Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Heicom B.V.
Broekeroordsweg 3b
8095 RM 't Loo, Oldebroek
Nederland

Tel: 0525 630 889 / 06-52 45 45 27
E-mail: info@heicom.nl

www.heicom.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Heicom en Enschede verlengen samenwerking voor levering substraten
Heicom heeft een aanbesteding van de gemeente Enschede gewonnen en mag daarmee de komende twee jaar diverse bodemverbeterende producten leveren aan de gemeente.
Lees meer
Werk in beeld: aanbreng substraat bij Utrecht Centraal
Station Utrecht Centraal krijgt een nieuwe verbinding tussen het station en onder meer de kantoren aan de Jaarbeurszijde: Het Forum.
Lees meer
Aha de Man renoveert Golf Duinzicht
Aha de Man renoveert momenteel Golf Duinzicht, een 9 holes-golfbaan in de buurt van Den Haag. Het ontwerp van de renovatie is in handen van Alan Rijks.
Lees meer
Heicom: ‘Op goede gronden een gezonde groei’
Heicom is bij hovenier bekend van onder meer Heicom B+, een onkruidarme teelaarde geleverd als kant-en-klaar eindproduct.
Lees meer
Vernieuwing golfbaan Heelsum bijna voltooid
De vernieuwing van golfbaan Heelsum is bijna klaar. De Enk Groen & Golf heeft in de eerste fase het bestaande bunkerzand door nieuw bunkerzand vervangen. In samenwerking met Hofmeijer werd heide op de golfbaan werd getransplanteerd.
Lees meer
Heicom leverancier boomsubstraten gemeente Groningen
Heicom heeft de aanbesteding van de gemeente Groningen voor het leveren van boomsubstraten gewonnen. Vorige week is dat bekrachtigd met het ondertekenen van een raamovereenkomst voor twee jaar.
Lees meer
Negen Utrechtse straten van nieuwe bomen voorzien
Eijkelboom gaat negen straten renoveren binnen de gemeente Utrecht. De straten bevinden zich in de wijken Overvecht, Noordwest en Oog in Al.
Lees meer
Daktuingrond zet Dwingeland in bloei
In het centrum van Hoogeveen is gewerkt aan één van de grootste bouwprojecten van Noord-Nederland: De Kaap. Begin 2015 besloot Donkergroen in te schrijven met Heicom als leverancier van de aan te brengen leeflaag.
Lees meer
Boomgranulaat ECO: kwaliteit en duurzaamheid in optima forma
Vergroening van de omgeving verbetert de kwaliteit van het samenleven. Het is onmisbaar voor een prettige leefomgeving. Groen in steden is tegelijkertijd een uitdaging, want bomen willen groeien op goede gronden.
Lees meer
Draagkracht bepaling boomgranulaat
De LWD (Leight Weight Deflectometer) van Heicom is een methode om de draagkracht van steenmengsels zoals boomgranulaten te bepalen.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Partnernieuws
De Hovenier is een nieuw vakblad. Dit vakblad richt zich op de relatief kleine bedrijven, bedrijven, die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. Uitgangspunt van dit vakblad is: Van de hovenier, voor de hovenier, door de hovenier.
Blauw, blauwer, blauwst
De oogst aan innoverende waterprojecten.
Bomen over boomprojecten
De oogst aan innoverende groenprojecten.
Groen, groener, groenst
De oogst aan innoverende groenprojecten.
Partners van Stad+Groen tijdens de Dag van de Openbare Ruimte
Het totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Wat zijn de activiteiten van de partners van Stad+Groen op dit evenement?
Daktuingrond zet Dwingeland in bloei
In het centrum van Hoogeveen is gewerkt aan één van de grootste bouwprojecten van Noord-Nederland: De Kaap. Hier zijn 138 nieuwe woningen gerealiseerd in de huur- en koopsector, waaronder een woon-zorgcomplex met aanleunwoningen en een herstelhotel.
Boomgranulaat ECO: kwaliteit en duurzaamheid in optima forma
Door vergroening van de omgeving verbetert de kwaliteit van het samenleven. Het is onmisbaar voor een prettige leefomgeving. Groen in steden is tegelijkertijd een uitdaging, want bomen willen groeien op goede gronden.
Eerste bunkers met 'nieuw' bunkerzaad aangelegd op Golfbaan Heelsum
Jaren terug startten Heicom en De Enk Groen & Golf met een project dat zou uitlopen op een jarenlange pilot. Op Golfbaan Heelsum in het gelijknamige Gelderse plaatsje werden diverse proefbunkers aangelegd. Het doel: een ideale bunkervulling vinden.
1 | 2 | 3 | 4