Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
BSI Bomenservice
Hermalen 7
5481XX Schijndel
Nederland

Tel: 073 543 10 12
E-mail: algemeen@bsi-bomenservice.nl

BTW: NL 8305 76 134 B02
KvK: 16077045

www.bsi-bomenservice.nl
OMSCHRIJVING PRODUCTEN
BSI Bomenservice verlegt de boomgrens. Door de symbiose tussen natuur en techniek laten wij bomen groeien, óók en misschien wel juist daar waar dit normaal gesproken niet kan. De boomgrens wordt door ons letterlijk verlegt, de boom kan hiermee terugkeren in de stedelijk gebieden waar zij in het verleden verdreven is. De onderneming is volledig gespecialiseerd in bomen. Met deze focus hebben wij een voortrekkersrol binnen bomenservice Nederland bereikt. - BSI Bomengranulaat - Grauwacke 16/32
- BSI Bomengranulaat Lava
- Treecycle® Bomengranulaat
- Treecycle® Sandwichsubstraat
- BSI Bomenzand
- BSI Bomengrond
- Daktuinsubstraat
- Airo-Tec® Beluchtingssysteem
- Airo-Tec® Beluchtingspaal
- Aqua Tec Gietrand
- Aqua Tec Waterbuffer
- Tree-Fit Root activator
- Tree-Fit Bio-Bomenpil
CONTACTPERSONEN
Tom Klaus
Account Manager: aannemers, groenvoorzieners en hoveniers
+31 610165410
t.klaus@bsi-bomenservice.nl
Peter Bakker
Account Manager: overheden en ingenieursbureaus
+31 653328833
p.bakker@bsi-bomenservice.nl
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Jan IJmker maakt overstap naar TFI
IJmker moet in zijn nieuwe functie TFI verder op de kaart zetten in Gelderland, Overijssel, Oost-Brabant en een deel van Duitsland.
Lees meer
Amsterdam creëert nieuwe groeiplaatsen met bomengranulaat en -zand
In Amsterdam worden momenteel verschillende werkzaamheden uitgevoerd, zoals het vernieuwen van de kademuur en de aanleg van nieuwe parkeervakken. Op het Singel in het hart van de stad worden nieuwe bomen aangeplant.
Lees meer
Update handboek Boomgroeiplaatsen 2.0 gereed
De afgelopen tijd is het handboek Boomgroeiplaatsen geüpdatet. De nieuwe versie wordt gelanceerd op de kennisdag “Klimaatadaptieve toekomstbomen en groeiplaatsen” op 7 december as.
Lees meer
Nieuw adviesteam voor BSI-Bomenservice
Er zijn twee nieuwe werknemers aan het adviesteam toegevoegd: Peter Bakker en Tom Klaus.
Lees meer
Partners van Stad+Groen tijdens de Dag van de Openbare Ruimte
Het totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Wat zijn de activiteiten van de partners van Stad+Groen op dit evenement?
BSI gaat door op de ingeslagen weg
De perfecte symbiose tussen natuur en techniek; dat is BSI Bomenservice altijd geweest. En dat zal het ook blijven, nu de merknaam en de productlijn van BSI Bomenservice in september 2016 werden overgenomen.
Doorgewinterd boomtechnisch adviseur
Zijn curriculum vitae is niet bepaald die van een novice. Waar normaal grijze nestors een dergelijke staat van dienst overleggen, doet Martijn van der Spoel dat op zijn vijfendertigste. Dat hij ambitieus is, kun je rustig stellen. Maar wat deze jonge stuurman wérkelijk uitzonderlijk maakt, is dat hij forse leerprocessen aangaat.
Just do it!
BSI bomenservice en Mobilane realiseren in België de grootste groene gevel ter wereld
Niks boven bomen!
Ook in deze uitgave van Boomzorg staat weer een forse opsomming van groene projecten met daarin aandacht voor bomen in de openbare ruimte.
Bomen zijn essentieel in project Centrumplan Ermelo
Op maandag 26 november 2012 werden de plannen voor een betere buitenruimte in het centrum van Ermelo officieel gelanceerd onder de naam ‘Beter Ermelo’. Er moest meer sfeer en beleving komen en het moest aantrekkelijker worden voor inwoners en toeristen om het centrum van Ermelo te bezoeken...
Geen kapvergunning? Dan maar een litertje gif!
Bomen die worden vergiftigd – ondermijnt dit niet het gezag van de beheerder? Het is lastig een dader aan te wijzen, laat staan te veroordelen. Vakblad Boomzorg legde zijn lezers de volgende stelling voor: het vergiftigen van bomen zet de beheerder buitenspel. Wat blijkt: de meeste beheerders hebben het idee dat dit het geval is. Toch valt er volgens sommigen wel winst te behalen.
Heicom en BSI Bomenservice introduceren nieuw boomgranulaat
BSI Bomenservice en Heicom hebben de handen ineengeslagen om een duurzaam bomengranulaat te ontwikkelen. BSI Bomenservice zal met de naam TreeCycle Bomengranulaat de markt betreden en Heicom met de naam Boomgranulaat Eco. Beide bedrijven introduceren het nieuwe bomengranulaat op de Dag van de Openbare Ruimte 2015.
1 | 2 | 3