Archief Agenda Adverteren Contact Disclaimer
Dak en gevel techniek Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Groundsman
Stad+Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
DLF
Postbus 1
4420 AA Kapelle
Nederland

Tel: 0113 347 911 / 06 230 251 36
Fax: 0113 330 110
E-mail: info@dlf.nl

www.dlf.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
DLF is gespecialiseerd in de veredeling, productie, marketing en verkoop van graszaden. Naast graszaden worden ook zaden van groenbemestingsgewassen en maïs verkocht. DLF werkt met uiterst moderne research & development faciliteiten ter ontwikkeling en beproeving van nieuwe rassen van voeder- en recreatiegrassen. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk voor maïs en groenbemestinggewassen 4turf is een nieuwe innovatieve grassoort ontwikkelt door de kwekers van DLF-Trifolium.
Masterline: De mengsels in Masterline bevatten alleen de allerbeste grasrassen van de bekende Rassenlijsten
iSeed is een voedingscoating welke het graszaad omhult. De coating bevat extra voedingsstoffen (stikstof en fosfaat),
Microclover is een kleinbladige witte klaver welke kort maaien bijzonder goed verdraagt.
CONTACTPERSONEN
Hendrik Nagelhoud
06 230 251 36
hendrik.nagelhoud@dlf.nl
Henk Roelofsen
06-53386548
henk.roelofsen@dlf.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Nederlands gras op Confederations Cup 2017
Rusland is momenteel volop in de ban van de Confederations Cup, het aanlooptoernooi naar het WK voetbal dat Rusland in 2018 organiseert. Verschillende wedstrijden worden gespeeld op gras van Nederlandse makelij: Barenbrug en DLF.
Lees meer
Halve finales Confederations Cup 2017 op 4turf gras van DLF
Portugal, Mexico, Duitsland en Chili maken zich op voor de twee halve finales in Confederations Cup in Rusland. De voetballers van deze landen spelen hun wedstrijden in de stadions van Sochi en Kazan op 4turf gras van DLF.
Lees meer
GKB Machines toont de Vstrong
Het aantal deelnemende bedrijven aan de GTH Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations neemt nog steeds toe. Met nog een week te gaan heeft ook GKB Machines deelname toegezegd.
Lees meer
Green Deal centraal in 3e GTH Demo-Doe-Dag
Hoe realiseer je een mooi grasveld met minder middelen? Tijdens de GTH Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations op 29 juni staat deze vraag centraal.
Lees meer
Een kijkje achter de schermen bij DLF
Het programma van de derde GTH Demo-Doe-Dag bestaat onder andere uit een rondleiding op het veredelingsbedrijf van DLF.
Lees meer
Beluchten en de bodem verbeteren in één werkgang
VGR Groep is op 29 juni aanwezig met een zelf ontwikkelde machine: de Topchanger. Tevens worden de Multidrum en de Trimax Striker getoond.
Lees meer
Belrobotics demonstreert assortiment robotmaaiers
Belrobotics demonstreert op de GTH Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations verschillende modellen.
Lees meer
Primeur: eerste golfkar op Lithium-batterijen
Pols Zuidland bezoekt de GTH Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations met een primeur: het bedrijf brengt de eerste golfkar op Lithium-batterijen met zich mee.
Lees meer
Aanmelden Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations
Meld je hier aan voor de Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations.
Lees meer
2e Demo-Doe-Dag in het teken van geluidsarm (en zuinig) materieel
Elektronisch materieel heeft de toekomst, daar lijkt ook de markt zich van bewust, getuige de vele elektrische introducties. Daarom staat de GTH Demo-Doe-Dag op 15 juni in het teken van zero emission.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 12
'Een jonge grasplant heeft vooral stikstof nodig'
In maart stonden medewerkers van DLF met klamme handjes op het podium op de Dag van de Sportaccommodaties. Met grascoating ProNitro was het bedrijf een van de drie kanshebbers voor de allereerste Innovatieprijs Sportaccommodaties.
Bale & Messi: 'Eat your heart out'
Wie de beste is, mag zich meten aan andere toppers. Daarom brachten Fieldmanager en Greenkeeper of the Year 2017 begin april een bezoek aan de beste stadionvelden en trainingscentra van de wereld. Mede dankzij Fieldmanager of the Year- én Greenkeeper of the Year-sponsor Jean Heybroek en Greenkeeper of the Year-sponsor ICL stonden
Koggeland gelooft in natuurgras
Het SBR-debacle doet vermoeden dat we alleen nog maar op gemalen autobanden sporten, maar het tegendeel is gelukkig waar. Overal in Nederland zijn nog fieldmanagers die volop geloven in de combinatie van sport en natuurgras. Dat dit niet alleen de oudere garde is, bewijst Jan Delamarre van de gemeente Koggenland.
Verweijen over nieuwe ambassadeursrol: 'Ja, ik wil'
De winnaar van de Fieldmanager of the Year Award 2017 is bekend: Gerard Verweijen. Verweijen werd door de jury gekozen uit de groep genomineerden die verder bestond uit Arie Crezee, Evert Bussink en Jan de Vries, die door juryvoorzitter Bernard van den Bosch stuk voor stuk als ‘kanjers’ werden omschreven.
Klimaatverandering vraagt om robuuste grassen
Het klimaat in Nederland wordt steeds extremer. Lange periodes van droogte worden gevolgd door forse regenbuien. Het is vooralsnog koffiedik kijken of die verandering ook de komende jaren zal doorzetten, maar als we de weerprofeten van het KNMI mogen geloven, is dat wel het geval.
FotY-genomineerde Arie Crezee staat op het punt van afzwaaien
Arie Crezee stond vorig jaar in vakblad Fieldmanager. In dat interview vertelde hij dat hij met de aanschaf van de V-Strong wilde zorgen voor een goede ‘nalatenschap’, nu zijn afzwaaien in 2017 voor de deur staat. Vlak voor zijn pensioen genomineerd worden voor de Fieldmanager of the Year-award, dat betekent voor Crezee de kroon op al zijn werk.
Grasgids leidend bij mengselkeuze sportvelden
Jur van der Veen van de gemeente Rotterdam is duidelijk in zijn uitspraak: natuurgras zou veel beter tot zijn recht kunnen komen. Hij beseft echter ook dat menige club te maken heeft met te beperkte onderhoudsbudgetten.
Vincent de Vries: Greenkeeper of the Year 2017
Donderdag 8 december werd op Landgoed de Horst in Driebergen de vierde Greenkeeper of the Year-award uitgereikt. Vincent de Vries, via J. de Ridder B.V. werkzaam op De Hoge Kleij te Leusden, ging er dit jaar met de titel Greenkeeper of the Year vandoor.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
FOTOREPORTAGE