Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Hissink & Zn
Buurtweg 42
6971 KM Oeken (Brummen)
Nederland

Tel: 0575 476 555 / 06 229 149 57
Fax: 0575 476 481
E-mail: hvandijk@hissink-oeken.nl

www.hissink-oeken.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Hissink & Zn importeur voor gehele FSI-stobbenfreesprogramma
Met ingang van 1 juni 2016 verzorgt de firma Hissink & Zn uit Oeken weer de import van het gehele FSI-stobbenfreesprogramma.
Lees meer
Hissink levert tractoren van Carraro
Hissink & Zonen in Oeken levert sinds kort de Agricube tractoren van Carraro. Deze tractoren zijn inzetbaar in de fruitteelt, boomkwekerij en groenvoorziening.
Lees meer
Nieuwe Seppi M S 9-maaiers in gebruik genomen
Dit voorjaar heeft Seppi M de nieuwe S 9-klepelmaaiers geïntroduceerd. De eerste maaiers zijn begin mei afgeleverd aan waterschap Vechtstromen.
Lees meer
Hissink & Zn. presenteert de nieuwe SP 5008
Hissink & Zn. presenteert de nieuwe SP 5008, de grote broer van de Antonio Carraro SP 4400 werktuigdrager. In veel opzichten is de nieuwe werktuigdrager gelijk aan de SP 4400. Toch is er een belangrijk verschil: de motor.
Lees meer
Hissink ontwikkelt een nieuwe chippercombi
Na het succes van de HM 6-300 Chippercombi heeft Hissink een nieuwe chippercombi ontwikkeld, de HM 8-400 K. Ten opzichte van de HM 6-300 heeft deze machine een hogere capaciteit.
Lees meer
Nieuwe Seppi M Sport maaiers
Hissink & Zn presenteert een nieuwe serie Seppi M Sport. De serie is verkrijgbaar in werkbreedtes van 155 tot 200 cm en kan voor of achter de trekker worden gemonteerd.
Lees meer
De kleinste armmaaier van Marolin
Marolin heeft de kleinste armmaaier onder handen genomen. De Trimmy is een hydraulische heggenknipper geschikt voor tractoren van 18-30 PK. De Trimmy is ideaal voor het knippen van heggen en struiken.
Lees meer
Nieuwe velkop van Farma
Het in Estland gevestigde Farma heeft een nieuwe velkop met een vast mes geïntroduceerd, verkrijgbaar bij Hissink en ZN in Oeken.
Lees meer
Nieuwe Chipper-combi
De nieuwe HM 6-300 KH is uitgerust met een hoogkiepsysteem.
Lees meer
Nu inschrijven voor derde Kunstgrasonderhoud Demodag
Op donderdag 19 mei zal op VV DE MEERN in de Meern bij Utrecht de derde editie plaatsvinden van de Kunstgras Demodag. Het ochtendprogramma zal gericht zijn op de gevolgen van de nieuwe Fifa richtlijnen
Lees meer
1 | 2
De klant als matchmaker
'In deze markt doe je er als ondernemer goed aan om met concurrenten samen te werken', zegt Harm-Jan Hissink van machinebedrijf Hissink en Zonen in het Gelderse Oeken. Hij maakt deel uit van een driemanschap dat elkaar heeft gevonden in de productie van een op maat gemaakte kiepwagen met hakselaar voor groenbedrijf Wolterinck in Beltrum.
Veilig hakselen met takkenversnipperaars
Velkoppen: wie doet het nog met de hand?
Overzicht velkoppen. .. . . . .
Klepelmaaier in een nieuw jasje eist aandacht
Slim maaien met de spiraalrotormaaier..
Afval bestaat niet
In Finland, Duitsland, Noorwegen, Zweden en Denemarken is het de normaalste zaak van de wereld om op hout te stoken. Waarom? Omdat zij in de jaren zeventig geen gasbel vonden. Deze landen hebben hout stoken rendabel gemaakt. Warmte en energie door houtsnippers uit eigen regio.