Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
CSC Sport BV
Marconiweg 31
3899 BR Zeewolde
Nederland

Tel: 036 548 93 20

www.cscsport.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
CSC Sport bv realiseerde honderden (kunst)grassportvelden en atletiekbanen. Onze projecten zijn strak, in tijd en geld. Ook tijdens het bouwproces gaan we door met meedenken. We pakken elke verbeterkans.
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Kunstgras uitgerold in Scherpenzeel
De gemeente Scherpenzeel is met SV Valleivogels gestart met de uitrol van een nieuwe kunstgrasmat. De voorbereiding van de uitrol van het veld bedroeg slechts een maand.
Lees meer
Toss met muntje brengt uitkomst bij aanleg kunstgras V.V. Keer
Een toss heeft bepaald dat CSC Sport het kunstgras voetbalveld bij V.V. Keer aanlegt. Bij de aanbesteding hadden twee aannemers een identieke inschrijvingssom. Silvio van Doorn van CSC Sport: ‘Dit had niemand nog ooit meegemaakt.’
Lees meer
HV Myra realiseert deze zomer drie watervelden
Op zondag 15 april zijn de handtekeningen gezet voor de realisatie van drie nieuwe watervelden op het complex van Hockeyvereniging Myra.
Lees meer
Algemeen directeur Almere City: 'Wij trekken ons eigen plan'
Het deed een hoop stof opwaaien begin januari: de aankondiging van Almere City om over te stappen van kunstgras naar natuurgras.
Lees meer
First non-infill field for the Netherlands
CSC Sport has started working on what is to become the first non-infill football turf field of the Netherlands.
Lees meer
CSC Greenfields bouwt non-infill-veld onder KNVB-certificaat
CSC-Greenfields is dinsdag 3 april gestart met de aanleg van het eerste volledige non-infill-voetbalveld van Nederland bij SV Hoofddorp.
Lees meer
Loosdrecht krijgt kunstgrasveld met Pro-Gran-infill
Vorige week hebben Stichting Sport Organisatie Hallinckveld en CSC Sport een contract getekend voor de aanleg van één nieuw kunstgrasveld.
Lees meer
Extra seminar CSC-Greenfields bij Pec Zwolle
Met dit seminar brengt het bedrijf bezoekers op de hoogte brengen van de trends en ontwikkelingen rondom de aanleg en het onderhoud van voetbalvelden.
Lees meer
Greenfields launches new non-infill artificial turf
Greenfields has launched a non-infill artificial turf system. The new Greenfields MX Non-Fill Turf meets the FIFA Quality Pro standards and is aimed to become a high-performance alternative to infill football turf.
Lees meer
CSC Sport-Greenfields: voor iedere sport een kunstgrastoepassing
U wordt van harte welkom geheten om bijgepraat te worden over de laatste trends en ontwikkelingen.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Perfect Pitches
Ook in deze uitgave van Fieldmanager staat weer een forse opsomming van Perfect Pitches. Acht keer per jaar een verslag van de meest bijzondere projecten op gebied van sport. Uw project ook op deze projectenparade? Stuur een mail naar project@nwst.nl en wij zenden u alle info.
Breda bereidt zich voor op Heren Champions Trophy
Eerder dit jaar werd bekend dat de Internationale Hockey Federation (FIH) had besloten om de organisatie van de laatste editie van de Champions Trophy voor mannen aan Breda toe te kennen. Wat is er nodig voor zo’n evenement en wat brengt het de sport en de stad?
Lijmen of naaien?
Bij een kunstgras(hockey)veld gaat de aandacht vaak uit naar de kwaliteit, de prijs en de gevolgen van een onderbouw of toplaag, maar het zijn doorgaans de details die het verschil maken voor de uiteindelijke prijs van een kunstgrasproject.
'Wij trekken ons eigen plan'
Het deed een hoop stof opwaaien begin januari: de aankondiging van Almere City om over te stappen van kunstgras naar natuurgras.
Voorliefde voor kunstgras bij voetbalbestuurders lijkt te verwaaien
Met de komst van een aantal nieuwe bestuurders bij de KNVB waait er een nieuwe wind met betrekking tot kunstgras en de rol die het speelt in het betaald voetbal. Maar of die wind fris te noemen is, hangt af van de belangen die je vooropzet.
De atletiekbaan raakt maar niet aan de top(laag)
‘De lat steeds wat hoger leggen’, een gezegde dat rechtstreeks uit de atletiek afkomstig is, is iets wat tot op de dag van vandaag nog altijd wordt nagestreefd.
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
Veldje met krattensysteem bovenop een wadi verdubbelt waterbergingscapaciteit
De gemeente Hof van Twente, een samenvoeging van meerdere gemeenten, heeft een sportveldje met waterbergingsruimte aangelegd in een wadi die populair is als speelplek.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8