Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
CSC Sport BV
Marconiweg 31
3899 BR Zeewolde
Nederland

Tel: 036 548 93 20

www.cscsport.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
CSC Sport bv realiseerde honderden (kunst)grassportvelden en atletiekbanen. Onze projecten zijn strak, in tijd en geld. Ook tijdens het bouwproces gaan we door met meedenken. We pakken elke verbeterkans.
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
CSC-Greenfields organiseert drie hockeyseminars
De seminars vinden plaats bij Hockeyclub LOHC (dinsdag 23 januari), Hockeyclub Schaerweijde (woensdag 24 januari) en Hockeyclub ’s Hertogenbosch (donderdag 25 januari).
Lees meer
Eerste kunstgrasveld specifiek voor American football
American football-club Amsterdam Crusaders kreeg onlangs een nieuw veld. Het is het eerste American football-veld dat gemaakt is van kunstgras en exclusief voor deze sport is bedoeld.
Lees meer
EK waardige atletiekbaan voor A.V. ’34 te Apeldoorn
De bouw van de grootste atletiekbaan van Nederland is afgerond. Met de nieuwste snufjes en gloednieuw materiaal is het een baan om trots op te zijn voor A.V.'34 Apeldoorn.
Lees meer
Wie staan er op de Nationale Sport Vakbeurs?
Vandaag over precies twee weken begint de Nationale Sport Vakbeurs. De beurs vindt plaats op woensdag 15 en donderdag 16 november.
Lees meer
Voetbalclub RKHVV vervangt kunstgras
Voetbalclub RKHVV uit Huissen heeft afgelopen zondag een vernieuwd kunstgrasveld in gebruik genomen. Daarbij waren sponsoren aanwezig; ook werd er een jeugdwedstrijd gespeeld.
Lees meer
Stadionveld S.V. Kampong opgeleverd en goedgekeurd
Afgelopen woensdag is het hockey stadionveld van S.V. Kampong goedgekeurd door KIWA-ISA Sport, waarna er nog een internationale FIH keuring zal plaatsvinden.
Lees meer
Nieuw waterveld MHC Bemmel goedgekeurd
Afgelopen vrijdag is het nieuwe waterveld van MHC Bemmel 800 goedgekeurd door keuringsinstantie Kiwa Isa. Het veld werd door CSC Sport gerenoveerd in opdracht van de gemeente Lingewaard.
Lees meer
CSC Sport start met eerste kunstgrasveld voor American football
Een jarenlange wens van heersend landskampioen Amsterdam Crusaders wordt eindelijk werkelijkheid. De Crusaders-thuisbasis wordt verrijkt met het eerste kunstgrasveld in Nederland dat exclusief bedoeld is voor American football.
Lees meer
Tophockey in België op Greenfields TX Elite
Bij HC Taxandria in het Belgische Oud Turnhout vond afgelopen zondag de officiële opening van het nieuwe Greenfields TX Elite veld plaats. De burgemeester van Oud Turnhout was hierbij aanwezig.
Lees meer
Samenwerking CSC Sport, Greenfields en Tencate krijgt verder vorm
Begin dit jaar maakte CSC Sport bekend dat hun aandelen waren overgenomen door TenCate. Het bedrijf sorteert daarmee voor op plannen van de KNVB om de volledige verantwoordelijkheid voor de aanleg van kunstgrasvelden voortaan bij de fabrikant te leggen.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
De gemeente Hof van Twente, een samenvoeging van meerdere gemeenten, heeft een sportveldje met waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek.
Iedereen kent elkaar en dat is de charme van GJS
De tweede amateursportclub die aan bod komt in deze rubriek is GJS (Gorkumse Jonge Spartanen) uit Gorinchem. Het is een voetbalvereniging die in de eerste klasse speelt, maar niet betaalt.
Perfect Pitches
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en u wij zenden u alle info.
Nieuw vraagstuk voor de markt: grond of bouwstof
Deze zomer wordt in Amersfoort het kunstgrasveld van voetbalvereniging Cobu Boys vervangen. Een renovatie zoals dat wel vaker gebeurt, zou je denken. De uitloging van rubbergranulaat was op deze locatie echter zo sterk dat de grond geklasseerd werd als verontreinigd, waarna de bodem gesaneerd moest worden.
Een nieuw bedrijf dat de ontwikkeling van sportnormen ter hand gaat nemen
Theo Ceelen heeft zijn bedrijf verkocht. Dat betekent echter niet dat hij milder is geworden en zijn mening over ontwikkelingen in de markt voortaan onder de mat veegt. Verre van dat.
Natuurgras terug op Het Kasteel
Deze zomer is Nederland gastheer van het Europees Kampioenschap vrouwenvoetbal. Rotterdam is met Het Kasteel, de thuisbasis van Sparta, één van de zeven speelsteden tijdens dit toernooi. Aangezien het EK van de Uefa uitsluitend op natuurgras gespeeld mag worden, was Sparta genoodzaakt om het kunstgrashoofdveld tijdelijk te vervangen door een natuurgrasveld.
SC Badhoevedorp-VZ Boland: 'Mijn bestuurstaak is sport faciliteren en die taak neem ik serieus'
In de winterstop van het seizoen 2016/2017 liet SC Badhoevedorp het hoofdveld vervangen door een kunstgrasveld. Het hoofdveld verkeerde al langere tijd in slechte staat; verbetering werd vooruitgeschoven vanwege een op handen zijnde clubverhuizing, die echter nog steeds niet heeft plaatsgevonden.
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
In een sportveldje is een waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek. Zo kan de jeugd blijven bewegen én wordt overtollig regenwater vertraagd naar de bodem en het oppervlaktewater geleid.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7