Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Limagrain Nederland B.V. / Advanta
Postbus 1
4410 AA Rilland
Nederland

Tel: 0113 557 100
Fax: 0113 552 237
E-mail: info@limagrain.nl

www.advantaseeds.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
Limagrain is Europa's grootste plantenveredelaar en aanbieder van zaaizaden voor professioneel gebruik in de groen- en landbouwsector. Wij bieden u de nieuwste rassengenetica en zaadtechnologie afgestemd op de eisen van modern groenbeheer.

Onze hoogwaardige gras- en veldbloemenmengsels vinden hun toepassing in gazons, openbaar groen, sportvelden, golfbanen en infrastructurele projecten.
Advanta is zeer bekend in de grassenwereld. Grassenmengsels voor sport, gazon en openbaar groen dragen het Advanta merk. Een zeer ruim assortiment veldbloemen valt hier eveneens onder.
CONTACTPERSONEN
Jan Krijnen
Adviseur regio Zuid - Zuidwest
06 - 53 74 61 78
jan.krijnen@limagrain.nl
Job Steunenberg
Commercieel manager en adviseur
regio midden en noord
06 22558067
job.steunenberg@limagrain.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Doorgezaaide grasmat direct te betreden met Vredo doorzaaimachines
Voor grasmatten met een hoge betredingsgraad is het cruciaal dat deze na het doorzaaien direct te betreden zijn. Met de doorzaaimachines van Vredo wordt de huidige grasmat behouden.
Lees meer
Perruzo ruimste assortiment klepelmaaiers blijft groeien
Met meer dan 40 verschillende modellen heeft het Italiaanse Perruzo het meest uitgebreide aanbod op de markt. Voor iedere maaitoepassing is er dus wel een gepaste Peruzzo te vinden.
Lees meer
Etesia demonstreert maaimachine tijdens Nationale Demodag Hoveniers
Verticuteren word steeds belangrijker in het gazonbeheer. Tijdens de Nationale Demodag Hoveniers zal de Etesia H124DX gazonmaaimachine gedemonstreerd worden door Etesia.
Lees meer
Readymade Green Fence van Hedge to Go zorgt voor gezonde leefomgeving
Zowel in de stad als daarbuiten, met veel of weinig ruimte: iedereen wil een gezonde leefomgeving. Met kant en klare groene afscheidingen wil Hedge to Go daar aan bijdragen.
Lees meer
Nieuw in het assortiment van Josta: Verticuteermachine Mossrider
Josta Gazonverzorging – Tuin en Park heeft sinds kort een nieuwe verticuteermachine in het assortiment. De machine wordt gedemonstreerd op de Nationale Demodag Hoveniers 2018.
Lees meer
Twee grote themademonstraties tijdens Nationale Demodag Hoveniers 2018
De voormalige Gazon Demodag is dit jaar volledig vernieuwd. Zowel de naam (vanaf dit jaar Nationale Demodag Hoveniers) als het programma gaan op de schop.
Lees meer
Organisers happy with National Grass Day Belgium attendance
Organisers and exhibitors of the National Grass Day Belgium are not regretting their decision to host the event over two days.
Lees meer
Nationale grasdag België in volle gang
De Nationale Grasdag in België is in volle gang, dit jaar is het evenement voor de eerste maal meerdaags. Het zonnige weer werkt mee en de bezoekersaantallen reflecteren dat.
Lees meer
Droogte stelt sportvelden op de proef
Een oplopend neerslagtekort stelt onze sportvelden momenteel stevig op de proef. Op de korte termijn wordt het nog warmer en droger.
Lees meer
Kuypers Graszoden wederom gastheer Nationale Demodag Hoveniers
Kuypers Graszoden in Biezenmortel is dit jaar wederom gastheer van de Nationale Demodag Hoveniers. Naast de vaste groep standhouders zijn er dit keer veel nieuwe deelnemers, die interessante innovaties en toepassingen gaan demonstreren.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Gazon Demodag wordt Nationale Demodag Hoveniers
De derde woensdag in september is het weer de Nationale Gazon Demodag, de niet te missen praktijkdag voor hoveniers en groenvoorzieners. Met een nieuwe naam en invulling willen de initiatiefnemers de dag naar een nog hoger plan trekken.
Levende tuin centraal op 19 september in Biezenmortel
De Nationale Demodag Hoveniers laat op 19 september a.s. in Biezenmortel de allerlaatste trends en ontwikkelingen uit ‘de levende tuin’ zien.
Meer biodiversiteit met lagere beheerkosten
De roep om meer biodiversiteit in de openbare ruimte klinkt luider dan ooit. De factor beheerkosten is niet langer leidend, maar nog wel belangrijk.
'Goed doorzaaien geeft een kwaliteitsboost'
Na een lange koude periode is voor het sportveldbeheer het seizoen weer begonnen. Nu op de juiste manier doorzaaien geeft een kwaliteitsboost waar velden het hele jaar van profiteren. Het is om die reden dat de nieuwe Advance DDS-methode snel opgang maakt bij renovatie en groot onderhoud.
De voorjaarsbeurt voor gazons
Na de wintermaanden kunnen gazons en grasvelden wel wat aandacht en verzorging gebruiken. Door het gras in het voorjaar een verzorgingsbeurt te geven, genieten je klanten het hele groeiseizoen van een strakke, frisse grasmat die tegen een stootje kan.
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
Partnernieuws
De Hovenier is een nieuw vakblad. Dit vakblad richt zich op de relatief kleine bedrijven, bedrijven, die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. Uitgangspunt van dit vakblad is: Van de hovenier, voor de hovenier, door de hovenier.
Nationale grasdag toont cockpit en dashboard van het toekomstig sportveldbeheer
De Nationale Grasdag komt er weer aan! Op woensdag 24 januari a.s. krijg je in de Amsterdam ArenA alles te horen en te zien over smart fieldmanagement. Wat mogen we verwachten van de slimme grasmat? Welke ontwikkelingen zijn er rondom sensoring (gps) en precisiebeheer?
1 | 2 | 3 | 4 | 5