Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Troostwijk Veilingen B.V.
Overschiestraat 59
1062 XD Amsterdam
Nederland

Tel: +31 (0)20 666 65 00
E-mail: info@troostwijkauctions.com

www.troostwijkauctions.com
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Veilinghuizen Troostwijk en Auctio fuseren
Auctio (vooral bekend van BVA Auctions) en Troostwijk Auctions & Valuations (Troostwijk Veilingen) fuseren en gaan samen onder de holding TBAuctions.
Lees meer
Machinepark Nooijen Terreininrichting onder de hamer
Het gehele machinepark van Nooijen Terreininrichting wordt geveild. Eerder dit jaar vroeg het bedrijf uit Oss een faillissement aan.
Lees meer
Stories en inspiratie rode draad op Plantarium
Met nog krap twee weken te gaan zijn standhouders en de organisatie van Plantarium druk bezig met de voorbereidingen op de 35e editie van de vakbeurs.
Lees meer
Online-veiling boomkwekerij Schouten Groen
Er komt een einde aan de boomkwekerij van Schouten Groen in 's Graveland. Het bedrijf stopt met de boomkwekerijtak om zich weer te richten op waar het allemaal mee begon, het hoveniersbedrijf. Om de overtollige inboedel te verkopen kiezen ze een vernieuwende methode, een online-veiling. Bij de verkoop van de boomkwekerij worden allerlei soorten fruit- en sierbomen verkocht.
Lees meer
Hay Aerts veilt alweer opnieuw het materieel
In april dit jaar schreven we over 'fenix' Hay Aerts die wederom uit de as verrees. Op 29 november a.s. komt de inboedel bestaande uit soms unieke machines onder de hamer.
Lees meer
Spekkoper dankzij online platforms
Het beeld van het veilinghuis van vroeger kan bijgesteld worden. In de tuin- en parksector heeft het zaaltje met de veilingmeester plaatsgemaakt voor het online veilen. Het is de manier om van boventallig ingeruild of in te ruilen materieel af te komen. Misschien is het de beste manier.