist de vestiging van Quercus in Wateringen naar Bodegraven. Volgens operationeel directeur Maarten Vroklage is de groei van Quercus de reden van de verhuizing.
Lees meer
Onderhoudsbedrijf Elkarij neemt Van Ooijen Gouda over
De aandeelhouders van Van Ooijen Gouda verkopen hun aandelen aan Elkarij uit Wouw. Van Ooijen Gouda is specialist in aanleg en onderhoud van rail- en wegeninfrastructuur en sluit zich aan bij de groep met o.a. groenvoorzieners.
Lees meer
‘Wij zijn de oplossing voor elke denkbare bomenvraag’.
Dit is de ambitieuze ambitie waarmee de nieuwe organisatie van Quercus boomexperts zichzelf de komende jaren verder gaat ontwikkelen en manifesteren in de bomenmarkt.
Lees meer
Quercus boomverzorging en ETS boomexperts gaan samen verder
Begin 2015 werd de organisatie van Quercus Boomverzorging B.V. uitgebreid met de komst van ETS boomexperts. Beide gaan nu onder één gemeenschappelijke naam verder: Quercus boomexperts B.V.
Lees meer
Gezamenlijke stand Krinkels en zusterbedrijven
Op 27 en 28 september vindt de Dag van de Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht plaats. Krinkels en zusterbedrijven zijn hier natuurlijk aanwezig als standhouder.
Lees meer
Nieuwe naam voor Quercus boomverzorging en ETS boomexperts
Begin 2015 werd de organisatie van Quercus Boomverzorging B.V. uitgebreid met de komst van ETS boomexperts. Beide gaan nu onder één gemeenschappelijke naam verder: Quercus boomexperts B.V.
Lees meer
Kappen van 1600 Ulmus Lobel langs de N240
Betreft een spoedkapprocedure die plaatsvindt in het broedseizoen binnen een periode van twee weken.
Lees meer
BTL wint Boomproject van het Jaar 2016
Met de Pannekoekendijk in Zwolle hebben BTL Bomendienst en BTL Realisatie de landelijke competitie Boomproject van het Jaar 2016 gewonnen.
Lees meer
Genomineerden Boomproject van het Jaar bekend
Kansmakers op de titel zijn projecten van ETS boomexperts (Quercus Boomverzorging B.V.), BTL Bomendienst) en de Nationale Bomenbank bv.
Lees meer
Quercus opent vestiging in Randstad
Begin mei 2014 opende Quercus Boomverzorging een nieuwe vestiging in Zoeterwoude. Van hieruit kan zij nu ook de Randstad bedienen.
Lees meer
1 | 2
Partners van Stad+Groen tijdens de Dag van de Openbare Ruimte
Het totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Wat zijn de activiteiten van de partners van Stad+Groen op dit evenement?
'Wij zijn de oplossing voor elke denkbare bomenvraag'
Dit is de ambitieuze ambitie waarmee de nieuwe organisatie van Quercus boomexperts zichzelf de komende jaren verder gaat ontwikkelen en manifesteren in de bomenmarkt.
Bomen over boomprojecten
De mooiste projecten van de afgelopen periode in the spotlights.
Brede kennis en integrale aanpak als drijvende kracht
Eind maart dook er een nieuwkomer op in de bomenwereld: ETS boomexperts. Een jonge onderneming bestaande uit vier European tree workers en twee European tree technicians, die na een dienstverband bij Copijn besloten gezamenlijk verder te gaan.
Energie planten
Medewerkers van sw-bedrijf Iederz planten op bedrijventerrein Roodehaan in Groningen een terrein van 15 hectare in met snelgroeiende wilgen. Het project is een samenwerking tussen de stad Groningen, die grond en de inzet van mensen inbrengt, en het bedrijf Krinkels en zusterbedrijf Quercus Boomverzorging, die kennis, voorbereiding en beheer inbrengen. Volgens Rob Gulmans van Quercus moet de wilgenplantage op termijn zo'n dertien ton snippers (droge stof) per hectare per jaar gaan opbrengen. Daarmee levert het hele project voldoende energie voor het jaarlijkse gasverbruik van zo'n 300 huishoudens. .