Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Cocreation Grass Corporation Ltd
Floor 19, Dadi Building, No.56 Huaqiao Road
Nanjing 210029 China

Tel: +86-25-69811666
E-mail: info@ccgrass.com

www.ccgrass.com
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Onno Brenninkmeijer maakt overstap naar CCGrass
Onno Brenninkmeijer is per december 2017 in dienst getreden bij kunstgrasfabrikant CCGrass. Hij gaat daar aan de slag als European Sales Manager.
Lees meer
Eerste Fifa Quality Pro-veld in Centraal Amerika
De certificering werd behaald na het aanleggen van een nieuwe mat in het nationale voetbalstadion van Nicaragua. Het veld, Libra 50 van CCGrass, is gevuld met zand en SBR.
Lees meer
'Ons doel is meer niche-oplossingen te bieden voor uitdagingen in de industrie'
Onlangs werd bekend dat het Chinese CCGrass een Europese vestiging krijgt onder de naam Altime Sports & Leisure GmbH. Fieldmanager sprak met de CEO van deze vestiging, Bryn Lee, over de plannen en ambities voor Europa.
Lees meer
CC Grass introduceert nieuw type backing
CC Grass heeft vorige week op FSB een nieuw type backing geïntroduceerd, namelijk de PRT-serie. De serie is ontworpen met een poreuze backing zonder coating.
Lees meer
CC Grass krijgt vestiging in Europa
Kunstgrasfabrikant CC Grass gaat een nieuw bedrijf oprichten om de Europese markt te bedienen. Het bedrijf zal gaan werken onder de naam Altime Sports & Leisure.
Lees meer
FSB Keulen van 7 tot en met 10 november
Van 7 tot en met 10 november wordt een nieuwe editie georganiseerd van de FSB-beurs. De tweejaarlijkse beurs vindt traditiegetrouw plaats in Keulen.
Lees meer
Wie staan er op de Nationale Sport Vakbeurs?
Vandaag over precies twee weken begint de Nationale Sport Vakbeurs. De beurs vindt plaats op woensdag 15 en donderdag 16 november.
Lees meer
Haagsche Rugby Club kiest voor kunstgras van CCGrass
Superb is een nieuw product van CCGrass. CCGrass biedt bij aanschaf van Superb een garantie van zo’n twaalf tot vijftien jaar.
Lees meer
Het wordt druk op de Nederlandse kunstgrasmarkt
Nederland is sterk in kunstgras. Veel van de grote aanbieders komen uit Nederland of hebben Nederlandse roots. Daarbij wordt snel vergeten dat ook China verschillende grote aanbieders kent. CC Grass uit Nanjing is zelfs al verschillende jaren actief op Euopese markt en heeft met Antea Group, CSC Sport en De Sallandse verschillende projecten gerealiseerd.
Vice general manager Joanna Lee: 'We hebben de Nederlandse markt bestudeerd en zien dat alles draait om hoge kwaliteit'
Kunstgrasmastodont Cocreation Grass uit het Oost-Chinese Nanjing is al enige jaren bescheiden actief op de Nederlandse sportvloerenmarkt, maar heeft de ambitie om hierin meer te investeren.