Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Meclean
Mr. F.J. Haarmanweg 29
4538 AN Terneuzen
Nederland

Tel: 0115-432530
Fax: 0115-432531
E-mail: info@meclean.nl

www.meclean.eu
OMSCHRIJVING MERKEN
Het uitgebreide servicenetwerk van meclean bestaat uit zo'n 80 meclean verkooppunten ( waarvan +/- 70 officiële meclean dealers ) in Nederland, België, Noorwegen en in Engeland. Daarnaast zijn er een viertal meclean servicepunten in Terneuzen (Z), Bodegraven (ZH), Spakenburg (UT) en Koekange (OV).

- Hogedrukreinigers
- Trailerpacks
- TrailerJets
- Hogedruktrailers
- Veegmachines
- Schrob-zuigmachines
- 1-schijfmachines
- Extractiereinigers
- Stoomreinigers
- Stof-waterzuigers
- Reinigingsmiddelen
- Accessoires
CONTACTPERSONEN
Coen Verhelst
06 21 897 860
coen@meclean.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Meclean komt met primeur naar Groene Sector Vakbeurs
Op de Groene Sector Vakbeurs introduceert Meclean de Citycleaner: een multifunctionele machine voor onderhoud in de buitenruimte.
Lees meer
Meclean en Intercare op de CMEP in Dubai
Onlangs waren Meclean en Meclean-importeur Intercare aanwezig op de Clean Middle East Pulire in Dubai. Op deze beurs werd bekend dat Intercare ltd uit Dubai importeur wordt van Meclean machines.
Lees meer
Meclean levert trailer met Steamplus en Weedplus aan Belgische gemeente
Meclean heeft afgelopen week een multifunctionele HD-trailer 350/18 geleverd aan de Belgische gemeente Ham. De HD-trailer is uitgerust met SteamPlus en WeedPlus.
Lees meer
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen.
Lees meer
Mantis verandert Aqualutions in Biomant Aqua
Mantis ULV verandert de naam Aqualutions in Biomant Aqua. Reden van de naamsverandering is om beter aan te sluiten bij de bestaande machinelijn van Mantis voor onkruidbestrijding met biologische middelen: de Biomant Herbi.
Lees meer
Overname Aqualutions door Mantis ULV
Meclean heeft besloten de Aqualutions-activiteiten over te dragen aan Mantis ULV. "De enorme groei maakt een loskoppeling van de activiteiten van Aqualutions noodzakelijk", aldus Coen Verhelst.
Lees meer
Meclean introduceert WS-mini
Meclean voegt een nieuwe onkruidbestrijdingsmachine toe aan het assortiment: de WS-mini, een compacte heet-water onkruidbestrijdingsmachine.
Lees meer
Voorlichting Pols: chemievrij onkruidbeheer
Pols hield op 15 april een voorlichtingsmiddag over chemievrij onkruidbeheer.
Lees meer
Meclean introduceert nieuwe Trailerjet XL
Meclean introduceert de nieuwe hogedruktrailer Trailerjet XL, voorzien van een extra grote watertank.
Lees meer
‘Niet-chemisch onkruidbeheer is de afgelopen jaren langzaam geïntegreerd’
Stad+Groen vroeg enkele partijen uit de markt naar hun reactie op het verbod van chemie op verhardingen. Deel 2: producenten en leveranciers van onkruidbestrijdingsmachines.
Lees meer
1 | 2
Stomen, borstelen, branden en meer...
Combineer temperatuurstijging met zonnestralen en een snufje regen en je hebt het ultieme recept voor een onkruidexplosie. Gelukkig zijn er volop methoden om die plantjes chemievrij te lijf te gaan – natuurlijk ook onder andere weersomstandigheden.
Begraafplaatsbeheerder Klomp: 'Heet water bestrijdt onkruid en beschadigt geen omliggend groen'
Leverancier en producent Mantis ULV, die sinds 4 januari dit jaar de onkruidbestrijdingsmachines van Meclean heeft overgenomen, demonstreert de heetwatertechniek op de GTH-beurs, onder meer met zijn onkruidbestrijdingsmachine BioMant Aqua WS-Compact.
Een totaaloplossing voor onderhoud in de openbare ruimte
Onkruid bestrijden en het uitvoeren van reinigingswerkzaamheden: tot nog toe waren daar verschillende machines voor nodig. Dat kan efficiënter, dacht men bij Meclean. Het bedrijf heeft een machine ontwikkeld waarmee gebruikers zowel kunnen reinigen als onkruid bestrijden: de Meclean Citycleaner.
Onkruidmachine overzicht
Mijn oma had vroeger en stofzuiger die alles kon: kloppen, vegen en zuigen. Voor modern onkruidbeheer is één machine al lang niet meer voldoende. Daar is een geïntegreerd beheer en dus een uitgebalanceerde afstemming van verschillende technieken en machines een must. Wat is er allemaal te koop in Nederland op gebied van onkruidbeheer?
'Onkruidbeheer is weer een vak geworden'
Niet chemisch onkruid bestrijden vereist denkwerk. Het weer, eventuele obstakels ter plaatse, de verharding en het soort onkruid bepalen (mede) het succes. Nog lang niet altijd en overal wordt de juiste methode op het juiste moment toegepast. Hier valt nog veel winst te behalen, zo leert een rondgang langs een tiental betrokken experts.
Geintegreerd beheer nog ver weg
Als het op onkruidbestrijding op verhardingen aankomt, bestaat de zaligmakende techniek niet. Misschien zit de crux hem juist wel in de combinatie van technieken. In Brugge probeert men sinds een paar jaar zelfs meerdere technieken in één werkgang te combineren.
Vegen is het nieuwe onkruid bestrijden
En het nieuwe codewoord is vegen, vegen en nog eens vegen. In Duitsland doen ze het al met veel succes en die trend komt nu overwaaien naar Nederland. Stad+Groen sprak een aantal zelfverklaarde veegfans.
Serie B: compacte krachtpatser met unieke combinatie onkruid en vuilbestrijding
Het is een doorn in het oog van menige willekeurige passant: een stoep vol kauwgom of een tuin begroeid met onkruid. Om openbare ruimten te reinigen van organische vervuiling en ongewenste vegetatie, bracht Meclean onlangs een nieuwe hogedrukreiniger op de markt.
1 | 2 | 3
FOTOREPORTAGE