Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Donkergroen
Postbus 145
8600 AC Sneek
Nederland

Tel: 0515 417 325
Fax: 0515 435 845
E-mail: communicatie@donkergroen.nl

www.donkergroen.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Anja Kanters laat medewerkers Donkergroen participeren
Groenspecialist Donkergroen geeft zijn personeel vanaf deze maand de mogelijkheid zich in het bedrijf in te kopen en te participeren in Donkergroen. Algemeen directeur Anja Kanters: ‘Wie vooruit kijkt, heeft de toekomst.’
Lees meer
Medewerkers Donkergroen krijgen mogelijkheid te participeren in bedrijf
Groenspecialist Donkergroen geeft zijn personeel vanaf deze maand de mogelijkheid zich in het bedrijf in te kopen. Dat houdt in dat alle medewerkers de mogelijkheid krijgen door middel van certificaten te participeren in het bedrijf.
Lees meer
Donkergroen ontwikkelt unieke ondergrond
Flexis Upcycling Blend is een nieuwe ondergrond van Donkergroen. De rubbervloer heeft een lange levensduur, kent weinig onderhoud en heeft goede speeleigenschappen.
Lees meer
Samen werken aan het natuurinclusief stedenbouwkundig ontwerp
Op 6 maart vindt in Amersfoort een bijeenkomst plaats rond het natuurinclusief stedenbouwkundig ontwerp. De focus ligt op de samenwerking tussen verschillende disciplines in de realisatie.
Lees meer
Donkergroen neemt Tuincentrum Dankers over
Donkergroen heeft per 1 januari 2018 de activiteiten overgenomen van Tuincentrum Dankers uit Eindhoven, actief op het gebied van groenvoorziening voor bedrijven en particulieren.
Lees meer
Na duurzaam volgt (bio)logischerwijs
In de groensector is volop aandacht voor duurzame teelt. De biologische teelt verloopt wat minder soepel. Donkergroen en Koninklijke Ginkel Groep bundelen in het aankomende jaar hun krachten en laten 30.000 biologische vaste planten kweken.
Lees meer
Donkergroen neemt activiteiten Hoveniersbedrijf IJsselgroen over
Per 1 oktober neemt Donkergroen de activiteiten over van Hoveniersbedrijf IJsselgroen uit Zwolle. De vier medewerkers van IJsselgroen gaan aan de slag bij Donkergroen.
Lees meer
Donkergroen maakt de Zuidas groener
28 september overhandigde Lodewijk Hoekstra het NL Greenlabel Gebiedslabel aan Johan van Hall van ABN Amro. De buitenruimte van de bank en het dakterras van Circl zijn door Donkergroen aangelegd. Daarbij lag de focus op circulariteit.
Lees meer
Daktuingrond zet Dwingeland in bloei
In het centrum van Hoogeveen is gewerkt aan één van de grootste bouwprojecten van Noord-Nederland: De Kaap. Begin 2015 besloot Donkergroen in te schrijven met Heicom als leverancier van de aan te brengen leeflaag.
Lees meer
Donkergroen: circulariteit in de buitenruimte
Eind januari tekenden 180 partijen in Den Haag het Nationaal Grondstoffenakkoord. Hierin staan afspraken om de Nederlandse economie te laten draaien op herbruikbare grondstoffen in 2050.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4
Een thuis zoals je dat kent
Een lekker bakje koffie samen met familie, lekker in de tuin. Mensen komen en gaan, wat een hoop gezelligheid geeft en een gevoel van eenheid oproept. En dat vlakbij de Jordaan in Amsterdam.
'De tuin gaat hiermee weer een nieuwe levensfase in'
Frankendael in de Watergraafsmeer is de enige overgebleven buitenplaats van de stad Amsterdam.
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
De Blauwe Index Stad+Blauw 3 2017
Inrichting & Productdocumentatie.
Groen, groener, groenst
De oogst aan innoverende groenprojecten.
Klimbomen: onontbeerlijk of overbodig?
Vraag aan kinderen hoe zij willen spelen en acht op de tien antwoordt: ‘een hut bouwen, klimmen of een boomhut maken’. En dat is eigenlijk nooit anders geweest.
Buitenaards groenonderhoud
Voetstappen staan nog in het zand. Vlaggenmasten staan trots in de bodem. De zonnestralen weerkaatsen van de zonnepanelen van de satelliet die boven alles uit lijkt te zweven. Het doet denken aan een buitenaards landschap, maar dat is het niet.
Ontwikkeling werkt!
Donkergroen ziet een wereld in beweging met volop kansen voor een positieve bijdrage door dit familiebedrijf. Of het nu gaat om de noodzaak om milieuproblemen aan te pakken of sociale tegenstellingen tegen te gaan, het past binnen de duurzame ambities van het bedrijf.
1 | 2 | 3 | 4