Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
JenE Sports
Spaanderstraat 30
5348 LA Oss
Nederland

Tel: 0412 647 937 / 06 513 967 71
E-mail: info@jenesports.com

www.jenesports.com
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
HC Twente neemt nieuw speedwaterveld in gebruik
HC Twente heeft sinds afgelopen vrijdag een nieuw speed waterveld. Het snelle, Fieldturf hockey waterveld van de club werd tijdens het afgelopen overvolle competitieweekend in gebruik genomen.
Lees meer
‘Kunstgras in een stadion heeft weinig nut’
Het uur van de waarheid voor kunstgras in Nederlandse voetbalstadions komt steeds naderbij. John van Gennip van kunstgrasproducent J&E Sports: ‘Ik heb het nut van kunstgras in een voetbalstadion nooit ingezien.’
Lees meer
FC Oss speelt komend seizoen op nieuwe kunstgrasmat
Met ingang van komend seizoen 2017/2018 speelt FC Oss op een nieuwe kunstgrasmat. Gisteren startte J&E Sports met de aanleg van het veld in het Frans Heesenstadion.
Lees meer
Weststellingwerf opent drie nieuwe korfbalaccommodaties
In de gemeente Weststellingwerf zijn dit voorjaar maar liefst drie sportaccommodaties vernieuwd. Het ging hierbij om korfbalaccommodaties voor SCO uit Oldeholtpade, SIOS uit Wolvega en een kunstgrasveld voor KC De Hoeve uit het gelijknamige dorp.
Lees meer
Nieuw trainingsveld met kurk en kokos voor Apollo ‘69
Apollo ’69 uit ’s Gravenpolder (gemeente Borssele) heeft een nieuw kunstgrasveld met Geo-Infill. Het trainingsveld, aangelegd door Traas en Ovaa samen met J&E Sports, is afgelopen week gereed gekomen.
Lees meer
Nieuw waterveld voor Mixed Hockey Club Castricum
Mixed Hockey Club Castricum heeft deze winterperiode het hoofdveld laten vervangen door een hoogwaardig Edel ID. waterveld.
Lees meer
Eerste KNVB-goedgekeurde Akam-kunstgrasveld met kurk infill bij Achilles’12
Vorige week is het eerste gerenoveerde Akam-kunstgrasveld van Achilles ’12 door Kiwa-Isa sport goedgekeurd. Het gaat om het eerste gerenoveerde Akam-veld waarbij een kunstgrassysteem is aangelegd met kurk-infill.
Lees meer
J & E Sports lanceert dochteronderneming J & E Sports Baltic
J & E Baltic is gevestigd in Litouwen. Vanuit hier richt de dochteronderneming zich op de Baltische Staten, Scandinavië, Oekraïne en de westkant van Rusland.
Lees meer
Voetbalclub uit Middelharnis vervangt rubbergranulaat
Het bestuur van voetbalclub MSV & AV Flakkee uit Middelharnis heeft J&E Sports uit Oss opdracht gegeven om het rubbergranulaat te vervangen door een alternatieve infill. Dit meldt de club op zijn website.
Lees meer
Minder twijfel over kunstgras met SBR
Groenaannemers merken dat het recent verschenen RIVM-rapport de twijfels bij klanten om te kiezen voor velden met SBR-granulaat deels heeft weggenomen.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4
'Onderhoud is minstens zo belangrijk als aanleg'
Antea Group Sport hamert op goed sportveldonderhoud. 'Productiematerialen en aanleg worden perfect genormeerd en gekeurd. Maar nadat het lintje bij de opening is doorgeknipt, ligt het veld niet langer onder de loep', aldus directeur sport Gosewin Bos.
'Wij ambiëren sportfacilitering over de hele breedte'
Antea Group Sport is een van Nederlands grootste bedrijven op het gebied van sportvelden. Het streeft ernaar om voorop te lopen op het gebied van ontwikkeling, kwaliteit en milieu.
Het wordt druk op de Nederlandse kunstgrasmarkt
Nederland is sterk in kunstgras. Veel van de grote aanbieders komen uit Nederland of hebben Nederlandse roots. Daarbij wordt snel vergeten dat ook China verschillende grote aanbieders kent. CC Grass uit Nanjing is zelfs al verschillende jaren actief op Euopese markt en heeft met Antea Group, CSC Sport en De Sallandse verschillende projecten gerealiseerd.
Koggeland gelooft in natuurgras
Het SBR-debacle doet vermoeden dat we alleen nog maar op gemalen autobanden sporten, maar het tegendeel is gelukkig waar. Overal in Nederland zijn nog fieldmanagers die volop geloven in de combinatie van sport en natuurgras. Dat dit niet alleen de oudere garde is, bewijst Jan Delamarre van de gemeente Koggenland.
Bos (directeur Sport): ‘Wij ambiëren sportfacilitering over de hele breedte met onze accommodaties’
Het Handboek Kunstgras zet alle feiten en bijzonderheden rond kunstgras op een rij. Antea Group Sport, een van Nederlands grootste bedrijven op het gebied van sportvelden, was er op het gebied van kunstgras vanaf het begin bij.
Kunstgrasvelden hoeven niet als wegwerpartikelen te worden behandeld
In oktober 2012 won J&E Sports de Sportfacilities Innovatieprijs met een seal-techniek die vol inzet op recycling. Duurzaam ondernemen is dit bedrijf voor kunstgrasaanleg en -onderhoud en landscaping uit Oss dus niet vreemd. Ook lapt J&E Sports oude kunstgrasvelden op.
Wordt een robot op mijn kunstgrasveld het toekomstbeeld?
Eén ding is zeker: robots zullen in de nabije toekomst steeds meer worden ingezet. Waarom dan ook niet voor het dagelijks onderhoud van kunstgrasvelden? Het gaat hier om relatief eenvoudig werk, wat op jaarbasis wel heel veel dure uren kost.
Bezuinigingen op kunstgrasonderhoud zijn de werkelijke oorzaak van blessures
In september zond Radar een programma uit over de effecten van kunstgras. Een inspanningsfysioloog legde uit dat de demping bij kunstgras een stuk minder is, dat vooral de gewrichten daaronder te lijden hebben en dat knieën, hamstring en achillespees te lijden hebben onder de stugheid van kunstgras.
1 | 2 | 3