Archief Agenda Adverteren Contact Disclaimer
Dak en gevel techniek Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom-In-Business
Groundsman
Stad+Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
DLF
Postbus 1
4420 AA Kapelle
Nederland

Tel: 0113 347 911 / 06 230 251 36
Fax: 0113 330 110
E-mail: info@dlf.nl

www.dlf.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
DLF is gespecialiseerd in de veredeling, productie, marketing en verkoop van graszaden. Naast graszaden worden ook zaden van groenbemestingsgewassen en maïs verkocht. DLF werkt met uiterst moderne research & development faciliteiten ter ontwikkeling en beproeving van nieuwe rassen van voeder- en recreatiegrassen. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk voor maïs en groenbemestinggewassen 4turf is een nieuwe innovatieve grassoort ontwikkelt door de kwekers van DLF-Trifolium.
Masterline: De mengsels in Masterline bevatten alleen de allerbeste grasrassen van de bekende Rassenlijsten
iSeed is een voedingscoating welke het graszaad omhult. De coating bevat extra voedingsstoffen (stikstof en fosfaat),
Microclover is een kleinbladige witte klaver welke kort maaien bijzonder goed verdraagt.
CONTACTPERSONEN
Hendrik Nagelhoud
06 230 251 36
hendrik.nagelhoud@dlf.nl
Henk Roelofsen
06-53386548
henk.roelofsen@dlf.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
2e Demo-Doe-Dag in het teken van geluidsarm (en zuinig) materieel
Elektronisch materieel heeft de toekomst, daar lijkt ook de markt zich van bewust, getuige de vele elektrische introducties. Daarom staat de GTH Demo-Doe-Dag op 15 juni in het teken van zero emission.
Lees meer
Aanmelden Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations
Meld je aan voor de Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations.
Lees meer
Klimaatverandering vraagt om robuuster gras
De laatste jaren krijgt Nederland steeds vaker te maken met weersextremen. Plaatselijk kan er in korte tijd veel regen vallen gevolgd door langere periodes van extreme droogte.
Lees meer
DLF brengt bezoek aan Emirates Stadium
Samen met enkele belangrijke distributeurs en klanten heeft DLF UK onlangs een reis georganiseerd naar het Emirates Stadium in Londen.
Lees meer
‘Verzilting kan de beworteling van de grasplant belemmeren’
Nederlandse kustgebieden krijgen steeds meer te maken met verzilting. Een te hoog zoutgehalte kan schade toebrengen aan grasplanten. Te veel zout belemmert bijvoorbeeld de beworteling”, vertelt Thomas van Tetering van DLF.
Lees meer
‘De diepe worteling zorgt voor een mat die zich sneller herstelt’
Met de start van de lente komt ook het groot onderhoud van de grasmat weer in zicht. DLF raadt gasmengsels met 4turf nu toe te passen voor een sterkere grasmat.
Lees meer
DLF’s vernieuwde Pronitro ondersteunt bij voorjaarsonderhoud
In maart stond DLF in de finale van de eerste Innovatieprijs Sportaccommodaties met zijn product Pronitro. De eerste prijs won het niet, maar het product werd wel geprezen om zijn duurzaamheid.
Lees meer
iSpace Sports winnaar Innovatieprijs Sportaccommodaties 2017
iSpace Sports is tijdens de Dag van de Sportaccommodaties uitgeroepen tot winnaar van de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2017.
Lees meer
Wat u ziet tijdens de 6e editie
Tijdens de Dag van de Sportaccommodaties worden een tiental lezingen verzorgd én de eerste Innovatieprijs Sportaccommodaties uitgereikt.
Lees meer
Genomineerden eerste Innovatieprijs Sportaccommodaties bekend
Uit twaalf inzendingen zijn Pronitro van DLF, iSpace Sports van Sportbedrijf Drachten en Skills Garden van Kragten genomineerd voor de eerste Innovatieprijs Sportaccommodaties.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
Bale & Messi: 'Eat your heart out'
Wie de beste is, mag zich meten aan andere toppers. Daarom brachten Fieldmanager en Greenkeeper of the Year 2017 begin april een bezoek aan de beste stadionvelden en trainingscentra van de wereld. Mede dankzij Fieldmanager of the Year- én Greenkeeper of the Year-sponsor Jean Heybroek en Greenkeeper of the Year-sponsor ICL stonden
Koggeland gelooft in natuurgras
Het SBR-debacle doet vermoeden dat we alleen nog maar op gemalen autobanden sporten, maar het tegendeel is gelukkig waar. Overal in Nederland zijn nog fieldmanagers die volop geloven in de combinatie van sport en natuurgras. Dat dit niet alleen de oudere garde is, bewijst Jan Delamarre van de gemeente Koggenland.
Verweijen over nieuwe ambassadeursrol: 'Ja, ik wil'
De winnaar van de Fieldmanager of the Year Award 2017 is bekend: Gerard Verweijen. Verweijen werd door de jury gekozen uit de groep genomineerden die verder bestond uit Arie Crezee, Evert Bussink en Jan de Vries, die door juryvoorzitter Bernard van den Bosch stuk voor stuk als ‘kanjers’ werden omschreven.
Klimaatverandering vraagt om robuuste grassen
Het klimaat in Nederland wordt steeds extremer. Lange periodes van droogte worden gevolgd door forse regenbuien. Het is vooralsnog koffiedik kijken of die verandering ook de komende jaren zal doorzetten, maar als we de weerprofeten van het KNMI mogen geloven, is dat wel het geval.
FotY-genomineerde Arie Crezee staat op het punt van afzwaaien
Arie Crezee stond vorig jaar in vakblad Fieldmanager. In dat interview vertelde hij dat hij met de aanschaf van de V-Strong wilde zorgen voor een goede ‘nalatenschap’, nu zijn afzwaaien in 2017 voor de deur staat. Vlak voor zijn pensioen genomineerd worden voor de Fieldmanager of the Year-award, dat betekent voor Crezee de kroon op al zijn werk.
Grasgids leidend bij mengselkeuze sportvelden
Jur van der Veen van de gemeente Rotterdam is duidelijk in zijn uitspraak: natuurgras zou veel beter tot zijn recht kunnen komen. Hij beseft echter ook dat menige club te maken heeft met te beperkte onderhoudsbudgetten.
Vincent de Vries: Greenkeeper of the Year 2017
Donderdag 8 december werd op Landgoed de Horst in Driebergen de vierde Greenkeeper of the Year-award uitgereikt. Vincent de Vries, via J. de Ridder B.V. werkzaam op De Hoge Kleij te Leusden, ging er dit jaar met de titel Greenkeeper of the Year vandoor.
Nieuwste ontwikkelingen te zien op de DLF Zodendag
DLF heeft een succesvolle Zodendag achter de rug op het veredelingsstation in Moerstraten.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
FOTOREPORTAGE