Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Bras Fijnaart
Oude Heijningsedijk 30
4794 RE Heijningen
Nederland

Tel: 0168 462 856
Fax: 0168 463 814
E-mail: welkom@brasfijnaart.nl

www.brasfijnaart.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
Met de kennis en ervaring van drie generaties heeft BRAS FIJNAART zich ontwikkeld tot een hypermodern bedrijf. We beschikken over de mensen, de kennis en de middelen om aan elke groenbehoefte snel, efficiënt en kundig te voldoen. Groenvoorzieningen, hovenierswerkzaamheden, cultuurtechniek, grasterreinen en erosiebestrijding zijn onze specialismen. Duurzaamheid in ons werk en een duurzame relatie met onze klanten en het milieu zijn de pijlers van ons bestaan. Desso GrassMaster
Topdrain
Rentmeesterschap op sportaccommodaties

CONTACTPERSONEN
Martijn Corstiaensen
Projectleider
06 301 087 95
martijn@brasfijnaart.nl
Goof Rijndorp
Directeur
g.j.rijndorp@brasfijnaart.nl
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Nationale Grasdag: de slimme grasmat is niet alleen een toekomstbeeld
Over twee weken vindt de vijftiende editie van de Nationale Grasdag plaats, dit jaar in de Amsterdam Arena. Het thema: smart fieldmanagement.
Lees meer
December de tijd van goede doelen
Kersttijd is een uitstekende tijd om te geven en om te delen. Iedereen kent het Glazen Huis van 3FM en zo zijn er nog talloze goede doelen in december. Bras Fijnaart besloot deze maand structureel te gaan bijdragen aan KWF kankerbestrijding.
Lees meer
Vossebeld Cultuur- en Civiele Techniek wint Stigas-prijs
Vossebeld Cultuur- en Civiele Techniek heeft vorige week de Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs 2017 gewonnen.
Lees meer
Vijf genomineerden in de race voor Stigas-prijs
De genomineerden zijn Aardoom Hoveniers, Aldo – Natuurlijke Tomaat, Bras Fijnaart, Nolina Kwekerijen en Vossebeld Cultuur- en Civiele Techniek.
Lees meer
Nationale Grasdag over toekomstig sportveldbeheer
Op woensdag 24 januari 2018 krijgen bezoekers in de Amsterdam Arena alles te horen en te zien over smart fieldmanagement.
Lees meer
Mini-symposium nieuwe stedelijke natuur
12 oktober wordt bij het Wellant College in Gouda door Regelink Ecologie & Landschap, Bras Fijnaart, Hoek Hoveniers en Heem een mini-symposium over nieuwe stedelijke natuur georganiseerd.
Lees meer
Groene Pluim voor Bras Fijnaart tijdens 60-jarig jubileum
Afgelopen donderdag 14 september heeft Bras Fijnaart het 60-jarig jubileum gevierd. De groenvoorziener kijkt terug op een zeer geslaagde en vooral gezellige dag.
Lees meer
Vijftiende Nationale Grasdag over smart fieldmanagement
In de Amsterdam Arena presenteert Nationale Grasdag op woensdag 24 januari 2018 de themadag 'smart fieldmanagement'.
Lees meer
Bras Fijnaart klimt naar trede 5 van de CO2 prestatieladder
Eind mei heeft Bras Fijnaart de hoogste trede (niveau 5) van de CO2 prestatieladder behaald. Volgens het bedrijf heeft iedere werknemer zijn steentje hieraan bijgedragen en is er binnen het bedrijf een bewustere denkwijze ontstaan.
Lees meer
Bras Fijnaart houdt jubileum-symposium 60-jarig bestaan
Bras Fijnaart houdt op donderdag 14 september een jubileum-symposium ter ere van het 60-jarig bestaan. De groenvoorziener verwacht een middag met inspirerende sprekers.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5
Het hele jaar voetballen op natuurgras:
Als beheerder van natuurgrassportvelden bent u het hele jaar bezig om het gras in een optimale conditie te houden. U zaait, maait en beregent. Desondanks komt het voor dat na alle inspanningen wedstrijden en trainingen worden afgelast. Omdat het veld te nat is, te modderig of kapot.
Slim doorzaaien verovert Nederland
In 2015 sloegen graszaadbedrijf Limagrain Advanta en machinebouwer Vredo de handen ineen, met als gezamenlijke missie meer veldbeemdgras in onze sportvelden te krijgen.
Korrels op de korrel tijdens jubileumeditite congres
Op donderdag 1 december organiseerde vakblad Fieldmanager voor de tiende keer het Nationaal Sportvelden Congres. Gesprek van de dag tijdens deze jubileumeditie was de discussie rondom SBR-infill. ’s Avonds werd voor de zevende keer de Fieldmanager of the Year Award uitgereikt.
Lava in de toplaag opnieuw uitgevonden als onderdeel van slim totaalconcept
Op woensdag 23 november hielden de initiatiefnemers van het O2-Natuurgrasconcept Kybys en DCM, samen met veldpartner Bras Fijnaart, een studiedag bij Bras Fijnaart.
'De rentmeester ontzorgt in alles, ook in de communicatie met clubs'
Op de Nationale Grasdag 2014 kwamen Kybys contracting en Bras Fijnaart voor het eerst naar buiten met hun samenwerking op het gebied van rentmeesterschap: het compleet overnemen van beheer en onderhoud van sportaccommodaties van opdrachtgevers.
Hoe groen is uw gras
Of het nu linksom of rechtsom is, we zullen met een groener sportveldbeheer uiteindelijk een duurzame sportomgeving moeten creëren. Maar hoe realiseren we sportvelden die maatschappelijk verantwoord zijn aangelegd en worden onderhouden, zonder uiteraard afbreuk te doen aan de speelkwaliteit en veiligheid?
Een begrip als het gaat om warmteneveltechniek
PestTec, het zusterbedrijf van BRAS FIJNAART in Heijningen, is importeur van de SWINGFOG- en de FONTAN-nevelapparatuur. Deze warm- en koudvernevelaars van de Duitse fabrikant Swingtec kunnen onder meer worden ingezet bij de bestrijding van ziekten en plagen in kassen.
De toplaag als topprioriteit
Ondanks of misschien wel dankzij de opkomst van kunstgras, is er nog nooit zo veel aandacht geweest voor een goed verzorgd gazon. Dat verklaart de nog steeds groeiende bezoekersaantallen van de Nationale Gazon Demodagen
1 | 2