Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Homburg Machinehandel
POSTBUS 5
9050 AA Stiens
Nederland

Tel: 058 2571555
Fax: 058 2573535
E-mail: johsdeboer@homburg-holland.com

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Homburg neemt deel activiteiten Louis Nagel over
Hardi importeur Homburg uit het Friese Stiens neemt een deel van de activiteiten van Louis Nagel over. Het gaat om AgLeader Precision Farming.
Lees meer
Homburg Dynamic Drive op de Hurricane
Homburg Dynamic Drive (HDD) is het geautomatiseerde aandrijfsysteem, dat drains eenvoudiger en veelzijdiger reinigt.
Lees meer
Hardi voor uw green: kwaliteit, precisie en duurzaamheid in één
Homburg Holland is sinds 1961 importeur van het Deense merk Hardi veldspuiten. Hardi is wereldwijd één van de meest toonaangevende fabrikanten van betrouwbare, innovatieve en eenvoudig bedienbare
Lees meer
Homburg verwerft importeurschap Väderstad
Sinds 1 oktober 2012 is Homburg Holland uit het Friese Stiens importeur van het Zweedse topmerk Väderstad voor Nederland en Vlaanderen (B).
Lees meer
DLV plant organiseert Kennisdag vaste planten
Op dinsdagmiddag 9 oktober organiseert DLV Plant van 14.00 uur tot 17.00 uur een kennismiddag over de actuele ontwikkelingen in de vaste planten op vaste plantenkwekerij Lucassen, Berkenkamp 9 te Afferden.
Lees meer
Nozzles selecteren met intelligente Iphone app
Hans Cornelissen, accountmanager bij veldspuitfabrikant Homburg zal tijdens de Ziekten & Pagen Dag op 23 juni een voordracht houden over een smartphone app om nozzles te selecteren.
Lees meer
Selectief spuiten én registreren.
Met de introductie van de Weedcommand Pro komt Homburg Machinehandel tegemoet aan de behoefte aan een slimme en compacte bedieningsterminal. Deze kan alle gewenste informatie bij onkruidbestrijdingen registreren en opslaan.
Lees meer
Precisiespecialist Vingerhoets: 'We hoeven lang niet overal te beregenen, maaien, bewerken of bemesten'
Hoofdgreenkeeper Jeroen Vingerhoets van golfbaan Prise d’Eau was ook in 2015 genomineerd voor de titel Greenkeeper of the Year. De concurrentie onder de genomineerden was dat jaar bijzonder hoog en Engelsman Kristian Summerfield van De Scherpenbergh won.
'Britten moeten niet denken dat ze de wijsheid in pacht hebben, puur en alleen omdat ons land zo veel golfbanen telt'
Greenkeeper of the Year-genomineerde Andrew Knott, die namens De Enk Groen en Golf op De Turfvaert werkt als hoofdgreenkeeper, is een zeer intelligente, maar tegelijkertijd slagvaardige greenkeeper die zijn werkleven wijdt aan het efficiënter maken van het vak.
'Golf speel je op gras, niet op groen'
Herbert van Hout haalt een zomertje door. Niet omdat hij onmisbaar is, maar omdat hij geen seconde wil missen van de metamorfose die 'zijn' golfbaan Overbrug in Helmond ondergaat. Met zijn collega's van De Enk uit Renkum heeft de hoofdgreenkeeper vorig jaar nieuwe greens en tees ingezaaid.