Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
DLF
Postbus 1
4420 AA Kapelle
Nederland

Tel: 0113 347 911 / 06 230 251 36
Fax: 0113 330 110
E-mail: info@dlf.nl

www.dlf.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
DLF is gespecialiseerd in de veredeling, productie, marketing en verkoop van graszaden. Naast graszaden worden ook zaden van groenbemestingsgewassen en maïs verkocht. DLF werkt met uiterst moderne research & development faciliteiten ter ontwikkeling en beproeving van nieuwe rassen van voeder- en recreatiegrassen. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk voor maïs en groenbemestinggewassen 4turf is een nieuwe innovatieve grassoort ontwikkelt door de kwekers van DLF-Trifolium.
Masterline: De mengsels in Masterline bevatten alleen de allerbeste grasrassen van de bekende Rassenlijsten
iSeed is een voedingscoating welke het graszaad omhult. De coating bevat extra voedingsstoffen (stikstof en fosfaat),
Microclover is een kleinbladige witte klaver welke kort maaien bijzonder goed verdraagt.
CONTACTPERSONEN
Hendrik Nagelhoud
06 230 251 36
hendrik.nagelhoud@dlf.nl
Henk Roelofsen
06-53386548
henk.roelofsen@dlf.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Langere wortels verlicht droogtestress
Deense universiteiten zijn bezig met een proef om grassen dieper te laten wortelen. Zo moeten grasvelden de droogte in de toekomst beter kunnen weerstaan.
Lees meer
DLF to acquire La Crosse Seed
DLF Pickseed and La Crosse Seed have announced DLF Pickseed’s acquisition of all of the assets and business of La Crosse Seed.
Lees meer
Inschrijving geopend voor Innovatieprijs Sportaccommodaties 2019
De VSG, BSNC en NOC*NSF/sportbonden organiseren in 2019 weer de Innovatieprijs Sportaccommodaties. De inschrijving hiervoor is inmiddels geopend.
Lees meer
Save the date: Fieldmanager of the Year verkiezing op 12 december
Wie wordt Fieldmanager of the Year 2019? Op 12 december 2018 weten we wie de opvolger wordt van de winnaars van vorig jaar, Marc Grooteman en Jan Gijzen.
Lees meer
Op deze grassen wordt het WK in Rusland gespeeld
Over iets meer dan een week begint het wereldkampioenschap voetbal in Rusland. Barenbrug, DLF en Grassmaster zijn op dit toernooi goed vertegenwoordigd.
Lees meer
Prograss gaat samenwerking aan met twee graszaadleveranciers
Met ingang van dit seizoen gaat Prograss nauw samenwerken met twee graszaadleveranciers: DLF en DSV Zaden.
Lees meer
Wie wordt Fieldmanager of the Year 2019?
Wie wordt de opvolger van Marc Grooteman als Fieldmanager of the Year 2019?
Lees meer
Hoe liggen de WK-velden in Rusland erbij?
DLF-productmanagers bezochten deze week het Luzhniki-stadion en het Spartak-stadion. In beide stadions wordt deze zomer gespeeld tijdens het WK voetbal in Rusland.
Lees meer
DLF guarantees Dutch presence at FIFA World Cup
Many teams playing at the 2018 FIFA World Cup this summer will still have to beat the Dutch to make it to the next round.
Lees meer
DLF-gras kleurt WK stadions in Rusland groen en beetje oranje
Terwijl de koude winter in noord-Europa nog niet voorbij is, begint men in Rusland al met aftellen voor het WK voetbal deze zomer.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 15
Grasgids en STRI-gids leidend bij mengselkeuze golfvelden
Greenkeepers zien gras als een natuurlijk, gezond product dat zorgt voor een uitstekend speelveld. Kunstgras kan in voetbal een oplossing zijn voor sommige toepassingen, maar voldoet zeker niet aan de eisen en wensen voor een professioneel golfveld.
Hybridesportveld, gras en kunstgras: kwaliteit en krachten gebundeld
Fieldmanagers die natuurgras een warm hart toedragen, moeten de komst van hybridegrasvelden als een welkome aanvulling zien. Gras wordt al decennia gebruikt op voetbalvelden.
De eerste tetraploïde rassen Engels raaigras zijn op weg naar de Grasgids
In de Grasgids staan tot nu toe uitsluitend diploïde rassen van Engels raaigras. DLF hoopt daar binnenkort verandering in te brengen met 4turf: een nieuw soort tetraploïd, Engels raaigras.
Partnernieuws
De Hovenier is een nieuw vakblad. Dit vakblad richt zich op de relatief kleine bedrijven, bedrijven, die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. Uitgangspunt van dit vakblad is: Van de hovenier, voor de hovenier, door de hovenier.
SportsTurf.eu news
Sportsturf.eu is the first online portal for the pan-European turf industry. An digital newsletter is send on a weekly base to all people interested in developments in the industry. Circulation 3500.
Dat kunstgras de toekomst heeft, is een grote leugen
Sjoerd Mossou schrijft over voetbal als auteur en columnist voor onder andere het Algemeen Dagblad en Hard Gras. Tijdens de uitreiking van de Fieldmanager of the Year op 15 november jl. gaf hij een lezing over kunstgras in het betaald voetbal.
'Een mooi stukje waardering voor het werk dat ik al jarenlang lever'
Op woensdag 15 november werd voor de achtste keer de Fieldmanager of the Year gekozen. Marc Grooteman van Holland Sport werd uitgeroepen tot Fieldmanager of the Year 2018, terwijl Jan Gijzen de schaal voor High Potential mee naar huis mocht nemen. Vakblad Fieldmanager was erbij en sprak met de jury.
Vraag naar graszaden neemt toe
Je staat er waarschijnlijk niet zo bij stil, maar voordat het in de zak belandt, heeft graszaad dat gebruikt wordt voor in- of doorzaai van golfbaan, sportveld, of berm, er al een lange reis op zitten: van veredeling en kruising tot aan teelt en oogst.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
FOTOREPORTAGE