Archief Agenda Adverteren Contact Disclaimer
Dak en gevel techniek Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Groundsman
Stad+Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission
Aarthertogenlaan
5213 JA 's-Hertogenbosch
Nederland


OMSCHRIJVING AANMELDEN
Tuin- en parkmachines met een accu, elektrische wagens, onkruidborstels, werktuigen en andere oplossingen. Elektronisch materieel heeft de toekomst en daar lijkt ook de markt zich van bewust, getuige de vele elektrische introducties. Daarom staat de tweede GTH Demo-Doe-Dag op 15 juni in het teken van zero emission.

Met diverse demo's laten spelers uit de branche deze dag zien wat er anno 2017 allemaal mogelijk is op dit gebied. Uiteraard passeren diverse apparaten voor gebruik in verschillende sectoren de revue. Niet alleen is het mogelijk om de machines en andere nieuwigheden van dichtbij te bekijken, ook mogen bezoekers deze zelf uitproberen! Meer inhoudelijke informatie volgt binnenkort.
De Demo-Doe-Dag op donderdag 15 juni vindt plaats van 11:30 tot 14:30 uur in het park aan de Aarthertogenlaan, nabij stadion de Vliert in Den Bosch. De organisatie verzorgt een drankje en lunchhapje. Opgave is daarom gewenst en kan via onderstaand formulier. Deelname is gratis.

Klik hier voor je aanmelding door te geven
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
2e Demo-Doe-Dag in het teken van geluidsarm (en zuinig) materieel
Elektronisch materieel heeft de toekomst, daar lijkt ook de markt zich van bewust, getuige de vele elektrische introducties. Daarom staat de GTH Demo-Doe-Dag op 15 juni in het teken van zero emission.
Lees meer
De eerste GTH Demo-Doe-Dag gemist? Kijk hier voor de sfeerimpressie!
De eerste GTH Demo-Doe-Dag gemist? Het camera-team heeft een sfeerimpressie gemaakt. Zie hier het resultaat!
Lees meer
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen.
Lees meer
Ruime keuze accugedreven tuinmachines bij Stierman De Leeuw
Stierman De Leeuw heeft een uitgebreid aanbod accugedreven tuin- en parkmachines in het assortiment van 2017. Het assortiment biedt voor ieder segment wat wils; van alom bekende merken als Pellenc tot krachtige kwaliteitsmerken als EGO, Solo by Alko, ARS en Oregon. Voor de groenaannemer, hovenier en particulier.
'Alles op accu zal niet lukken. Maar voor erbij is het ideaal'
In april kondigde staatssecretaris Sharon Dijksma afspraken aan met het Europees Parlement voor een verdere reductie van kleine brandstofmotoren. Makita zet naast de schonere viertakt in op accugereedschap, waarvan de apparatuur inmiddels wordt voorzien van twee universeel uitwisselbare 18 volt-accu's.
In het bos van de koning, maar alleen als je heel, heel stil bent
In oktober 2016 organiseerde Husqvarna in Stockholm (Zweden) de tweede editie van Silent City. Het doel is natuurlijk puur commercieel en gericht op de promotie van de steeds groeiende lijn accumachines, maar de insteek is, helemaal in de Husqvarna-traditie, opvallend en intelligent: hoe zien parken er in de toekomst uit?
'Ik kan geen nadelen aan deze machine verzinnen'
Arian Essenstam van Husqvarna aan de lijn: ‘Beste redactie van Stad + Groen, wij zijn nu heel voorzichtig een accumachine aan het uitleveren, die op alle fronten beter is dan zijn benzinevoorganger. Willen jullie die testen?’
Steeds meer vraag naar accugereedschap
De gemeente Amsterdam heeft sinds april vorig jaar vier Dolmar-4-taktbosmaaiers MS-4300.4U in gebruik. Ze is er dik tevreden mee, want: minder brandstof, minder uitstoot en minder geluid dan de traditionele bosmaaiers. ‘Ze zijn nu voor het derde jaar op de markt en er is veel vraag naar,’ zegt Arjen Peeters, product- accountmanager/adviseur van Makita Nederland.
Energie
Het Tesla-effect heeft klaarblijkelijk zijn intrede gedaan in de groene sector en accu’s zijn inmiddels net zo hip als traditionele verbrandingsmotoren.
De stille revolutie
De nieuwste generatie accugereedschap is ook geschikt voor professionals in de groene sector. Toch bestaan er de nodige vooroordelen omtrent dit soort gereedschap. Stad & Groen sprak met Andre Kors van Stierman de Leeuw om meer duidelijkheid te krijgen over dit gereedschap.
Semiprof met de ambitie om bij de big boys te horen
Telefoon op de redactie: Eimert Kleinloog van Stierman de Leeuw aan de lijn. Of wij het interessant vinden een gebruikerstest te doen met een kettingzaag van Ego. Natuurlijk is dat een goed idee. Hoofdredacteur Hein van Iersel is gestraft met een grote tuin en heeft door pure onkunde jaren geleden al zijn Husqvarna kettingzaag naar de andere wereld geholpen. Genoeg klussen dus waar deze accuzaag zijn ketting in kan zetten.
1 | 2
FOTOREPORTAGE