Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Greenkeeper of the Year
Nederland

Tel: 024 360 24 54
E-mail: project@nwst.nl

www.greenkeeperoftheyear.nl
Greenkeeper of the Year 2018
Donderdag 7 december werd op Landgoed de Horst in Driebergen de vijfde Greenkeeper of the Year-award uitgereikt. Arjen Westeneng, greenkeeper op De Woeste Kop (H4A Groen BV), ging er dit keer met de titel vandoor.
CONTACTPERSONEN
Arjen Westeneng
Greenkeeper of the Year 2018
Vincent de Vries
Greenkeeper of the Year 2017
William Boogaarts
Greenkeeper of the Year 2016
Jolanda Vonder
Greenkeeper High Potential 2016
Kristian Summerfield
Greenkeeper of the Year 2015
Derck Versteegh
Greenkeeper High Potential 2015
Koert Donkers
Greenkeeper of the Year 2014
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
FOTY en GOTY bezoeken Engeland
Het is inmiddels een goede traditie dat de Fieldmanager of the Year en Greenkeeper op the Year door sponsor ICL worden meegenomen op een tripje. Dit jaar was de beurt aan golfbanen.
Lees meer
Freek Hendrickx naar golfbaan Bernardus: 'Een hele mooie kans'
Greenkeeper Freek Hendrickx is per 1 maart begonnen op de nieuwe golfbaan Bernardus. Vakblad Greenkeeper stelde hem een paar vragen over deze overstap.
Lees meer
Wie verdient de titel Greenkeeper of the Year 2019?
De Greenkeeper of the Year-verkiezing is net achter de rug. Maar omdat het organiseren van deze wedstrijd een hoop werk is, gaat de inschrijving alvast van start. Laat ons daarom weten wie de titel van 2019 verdient!
Lees meer
Golfer en greenkeeper als één team in onderhoud; de redactie zoekt tips!
Onlangs kwam de vraag bovendrijven: op welke manier kun je golfers betrekken in onderhoud? Hoe kun je (bijvoorbeeld) stimuleren dat pitch marks gerepareerd worden? Stuur ons jouw tip toe!
Lees meer
De meest gelezen nieuwsberichten op greenkeeper.nl
Het einde van 2017 nadert en dus is het tijd om even terug te blikken op de populaire thema's van dit jaar, met de vijf best gelezen nieuwsberichten.
Lees meer
Grote opkomst bij Nationaal Golf & Groen symposium ‘Geel is nieuwe groen’
Het Nationaal Golf & Groen Symposium van 7 december is succesvol verlopen. De goede mix van theorie en praktijk leverde ook dit jaar de nodige inspiratie op. Met ruim 250 deelnemers trok de vierde editie meer bezoekers dan vorig jaar.
Lees meer
Golfclub 't Zelle gekozen als golfbaan van het jaar
In Noordwijk zijn gisteravond de winnaars van de jaarlijkse Golf Awards bekendgemaakt. ’t Zelle won daarbij de prijs als golfbaan van het jaar.
Lees meer
Davy Driesen Toro Greenkeeper Student of the Year
De uitreiking van de Greenkeeper of the Year werd dit jaar vooraf gegaan door de uitreiking van de allereerste Toro Greenkeeper Student of the Year.
Lees meer
FOTOREPORTAGE: Greenkeeper of the Year 2018
Voor alweer een vijfde keer werd donderdag 7 december de Greenkeeper of the Year-award uitgereikt. Kijk hier voor een fotoreportage en meer over het juryoordeel.
Lees meer
Arjen Westeneng uitgeroepen tot Greenkeeper of the Year 2018
Op het Nationaal Groen en Golfsymposium is Arjen Westeneng uitgeroepen tot Greenkeeper of the Year 2018. Westeneng kwam na beraad van de jury als winnaar uit de bus.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
Why we don't need Robots
More than 20 years ago I was rudely woken by the screeching of my alarm clock, telling me in its own obnoxious way that it was 4 am and time for me to get up.
Enthousiast, open en innovatief
Voor alweer de vijfde keer werd donderdag 7 december de Greenkeeper of the Year-award uitgereikt. Dit jaar was de gelukkige titelwinnaar Arjen Westeneng, via aannemer H4A Groen als greenkeeper werkzaam op Golfbaan de Woeste Kop in Axel.
William Boogaarts als kwartiermaker naar St. Andrews Links
Op het Nationaal Golf & Groen Symposium op 7 december zal naast de Greenkeeper of the Year ook voor de eerste keer de Toro Greenkeeper Student of the Year bekend worden gemaakt. De prijs voor de winnaar: een stage op St. Andrews Links. William Boogaarts reisde af naar Schotland om alvast een kijkje te nemen. Aan Greenkeeper vertelt hij over zijn ervaringen.
Hoofdgreenkeeper ontvangt Nationaal Open Matchplay-toernooi met stimp 12
Wie wordt de opvolger van Greenkeeper of the Year Vincent de Vries? Eric Wijnhoven (45) werkt als hoofdgreenkeeper bij Golf & Country Club Geijsteren. Door een combinatie van perfectionisme, passie en hechte samenwerking met marktpartijen houdt hij zijn baan op topniveau.
Hoofdgreenkeeper strooit met complimenten en oogst een hoop goodwil
Wie wordt de opvolger van Greenkeeper of the Year Vincent de Vries? Genomineerde Arjen Westeneng van golfbaan De Woeste Kop op Zeeuws- Vlaanderen is vereerd dat hij mee mag doen in de strijd, maar wil ook zijn team voordragen: ‘Ik ben slechts onderdeel van een dreamteam!’
Van den Beuken: 'Little and often is het devies. We houden de bodem open en gezond en de golfer merkt er niks van'
GotY-genomineerde Patrick van den Beuken is een empirisch onderzoeker; hij onderzoekt in de praktijk wat wel of niet werkt voor zijn baan. Als hij een goede werkwijze vindt, gaat hij daar stevig voor staan. Ook heeft hij een duidelijke mening over greenkeeping in zijn algemeenheid.
Greenkeepingteam in dienst van golfbaan gaat door weer en wind voor internationale allure
Hoofdgreenkeeper Jeroen van Eijk (39) van golfbaan Broekpolder was boer in hart en nieren, maar door het greenkeepersvak sleet langzaam maar zeker zijn passie voor het boerenleven. ‘Er is geen mooier vak dan het greenkeepersvak’, aldus de Greenkeeper of the Year-genomineerde.
Jarl Tranekaer Jorgensen, Toro Greenkeeper Student of the Year: 'Het was fantastisch om ervaring op te doe nop St. Andrews'
Vakblad Greenkeeper organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Greenkeeper of the Year-award. Na een wat lastige opstart heeft dit initiatief definitief wortel geschoten in de Nederlandse greenkeeperwereld.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
FOTOREPORTAGE