Archief Agenda Adverteren Contact Disclaimer
Dak en gevel techniek Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Krinkels B.V.
Westbroek 49B
4822 ZX Breda
Nederland

Tel: 0165 301 851
E-mail: info@krinkels.nl

BTW: NL 0059.25.617 B03
KvK: 20037591

www.krinkels.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
Krinkels is sterk in Groen, Infra, Water en Sport.

Wij bestaan ruim 60 jaar en realiseren met ruim 250 medewerkers een jaaromzet van 69 miljoen euro.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Breda. Daarnaast heeft Krinkels nevenvestigingen in Alkmaar, Arnhem, Eindhoven, Heerlen, Hengelo, Nagele, Venlo, Wateringen, Wouw en Zuidwolde.

Deze landelijke spreiding maakt het mogelijk efficiënt te werken voor zowel lokale als nationale opdrachtgevers. Opdrachtgevers zijn o.a. overheids- en semi-overheidsinstellingen en gemeenten verspreid over alle delen van Nederland.
CONTACTPERSONEN
Alette Vermeulen
Marketing & Communicatie Manager
06 11 51 26 61
Alette.Vermeulen@krinkels.nl
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Geen sneeuwvrij voor Sight Landscaping
Waar diverse bedrijven sneeuwvrije dagen kennen, hebben zijn ze het bij Sight Landscaping extra druk met het winterse weer. Alle 410 stations in Nederland moet worden gestrooid en sneeuwvrij worden gemaakt; een flinke klus.
Lees meer
Onderhoudsbedrijf Elkarij neemt Van Ooijen Gouda over
De aandeelhouders van Van Ooijen Gouda verkopen hun aandelen aan Elkarij uit Wouw. Van Ooijen Gouda is specialist in aanleg en onderhoud van rail- en wegeninfrastructuur en sluit zich aan bij de groep met o.a. groenvoorzieners.
Lees meer
Bam Infra-Krinkels tekent gebiedscontract Zuid-Kennemerland IJmond
Provincie Noord-Holland heeft het gebiedscontract Zuid-Kennemerland IJmond gegund aan de combinatie Bam Infra-Krinkels. Het contract omvat onder meer het onderhoud van groenzones.
Lees meer
Duurzaam inkopen: betere communicatie en samenwerking essentieel
Welke knelpunten staan duurzaam inkopen in de weg? Over deze vraag discussieerde Stichting Groenkeur samen met sprekers en aanwezigen tijdens de Dag van de Openbare Ruimte.
Lees meer
Gezamenlijke stand Krinkels en zusterbedrijven
Op 27 en 28 september vindt de Dag van de Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht plaats. Krinkels en zusterbedrijven zijn hier natuurlijk aanwezig als standhouder.
Lees meer
Krinkels vestigt zich op bedrijventerrein Breda
Krinkels gaat zich als vijfde bedrijf vestigen op het Rithmeesterpark in Breda. De Groenvoorziener heeft een kavel van 0,7 hectare gekocht op het bedrijventerrein.
Lees meer
Krinkels presenteert MVO jaarverslag
Groenvoorziener Krinkels heeft zijn MVO jaarverslag 2017 gepresenteerd. In het verslag blikt het bedrijf terug op de duurzame ontwikkelingen en activiteiten van het afgelopen jaar.
Lees meer
Baggeren van de Flevolandse Ruttensevaart
Krinkels heeft tot aan de zomer De Ruttensevaart, een rivier in de provincie Flevoland over een lengte van 6,5 kilometer gebaggerd.
Lees meer
KMD van hybrideveld naar kunstgras
De Wateringse voetbalvereniging KMD maakt de overstap van een hybrideveld naar kunstgras. Aannemer Krinkels is onlangs begonnen met de werkzaamheden.
Lees meer
Krinkels krijgt gladheidsbestrijding NS-stations gegund
Waar diverse Nederlanders op een bedje aan de Costa's liggen, maken anderen al plannen voor de koudere maanden. Zo heeft Krinkels een contract getekend voor gladheidsbestrijding op NS-stations.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
Partners van Stad+Groen tijdens de Dag van de Openbare Ruimte
Het totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Wat zijn de activiteiten van de partners van Stad+Groen op dit evenement?
'Wij zijn de oplossing voor elke denkbare bomenvraag'
Dit is de ambitieuze ambitie waarmee de nieuwe organisatie van Quercus boomexperts zichzelf de komende jaren verder gaat ontwikkelen en manifesteren in de bomenmarkt.
Groen, groener, groenst
Ook in deze uitgave van Stad + Groen weer een forse opsomming van groene projecten. De oogst aan innoverende groenprojecten.
Deze maaier brak het ijs van Twentse nuchterheid op alle fronten
Al voor het tweede seizoen is hij bezig op het voetbalveld van de Universiteit Twente in Enschede: de Bigmow van Belrobotics. Uitvoerder Geert de Haan van Krinkels Hengelo vindt het een echte aanwinst.
Geintegreerd beheer nog ver weg
Als het op onkruidbestrijding op verhardingen aankomt, bestaat de zaligmakende techniek niet. Misschien zit de crux hem juist wel in de combinatie van technieken. In Brugge probeert men sinds een paar jaar zelfs meerdere technieken in één werkgang te combineren.
City meets nature
In opdracht van de gemeente Haarlemmermeer ontwerpt en bouwt Krinkels in samenwerking met Smitsrinsma een geluidsscherm aan de Nieuwe Bennebroekerweg ten zuiden van Hoofddorp.
Boomstut symbool voor transformatie plein in Heerlen
Boomstutten worden over het algemeen gezien als functioneel, maar niet erg mooi. In Heerlen staat sinds kort echter een boomstut die een positieve uitzondering op die regel vormt.
Groen, groener, groenst
De oogst aan innoverende groenprojecten.
1 | 2 | 3