Archief Agenda Adverteren Contact Disclaimer
Dak en gevel techniek Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Groundsman
Stad+Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
NV Marcel Van Dyck Belgium
Provinciebaan 79
2235 Houtvenne
Belgi�

Tel: 003216/699156
E-mail: info@vandyck.be

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Veel nieuw ijzer op Demopark Eisenach
De naam Eisenach vraagt natuurlijk om slechte grapjes over oud ijzer. Onterecht, voor wie er is geweest. Een bezoek van één dag is eigenlijk te kort voor de overweldigende hoeveelheid machines voor groen en grijs.
Lees meer
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen.
Lees meer
GTH Demo-Doe-Dag krijgt internationale allure
Bedrijven uit Duitsland, Frankrijk en België hebben hun deelname al toegezegd aan de eerste GTH Demo Doe Dag Dag van Onkruid en Reiniging.
Lees meer
Van Dyck laat divers assortiment aan machines zien
Op de GTH Demo-Doe-Dag van 9 mei neemt Van Dyck Marcel een divers assortiment aan machines mee naar Almere, variërend van Multihog tot Fort en Aria.
Lees meer
Testers voor nieuwe Zanon-heggenscharen gezocht
In 2017 worden de elektrische heggenscharen Raptor van het merk Zanon geïntroduceerd in de Benelux.
Lees meer
Maak vrijblijvend kennis met nieuwe elektrische blad- en vuilzuiger
Marcel van Dyck Belgium brengt de Aria 240 van TSM Italy op de markt. Stad+Groen geeft de mogelijkheid deze elektrische en zelfrijdende blad- en vuilzuiger vrijblijvend te testen.
Lees meer
Succesvolle infodagen chemievrij onkruidbeheer bij Lecoba
Lecoba heeft enkele succesvolle infodagen over chemievrij onkruidbeheer achter de rug. Op 9 en 10 februari kwamen ruim honderd belangstellenden af op verschillende sessies op het gebied van onkruidbestrijding.
Lees meer
Informatie- en demodagen onkruidbestrijding bij Lecoba
Lecoba organiseert 9 en 10 februari informatie- en demodagen over onkruidbestrijding, met presentaties en diverse demo’s door Multihog, Wave, Nimos en Weedheater.
Lees meer
Marcel Van Dyck introduceert Fort MPM
Marcel Van Dyck NV presenteert op De Groene sector de nieuwe MPM van werktuigdragerfabrikant Fort.
Lees meer
10 november: gratis demodag bij Almat Laren
Op donderdag 10 november organiseert Almat Laren een gratis demodag op locatie bij Wolterinck BV.
Lees meer
1 | 2
Marcel Van Dyck exclusief importeur Greenbuster Pro II
Marcel Van Dyck Belgium nv is sinds september 2016 de trotse en exclusieve importeur van de gloednieuwe onkruidborstel Greenbuster Pro II van de Deense fabrikant Kwern. Dit merk richt zich vooral op milieuvriendelijke onkruidbestrijding van uitenverhardingen.
Klachten over blessures op kunstgras zouden overbodig moeten zijn
Een aantal lelijke blessures bij spelers van PEC Zwolle en een onderzoek van AVRO/TROS Radar deden de discussie over de veiligheid van kunstgras onlangs weer in volle hevigheid losbranden.
Multihog zet de aanval op monomachines in
Makkelijk om te bouwen. Meer laadcapaciteit. Een veersysteem dat langere werkdagen en hogere snelheden toelaat. Een knop die de rijeigenschappen omtovert tot die van een maaimachine. Een traploos inregelbare werkstand die aftakas, rijsnelheid en motortoerental onafhankelijk van elkaar laat functioneren.
Dé Groen Index
Hilversum ligt er fantastisch mooi bij!
De Tomingroep BV in Hilversum schafte twee jaar geleden voor het chemievrije beheer twee Multihog-werktuigdragers van het type MXC aan met daarop gebouwde Empas-heetwaterunits. Door een goede match tussen drager, unit, uitvoerder en dealer is Hilversum er behoorlijk snel in geslaagd om het traject van chemie naar chemievrij onder controle te krijgen.
De Groene Index
Milieuvriendelijke groenbeheer al lang gemeengoed in België
Nederland en België mogen dan met elkaar verbonden zijn, maar wat groenbeheer betreft zijn de Belgen ons ver vooruit. Chemische middelen om onkruid te beheren zijn er allang in de ban en ook qua gereedschap kijken ze in België verder dan naar het resultaat alleen.
Multihog-werktuigdragers vergezeld door 'kleine broertjes'
Multihog-importeur Marcel Van Dyck uit het Belgische Houtvenne had onlangs op Agribex een Europese primeur: het bedrijf introduceerde er de CX-modellen van Multihog. De nieuwe werktuigdragers van deze Ierse producent kunnen het hele jaar door ingezet worden voor alle soorten wegenen groenonderhoud.