Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Acterra NV
Stationsstraat 1 Bus A
B-9810 Nazareth
België

Tel: +32 (0)9 2206084
E-mail: info@terraviva.be

www.terraviva.be
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Nieuwe productielocatie Acterra
Terra Viva laat weten dat het een nieuwe productielocatie heeft geopend in Sint-Gillis-Waas, nabij Antwerpen. Van daaruit is het mogelijk om producten af te halen – in aanvulling op locaties Deinze en Maaseik.
Lees meer
Belgische grastegels en grindgazon vinden nu ook in Nederland hun weg
Acterra is in België met zijn TerraViva-producten een sterke speler op het gebied van berijdbaar groen en Van Berkel gaat die in Nederland distribueren en produceren.
Lees meer
Even voorstellen: Acterra
Acterra nv brengt onder de geregistreerde merknaam Terra Viva substraten op de markt via een netwerk van distributeurs in België. Bart Geerts vertelt over de plannen van het bedrijf.
Lees meer
Grindgazon: een stevige ondergrond met weinig onderhoud
RevivA grindgazon is een substraat dat gebruikt wordt om sporadisch over een gazon te kunnen rijden. Het is daardoor bruikbaar op plekken als brandwegen, kampeerterreinen, verhuispaden en begraafplaatsen.
Lees meer
Op afstand verspreiden van substraten
In 2015 introduceerde Acterra de Terra Viva Express Blower. Hiermee kunnen verschillende humusrijke producten door middel van een luchtstroom gelijkmatig worden verspreid.
Lees meer
Op afstand verspreiden van humusrijke producten
Terraviva toont morgen de Express Blower. Met deze blazer kunnen humusrijke producten via de lucht worden verspreid.
Lees meer
Partnernieuws
De Hovenier is een nieuw vakblad. Dit vakblad richt zich op de relatief kleine bedrijven, bedrijven, die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. Uitgangspunt van dit vakblad is: Van de hovenier, voor de hovenier, door de hovenier.
Belgische grastegels en grindgazon vinden nu ook in Nederland hun weg
Acterra en Van Berkel Biomassa & Bodemproducten kijken uit naar een mooie Belgisch-Nederlandse samenwerking, die op 1 januari officieel van start gaat. Acterra is in België met zijn TerraViva-producten een sterke speler op het gebied van berijdbaar groen en Van Berkel gaat die in Nederland distribueren en produceren.